24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen catakan
Cmt May 30, 2020 1:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK istatistik

Sevgili seyirTURK adminleri; Ben sitenize ve android platformunuzdaki programınıza tesadüfen ulaştım.Yaklaşık 1 aydır evimde sorunsuz izliyorum.Burada gerçekten çok buyuk bir emek var.Özellikle bu sokaga çıkma günlerinde böyle bir hizmet verdiğiniz için gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum. Başar...
gönderen tengildet
Cmt May 30, 2020 1:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK istatistik

Sevgili seyirTURK adminleri; Ben sitenize ve android platformunuzdaki programınıza tesadüfen ulaştım.Yaklaşık 1 aydır evimde sorunsuz izliyorum.Burada gerçekten çok buyuk bir emek var.Özellikle bu sokaga çıkma günlerinde böyle bir hizmet verdiğiniz için gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum. Başa...
gönderen ardafikret
Cmt May 30, 2020 1:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD

Game of thrones 2.sezondan itibaren Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle izlemek isteyenler için bir site linki paylaşayım.Belki @tengildet üstad ta Seyirtürk e ekleyebilirse daha da iyi olur.
https://wowfilmizle.com/dizi/game-of-th ... -2/bolum-1
gönderen spolat
Cmt May 30, 2020 2:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

merhaba, seyirtürk uygulaması için teşekkür ederim , emeğinize sağlık. Kodi eklentisi çok güzel olmuş. site sayısı zamanla artarsa kodiden yakın zamanda paralı olan diğer eklentiyi tamamen silebileceğim :) Dün Bir zamanlar Anadolu'da filmini izleyeyim dedim. seyirtürk kodi eklentisinin arama kısmınd...
gönderen spolat
Cmt May 30, 2020 2:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD

Bein Connect 1 ay bedava üyelik veriyordu. Bedava üye olup bu dizileri dublajlı ya da alt yazı ile kendi sitesinden izleyebilirsiniz.
gönderen gentlemen
Cmt May 30, 2020 3:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.7 Kodi 3.5.0 yayınlandı. (seyirTURK Android 1.71 düzeltme sürümü)

seyirTURK Kodi Sürüm : 3.5.0 seyirTURK Android Sürüm: 1.7 1. Genel: Fileru parser ı düzeltildi. 2. Genel: Rabbit parserlar eklendi. 3. Genel: İzlediklerim kısmı 20 video ve/veya dizi ile sınırlandırıldı. 4. Genel: Rabbit Filmlere bir kaynak daha eklendi. 5. Genel: Artık Fileri tamamen izlerseniz ya...
gönderen Mersis
Cmt May 30, 2020 3:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Şu sorun düzelmemiş. Filme giriyorum. Afiş solda. Özet sağda. Direk aşağı film linklerine (tıklama yeri) giripte özetin uzun olduğunu görüp yukarı çıkıp özeti okumak için aşağı doğru indiğimde (yazıları yukarı çıkarmak) bir daha aşağı inip filmi izleyemiyorum. İlla ki filmin olduğu yerden çıkıp (ana...
gönderen compasso
Cmt May 30, 2020 4:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

Yıllar sonra Seyirtürk kullanmak gerçekten çok güzel. Bu uygulama eminim ki her geçen gün çok daha gelişecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
gönderen abc1932
Cmt May 30, 2020 7:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Galip Devriş

Galip Devrişi seyir Türkte görmek isterim ...

Galip Devriş olan siteler belki buradan çekebilirsiniz.
https://jetdiziizle1.com/dizi/galip-dervis
http://www.bolumd.me/dizi/203/galip-dervis

Resim
gönderen eymn1905
Cmt May 30, 2020 9:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Galip Devriş

Bide usta neden tr filmler daha düşmedi yani yerli filmler recep ivedik6 mucize2 filan kaynak sıkıntısını var