47 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş Şub 27, 2020 4:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva

türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
gönderen yildo
Prş Şub 27, 2020 4:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva

ne diyem valla bende sevdim turkuler sevilmezmi hiç
harika bir sesi var azeri sanaatçimimizin
gönderen tengildet
Cum Mar 20, 2020 12:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

seyirTURK Kodi Sürüm : 3.70.XX seyirTURK Android Sürüm: 2.4.1 1. Genel: Hata düzeltmeleri yapıldı. 2. Android: Kendi iptvm kanal geçişi çalışmıyordu düzeltildi. 3. Android: IPTV kanal değişiminde epg gelmiyor ve isim gelmiyordu düzeltildi. 4. Android: Ayarlarda İzlenenleri Gösterme seçili iken yapı...
gönderen yildo
Cmt May 16, 2020 9:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyiri bahçem

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
gönderen tengildet
Cum May 22, 2020 3:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)

Kodi Sürüm 3.4.8 Android Sürüm 1.6 1. Kodi: Karnaval radyoların ikonları playerda çıkmıyordu düzeltildi. 2. Kodi: "Sonraki Sayfa" gelen listelerde film sayısı 20 idi 500 e çıkarıldı, artık sonraki sayfaya tıklamadan daha fazla film veya dizi görebileceksiniz.( Özellikle Yıllar Menusunde ve...
gönderen tengildet
Cum May 22, 2020 11:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

IPTV ler hakkında genel bilgilendirme

Uygulamalarımızda yer alan IPTV ler internet sitelerinden bulunan free linklerdir ve belli başlı sitelerden otomatik olarak alınmakta ve filtrelenmektedir, Taktir edersiniz ki 10 binlerce kanalı elimiz ile ekleyip çıkartamayız ve hangi tv ler bir gün olur bir gün olmaz belirleyemeyiz, hele hele ölmü...
gönderen tengildet
Cmt May 23, 2020 10:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Resim

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle..

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
gönderen osmanke
Pzr May 24, 2020 1:59 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Ramazan bayramının başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar.
Resim