türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
47 uygun sonuç bulundu
- Prş Şub 27, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva
türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
- Prş Şub 27, 2020 4:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva
ne diyem valla bende sevdim turkuler sevilmezmi hiç
harika bir sesi var azeri sanaatçimimizin
harika bir sesi var azeri sanaatçimimizin
- Cum Mar 20, 2020 12:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.70.XX seyirTURK Android Sürüm: 2.4.1 1. Genel: Hata düzeltmeleri yapıldı. 2. Android: Kendi iptvm kanal geçişi çalışmıyordu düzeltildi. 3. Android: IPTV kanal değişiminde epg gelmiyor ve isim gelmiyordu düzeltildi. 4. Android: Ayarlarda İzlenenleri Gösterme seçili iken yapı...
- Cum May 22, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)
Kodi Sürüm 3.4.8 Android Sürüm 1.6 1. Kodi: Karnaval radyoların ikonları playerda çıkmıyordu düzeltildi. 2. Kodi: "Sonraki Sayfa" gelen listelerde film sayısı 20 idi 500 e çıkarıldı, artık sonraki sayfaya tıklamadan daha fazla film veya dizi görebileceksiniz.( Özellikle Yıllar Menusunde ve...
- Cum May 22, 2020 11:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV ler hakkında genel bilgilendirme
Uygulamalarımızda yer alan IPTV ler internet sitelerinden bulunan free linklerdir ve belli başlı sitelerden otomatik olarak alınmakta ve filtrelenmektedir, Taktir edersiniz ki 10 binlerce kanalı elimiz ile ekleyip çıkartamayız ve hangi tv ler bir gün olur bir gün olmaz belirleyemeyiz, hele hele ölmü...
- Cmt May 23, 2020 10:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle..
Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
- Pzr May 24, 2020 1:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
Ramazan bayramının başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar.