1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Pzt May 25, 2020 11:22 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

sinilker yazdı:
Pzt May 25, 2020 11:01 am
merhaba,
android tv var (philips). zaman zaman uygulamadan atıyor.
Hangi durumlarda atıyor? Detay verebilirseniz bakalım. Ama bugün bir ara güncelleme vereceğiz bir denersiniz.
gönderen tengildet
Pzt May 25, 2020 11:43 am
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba Teng Usta.. Android uygulamamızdaki "gounlimited" linkleri açılmıyor. Kontrol edebilirsen sevinirim.Teşekkürler Bir kısım filmde açılıyor ama o video veren sitede sorun var, bazen açılıyor bazen açılmıyor, dün kontrol ettim. O linkleri kaldırabiliriz böyle giderse. Edit: birde şim...
gönderen tengildet
Pzt May 25, 2020 1:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung smart tv

Merhabalar Tengildet Ustam, Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç tat vermiyor, maddi durumu Android TV box almaya müsait olmayanlar için, Samsung ES serileri için eminim bir güzellik yapıp, en azından webserver yardımı ile yüklenebilen bir widget yaparsanız, ES serisi Samsung kullanıcıları ...
gönderen tengildet
Pzt May 25, 2020 11:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)

Tengildet kardesim Ben sizin dediginiz gibi adamim.tk girdim dediginiz gibi bugun kanallari denedim adamim,de kannallar aciliyor als android box acilmiyor sadece acilmiyor diyor bekleyiniz diyor beklyorum simsiyah erkran Android box Modell mx 10 Kodi yabanci diziler bölümden Nazi oynaticilar olmuyo...
gönderen tengildet
Pzt May 25, 2020 11:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)

Mersis yazdı:
Pzt May 25, 2020 10:51 pm
Kodi 'de Nazi Oynatıcılar diye bir şey bulamadım.
Sanırım dostumuz "bazı linkler" demek istedi.
gönderen tengildet
Pzt May 25, 2020 11:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

zorba yazdı:
Pzt May 25, 2020 11:41 pm
tüm emeği geçenlere teşekkürler.ancak son güncellemeden sonra seyirtürke zor giriliyor 2-3 defa geri çıkıp girince ana menü geliyor ve kasmalar çok arttı
düzelttik yarın güncelleme vereceğiz bir kaç bug düzeltildi.
gönderen tengildet
Sal May 26, 2020 1:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeni eklentiler gelecek mi?

Merhabalar; Yeni eklentiden daha ziyade yeni kaynaklar eklenmesi düşünülür mü? Bazı Dizi ve Film Siteleri diğerlerinden farklı içeriklere yer veriyor, bunların da eklenmesi mümkün olur mu? *isimlerini kurallara aykırı olabilir diye zikretmedim, Elinize sağlık,Teşekkürler. Yazabilirsiniz isimlerini ...
gönderen tengildet
Sal May 26, 2020 4:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı

seyirTURK Android Sürüm 1.65 1. Genel: Artık dizilerin %85 bittiğinde o dizi bölümü bitmiş sayılıyor ve play butonu bir sonraki bölüme geçiyor. Filmler için bitiş oranı değişmedi %95 olarak kaldı. 2. Android: Dizibox(dbx Pro) parser düzeltildi, yabancıdizi(Drive) parser düzeltildi, 3. Android: Açılı...
gönderen tengildet
Sal May 26, 2020 5:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi

seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi, ülkelere ve kategorilere ayrılmış şekilde.
gönderen tengildet
Sal May 26, 2020 5:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Der Pass

kazazede yazdı:
Sal May 26, 2020 5:35 pm
Merhaba
Der pass dizisinin türkçe dublajını bulabilirmiyim, teşekkürler
Ancak dizileri aldığımız siteler eklerse bizdede olabilir aksi taktirde elle eklememiz mümkün değil. Teşekkürler.