92 uygun sonuç bulundu
- Pzr Eki 11, 2020 2:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Hocam to the lake adlı diziyi dün eklediniz çok iyi biliyorum ama ne son çıkanlar da nede türe göre aramada ne sitede aramada bulamıyorum. Dizi menüsünde aramalara son çıkanlar diye bir bölüm ekler misiniz. Dikkat edin ana menüdeki dizi bölümü demiyorum arama bölümüne son çıkanlar diye bir şık dan b...
- Pzr Eki 11, 2020 3:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hocam to the lake adlı diziyi dün eklediniz çok iyi biliyorum ama ne son çıkanlar da nede türe göre aramada ne sitede aramada bulamıyorum. Dizi menüsünde aramalara son çıkanlar diye bir bölüm ekler misiniz. Dikkat edin ana menüdeki dizi bölümü demiyorum arama bölümüne son çıkanlar diye bir şık dan ...
- Pzt Eki 12, 2020 4:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 12, 2020 6:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Xiaomi tv box da Kill chain adlı filmin ekranında player lere inilemiyor, bunun nedeni film tanıtım yazısı çok uzun devamlı yukarıdan aşağı kayıyor bilginize
- Pzt Eki 12, 2020 7:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 12, 2020 8:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hocam birde Between Earth and sky adlı filmde tek kaynak mı var yoksa bende mi öyle?
- Sal Eki 13, 2020 3:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet yanlış anlama yine bilgi edinelim diye soruyorum yoksa acelesi yok yoğunsunuz biliyorum. Örneğin the sounds ve the Third Day adlı dizilerin yeni bölümleri bugün çıktı bunlar bugün içerisindemi yoksa cumartesi günü mü eklenecek?
- Sal Eki 13, 2020 4:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Her iki dizide önceki tüm bölümleri eklenmiş bugünkü bölümleri yok
- Sal Eki 13, 2020 4:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
dizi bizde yoksa yani daha önce eklenmemişse cumartesi eklenecek, ama dizi bizde varsa yani daha önce eklenmişse ve sadece yeni bölümleri çıktıysa eklenmiş olmalı bugün saat 13 de. Ustam bilgi amaçlı yazayım bende.İlk dizi yi bende göremedim cumartesi eklenir, diğer dizi olan The Sounds ekli ama bu...
- Sal Eki 13, 2020 10:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git