221 uygun sonuç bulundu
- Pzt Tem 06, 2020 5:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
“Maestro” Ennio Morricone 91 yaşında hayatını kaybetti
“Maestro” Ennio Morricone 91 yaşında hayatını kaybetti Pek çok ünlü filmin müziklerinde imzası bulunan, Oscar ödüllü besteci Ennio Morricone, İtalya’nın başkenti Roma’da hayatını kaybetti. İtalyan haber ajansı ANSA, Morricone’nin Roma’daki evinde düştükten sonra bir kliniğe yatırıldığını, ancak müd...
- Pzt Tem 06, 2020 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: “Maestro” Ennio Morricone 91 yaşında hayatını kaybetti
Alıntıdır..1+1 den Masamda oturur ve yazarım 6 Temmuz’da, 91 yaşında yitirdiğimiz Ennio Morricone o denli harika bir besteciydi ki, dünyanın her yerinde film müziği denince ilk akla gelen isim olmayı başardı. 1997’de, Roll’un ilk özel sayısında yayınladığımız kısa söyleşi derlemesini buraya alırken,...
- Sal Tem 07, 2020 8:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Tem 08, 2020 9:35 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize. Hoş geldiniz, burada bul...
- Çrş Tem 08, 2020 2:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ben bu işlerden fazla anlamadığım için uygulamanızı indirme fırsatını bulamadım. inanın hala nasıl indireceğimi bilmiyorum. geçen hafta 1-2 kişi sitenin iletişim bölümünden ulaşıp uğur film'in kodi'de çalışmadığını söyledi ve düzeltme talebinde bulundu. bu kişilerin iletişim için maili vs. yok. ben...
- Çrş Tem 08, 2020 2:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ana konudan uzak olacak ama okuma olayına değineyim.
50 yıl önce bulabildiğimiz başta klasikler olmaz üzere her kitabı bir kaç gün içinde okurduk.
Şimdi 15 satırı gören özet çıkar diyor.
Ve bu kitle tam bir Herbokolog.
50 yıl önce bulabildiğimiz başta klasikler olmaz üzere her kitabı bir kaç gün içinde okurduk.
Şimdi 15 satırı gören özet çıkar diyor.
Ve bu kitle tam bir Herbokolog.
- Çrş Tem 08, 2020 10:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Tem 09, 2020 12:32 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Korona Virüsü Son Durum [CANLI SAYAÇ]
Yoğun bakım ve entübe hasta sayısı artıyor,dolaysıyla ölüm sayılarıda çoğalıyor dikkatli olmak lazım.Geçen hafta babama teşhis konuldu ve 1 hafta hastahanede tedavi gördü inanın o hafta ne kadar zor geçti anlatamam,insanın başına gelmeden bazı şeyleri tam olarak anlamıyor çok zor bir süreç özellikl...
- Prş Tem 09, 2020 8:23 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Yoğun bakım ve entübe hasta sayısı artıyor,dolaysıyla ölüm sayılarıda çoğalıyor dikkatli olmak lazım.Geçen hafta babama teşhis konuldu ve 1 hafta hastahanede tedavi gördü inanın o hafta ne kadar zor geçti anlatamam,insanın başına gelmeden bazı şeyleri tam olarak anlamıyor çok zor bir süreç özellikl...
- Prş Tem 09, 2020 10:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git