221 uygun sonuç bulundu
- Cum Şub 28, 2020 3:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları
Merhaba arkadaşlar, üyelik sistemiyle ilgili yaşanan karışıklıkları çözmek için böyle bir konu açtık. Program içinden üyelik yapmak ve giriş yapmak için yapmanız gerekenler sırasıyla: 1. Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. 2. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti gör...
- Prş Mar 05, 2020 4:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
yeni güncelleme verdiğimizde size uygulama üzerinden bilgi geliyor ve güncellemenin kurulacağı yazıyor. Siz izin verdiğinizde seyirTURK yeni güncellemeyi sitemizden indirip, cihazınıza kurmaya çalışıyor, burada önemli olan şey şu kurmaya çalışan şey uygulama siz değilsiniz yani her uygulamayı kurmay...
- Cmt Mar 07, 2020 9:57 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
seyirTURK Kodi Kullanıcı girişi, seyirTURK Kodiye dileyen herkes giriş yapabilir. Üye olmak için sadece ayarlar kısmında bir kullanıcı ismi, bir şifre ve kullandığınız bir e-mail girerek (dilerseniz forumdaki kullanıcı isminiz ve şifreniz dilerseniz yeni belirlediğiniz bir kullanıcı ismi ve şifresi ...
- Cum Mar 20, 2020 12:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.70.XX seyirTURK Android Sürüm: 2.4.1 1. Genel: Hata düzeltmeleri yapıldı. 2. Android: Kendi iptvm kanal geçişi çalışmıyordu düzeltildi. 3. Android: IPTV kanal değişiminde epg gelmiyor ve isim gelmiyordu düzeltildi. 4. Android: Ayarlarda İzlenenleri Gösterme seçili iken yapı...
- Cum Mar 27, 2020 2:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Westworld (2016–)
Süper bir dizi. Tavsiye ederim.
- Cmt Mar 28, 2020 11:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Nedendir bilmiyorum kullandığım k2 pro androidboxda linkler açılmıyor aynı linkler (closeload) t60 türkcelde aynı android sürümünde (5.1) sorunsuz çalışıyor.K2 de bazı sistem dosyaları eksik sanırım ama hangileri kimbilir ?bu arada uygulama basit ve kullanışlı insanı yormuyor.Yerli ve yabancı dizi ...
- Cmt Mar 28, 2020 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
kodi 16.1 Jarvisde malesef Seyirturk çalışmıyor usta bilgisayara yeni kodide yüklenmiyor birçok dll dosyası eksik çünkü (çok eski cihazlar kullanıyorum ama na yapam fakirim ben :) ) seyirturk hatası günlük dosyası falan diye uyarı veriyor.bu günlük dosyasını nereden bulup sana yollayabilirim yada b...
- Pzr Mar 29, 2020 12:19 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
kodi 17 yükleyim dedim 64bit windows 7 bilgisayarda bu uyarıyı verdi benim bu eksik dll ri yükleyebileceğim bir site v.s. yer varmı? https://i.hizliresim.com/cYUpmE.png https://www.dlldosyaindir.com/api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll/ google ile arattığımda ilk burası geldi. videolarda var fix için ...
- Prş Nis 02, 2020 12:05 am
- Foruma Git
- Konuya Git
The Platform (2019)
The Platform(2019) https://turkcealtyazi.org/images/poster/8228288.jpg Özet: İzleyiciyi distopik bir geleceğe götüren The Platform, her katta bir hücrenin, her hücrede iki kişinin olduğu dikey bir hapishanede geçiyor. Her gün sadece iki dakika bu dikey hapishanenin en üst katından aşağı yiyecek gön...
- Prş Nis 02, 2020 1:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk
apk size güncelleme geldiğini söyleyecek siz tamama basacaksınız dosya indirilecek ve yüklemeye onay vereceksiniz bu kadar.