forumu tam okumadınız anlaşılan. buradan yardımcı olayım. SamsungTV ler için henüz ugulamamız yok sadece kod ve androide var, Samsungun Tizen olan TV leri için çalışma başladı. Ama eski smart tv lere henüz bir planımız yok.
221 uygun sonuç bulundu
- Cmt Nis 18, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
- Pzr Nis 19, 2020 9:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
ilk mesaja küçük bir video koyduk. Bekleyenler için, kodlaması iyi gidiyor.
- Prş Nis 23, 2020 9:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Hiremco'da seyirTURK
ama seyirTURK adı ile vermiyorcanacan yazdı: ↑Prş Nis 23, 2020 9:12 pmHocam buda fiyat performans açısından iyi cihaz.iptv kanal geçişleri uydu kanal geçişleri çok hızlı ben memnunum.seyirturk olmasida ayriyetten benim için fark yaratan sebep.diger cihazlarda bu özelliklerde(linux tabanlı uydulu)seyirturkude veren firmada görmedim.
- Cum Nis 24, 2020 5:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri
usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir bölüm youtube üzerindeki yeşilçam ve yerli filmleri barındırıyor bu hazır bölümden faydalanabilirsin linkler sadece youtube olduğundan parser v.s. sorun yaratmaz.tabi sen modülü yapmak istiyorsan yinede yap :) onur önerin için teşekkür ederim,...
- Cum Nis 24, 2020 5:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri
usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir bölüm youtube üzerindeki yeşilçam ve yerli filmleri barındırıyor bu hazır bölümden faydalanabilirsin linkler sadece youtube olduğundan parser v.s. sorun yaratmaz.tabi sen modülü yapmak istiyorsan yinede yap :) onur dostum, yerli xml adresini b...
- Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...
- Sal May 12, 2020 3:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Kodi Sürüm 3.4.5 Android Sürüm 1.4 1. Kodi: IMDb Top 250 ye yanlışlıkla üyelik girişi isteniyordu, düzeltildi. 2. Genel: SuperVideo parser ı eklendi. 3. Genel: IPTV için Favorilere ekleme ve silme getirildi. Kullanabilmek içn üye girişi yapmalısınız. 4. Genel: Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları ekl...
- Çrş May 13, 2020 4:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim. yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum. saygilarimla olayı daha öncede anlatmıştım tekrar...
- Pzr May 17, 2020 12:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyiri bahçem
Harika bir bahçe. [emoji1303] İnşəAllah can sağlığıyla yersin mahsullerini.
- Pzr May 17, 2020 12:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyiTURK Android de filmi seçiyorum filmi oynatmadan ana sayfaya dönüyor
Beyler bende bir sorun var ama çözemedim NeXT 4K cihazım var uygulamayı yükledim filmi seçiyorum herhangibibir izlemek için linki seçiyorum uygulama ana sayfaya dönüyor Cihazlarınız da bu durum oluyorsa cihazınız muhtemelen Android 5.1.1 dir. Kullandığımız bir metod da kullanılan kod androidin bu s...