221 uygun sonuç bulundu
- Prş May 21, 2020 7:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
- Prş May 21, 2020 8:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda ve...
- Prş May 21, 2020 8:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz :cay , Yazdıklarımız takımımıza güç verdi. Çok teşekkürler. TurkVOD içerik olarak iyi olabilir ancak kozmetik olarak çok kötü içeriğimizde eksik olan nedir bilmiyorum ama günlük film dizi sayılarımızı: https://seyirturk.net/forum/viewforum.php?f=14 buradan ve uygulamal...
- Sal May 26, 2020 5:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi
seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi, ülkelere ve kategorilere ayrılmış şekilde.
- Çrş May 27, 2020 7:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
- Çrş May 27, 2020 11:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 28, 2020 1:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme
seyirTURK te radyo çalarken ekranda animasyon olsun isterseniz Kodinin bir özelliğinden faydalanmak gerekiyor. Bu videoda onu göstermeye çalıştık. Siz Milkdrop yerine Kodi listesindeki diğer eklentileride (Milkdrop2 vb) kullanabilirsiniz.
- Cum May 29, 2020 7:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Chernobyl
Chernobyl https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZGQ2YmMxZmEtYjI5OS00NzlkLTlkNTEtYWMyMzkyMzc2MDU5XkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2MDI5NjU@._V1_SY500_CR0,0333,500_AL_.jpg Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yaşanan trajik kazanın ardın...
- Pzt Haz 01, 2020 6:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . Evet bizde isteriz hatta ondan daha iyi olmayı da istiyoruz ancak, ne onlar gibi 100 lerce çalışanımız var, ne onlar gibi hayvani 100 lerce sunucularımız var ( bir tane bu...