221 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen ozkaradag
Prş May 21, 2020 7:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
gönderen TeJR
Prş May 21, 2020 8:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda ve...
gönderen tengildet
Prş May 21, 2020 8:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz :cay , Yazdıklarımız takımımıza güç verdi. Çok teşekkürler. TurkVOD içerik olarak iyi olabilir ancak kozmetik olarak çok kötü içeriğimizde eksik olan nedir bilmiyorum ama günlük film dizi sayılarımızı: https://seyirturk.net/forum/viewforum.php?f=14 buradan ve uygulamal...
gönderen tengildet
Sal May 26, 2020 5:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi

seyirTURK IPTV bölümüne 12000 kanallı Dünya tvleri eklendi, ülkelere ve kategorilere ayrılmış şekilde.
gönderen tengildet
Çrş May 27, 2020 7:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm

Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
WhatsApp Image 2020-05-27 at 17.10.26.jpeg
gönderen tengildet
Çrş May 27, 2020 11:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm

Mersis yazdı:
Çrş May 27, 2020 11:40 pm
Anlamadım ama google den indirdiğim herkesin bildiği kodi.
Başka şekil vs bilmiyorum.
Değişiklik yapmadıysan ki öyle görünüyor, arayzünüz estuary dir onda bu ayar yok dediğim gibi
gönderen tengildet
Prş May 28, 2020 1:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Kodi - Radyo Çalarken Ekrana Animasyon Ekleme

seyirTURK te radyo çalarken ekranda animasyon olsun isterseniz Kodinin bir özelliğinden faydalanmak gerekiyor. Bu videoda onu göstermeye çalıştık. Siz Milkdrop yerine Kodi listesindeki diğer eklentileride (Milkdrop2 vb) kullanabilirsiniz.

gönderen tengildet
Cum May 29, 2020 7:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Chernobyl

Chernobyl https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZGQ2YmMxZmEtYjI5OS00NzlkLTlkNTEtYWMyMzkyMzc2MDU5XkEyXkFqcGdeQXVyMzQ2MDI5NjU@._V1_SY500_CR0,0333,500_AL_.jpg Chernobyl, 1986 yılında Ukrayna’da Çernobil nükleer santralindeki patlama ve sonrasında yaşananları konu ediyor. Yaşanan trajik kazanın ardın...
gönderen yildo
Pzr May 31, 2020 9:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyiri bahçem

Resim
gönderen tengildet
Pzt Haz 01, 2020 6:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

seyirTürk uygulamasını netflixin ki gibi olmasını istiyorum ve ya en azından aşağıdaki gibi özellikler gelirse çok güzel olur . Evet bizde isteriz hatta ondan daha iyi olmayı da istiyoruz ancak, ne onlar gibi 100 lerce çalışanımız var, ne onlar gibi hayvani 100 lerce sunucularımız var ( bir tane bu...