Çok büyük geçmiş olsun Yildo.Dün sabah erken saatte kalp kirizi geçirdim anjiyo oldum şu an hastanedeyim
Yildo ipten dondu
221 uygun sonuç bulundu
- Cum Haz 12, 2020 9:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yildo geçmiş olsun
- Cmt Haz 13, 2020 6:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yildo geçmiş olsun
Slm dostlar yaşanacak günün varmis daha acil servise alındım şu an ıyiyim çok şükür güzel dilekleriniz için tesekurler
- Pzt Haz 15, 2020 7:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Duraklama Problemi Kolay Çözüm
saol guzel olmus ve baya bir faydasi var bu addonun tesekkurler,yalniz biraz uzamis kurulum o yuzden burdan direk addonu yukleyip direk ikinci adimdan devam edebilirsiniz.
Repoyu burdan yukleyin
Caylar bizden :
Repoyu burdan yukleyin
Caylar bizden :
- Çrş Haz 17, 2020 9:28 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yildo geçmiş olsun
arkadaslar guuzel dilerleriniz için tesekurler4 gun yatip ciktim su an evdeyim 15 gun sonra kan verip ikinci operyon için gun vercekler su an bir sorunum yok devamli istirhattayim arabami sogorta firnsaya goturecek noterden vekalet verecem beni aradilar dedim benim dinlenmem lazim bu sesefer adamlar...
- Cum Haz 26, 2020 11:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Haz 28, 2020 6:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi
Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor https://seyirturk.net/ Downloads bölümünde/ Bir Cay lutfen :cay Biz neden repo ardesini vermiyoruz? Düşündünüz mü? Kaç tane download olduğunu bilmiyoruz repo adresini verinc...
- Prş Tem 02, 2020 1:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutMADIMAKlımda
Hayatını kaybedenler Şenlik katılımcıları Muhlis Akarsu - 45 yaşında, sanatçı Muhibe Akarsu - 45 yaşında, Muhlis Akarsu'nun eşi Gülender Akça - 25 yaşında Metin Altıok - 53 yaşında, şair, yazar, felsefeci Mehmet Atay - 25 yaşında, gazeteci, fotoğraf sanatçısı Sehergül Ateş - 30 yaşında Behçet Sefa ...
- Prş Tem 02, 2020 3:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Chat alanımızın ARŞİV ini nasıl görüntüleriz?
Forumumuzun ana sayfasında bildiğiniz gibi bir sohbet (chat) alanımız var ama burada sınırlı sayıdaki son mesajlar gösteriliyor, burada göremediğiniz ama daha önce yazılmış mesajları arşiv kısmından görebilirsiniz, resimde sarı ile işaretlenmiş kısma giderseniz arşivi görüntüleyebilirsiniz. arsiv.png