güncelleme ile gelecek.tariktarik yazdı: ↑Prş Nis 02, 2020 11:58 pmseyirturk içinde ayrıca dizi bölümü de olacak mı? yada olsa daha güzel olur.
221 uygun sonuç bulundu
- Cum Nis 03, 2020 12:09 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk
- Pzr Nis 12, 2020 3:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Atalanta g4 mini kendi kodi programı atlanta nın android sürümü 4 küsür dolayısıyla seyirturk android çalışmaz, kodi sürümünüzde muhtemelen 16 yani 17 den düşük dolayısıyla seyirTURK kodide çalışmaz. ama bir çalışmamız var hafta ortası vereceğiz ondaki kodide çalışacak düzenlemeyi yapmış olacağız. ...
- Pzr Nis 12, 2020 3:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
hayırlı pazarlar seyirturku kodi den takip ediyorum.tijen olmayan Samsung uygulamasını dört gözle bekliyorum.Diziler bölümü yerli ve yabancı diye ayrılması güzel ama ayrıca alfabetik de olsa daha kolay olur.Teşekkürler. Alfabetik sırayla aramanız daha zor olmazmı direk arama varken? Yani tek tek li...
- Sal Nis 14, 2020 9:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Şimdi usta şöyle bir sıkıntım var daha önceki mesajlarda android 5 lerde linklerin açılmayacağını belirtmişsin.Bende k2 androidbox ve t60 telefon var ikisi de android 5.1 sürümü kullanıyor.Seyirturk apksını telefonumda sorunsuz kullanabiliyorum videolar v.s. gayet oynatılıyor fakat k2 androidboxda ...
- Sal Nis 14, 2020 10:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Atalanta g4 mini kendi kodi programı atlanta nın android sürümü 4 küsür dolayısıyla seyirturk android çalışmaz, kodi sürümünüzde muhtemelen 16 yani 17 den düşük dolayısıyla seyirTURK kodide çalışmaz. ama bir çalışmamız var hafta ortası vereceğiz ondaki kodide çalışacak düzenlemeyi yapmış olacağız. ...
- Çrş Nis 15, 2020 2:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
Kodi Sürüm 3.3.0 Android Sürüm 1.21 1. Genel: vcdn parserı düzeltildi. 2. Genel: Filmler ve dizilerde açıklamaya IMDB Puanı ve Çıkış Tarihleri eklendi. 3. Kodi: vidmoly parserı düzeltildi Moly seçeneklerini kullanabilirsiniz. 4. Kodi: Almanca filmler listelenirken Türkçe Dublaj olarak isimlendriliyo...
- Çrş Nis 15, 2020 5:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
Apk 'da gördüklerim. İzlediğim cihaz Sony xf9005 Mailru. Çalışmıyor. Fembed çalışmıyor. ODK çalışmıyor. VidMoly %70 i çalışmıyor. Güncelleme için sağolun. tümünü denedik. Çalışıyorlar, ama video silinmişse çalışmaz doğal olarak. Her filmin ve dizinin alternatiflerini onu için koyuyoruz. biri çalışm...
- Çrş Nis 15, 2020 9:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi????
bugün gece veya yarın sabah vermiş olacağız. Teşekkürler. Ama hergün dizi ve film ekliyoruz sadece haber vermiyoruzdemirfan76 yazdı: ↑Çrş Nis 15, 2020 8:35 pmSlm yabanci dizilerde turkce dublaj da olsaydi keske super olurdu hersey icin cok tesekkurler
- Prş Nis 16, 2020 7:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
İnsanlarımız ucuz mal almayı seviyor.
Sonrada çalışmıyor.
Beelink, Ugoos çinli iyiler.
Paran varsa direk Nvidia Shileds zaten.
Bugün bir kaç box inceledim hepsi mağara idi.
Satan arkadaş da biliyor ama millet bunları istiyor.
Sonrada çalışmıyor.
Beelink, Ugoos çinli iyiler.
Paran varsa direk Nvidia Shileds zaten.
Bugün bir kaç box inceledim hepsi mağara idi.
Satan arkadaş da biliyor ama millet bunları istiyor.
- Cum Nis 17, 2020 6:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
TeJR bugün çalışmalara başladı widget ten ilk görüntüler, son haline kadar değişecek bir çok şey var .Resimler aşağıda: