türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
144 uygun sonuç bulundu
- Prş Şub 27, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva
türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
- Cum Şub 28, 2020 3:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları
Merhaba arkadaşlar, üyelik sistemiyle ilgili yaşanan karışıklıkları çözmek için böyle bir konu açtık. Program içinden üyelik yapmak ve giriş yapmak için yapmanız gerekenler sırasıyla: 1. Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. 2. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti gör...
- Pzt Mar 09, 2020 11:48 am
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı.
uzmanlık sorusu
ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin?
uzmanlık sorusu
ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin?
- Pzt Mar 09, 2020 12:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
Bunu TeJR a soralım.
- Pzt Mar 09, 2020 12:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı. uzmanlık sorusu :) ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin? Hocam lgler hang...
- Pzt Mar 09, 2020 12:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
sadece lg olarak düşünmeyelim.hani youtube ekrana yansıtabiliyoruz ya cep telden onun gibi bişey olsun
- Pzt Mar 09, 2020 12:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Samsung, Lg çoğu tv , Çoğu Android Box yada özellikli farklı yazılımlardaki uydu cihazları DLNA sistemi kullanır.
- Pzt Mar 09, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allcas...
- Sal Mar 10, 2020 8:42 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allca...
- Sal Mar 10, 2020 6:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İşlletim sistemleri android olan televizyonlar için yükleme nasıl yapılır?
Açıklamayı yapan dostumuza teşekkürler.