144 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş Şub 27, 2020 4:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva

türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
gönderen TeJR
Cum Şub 28, 2020 3:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları

Merhaba arkadaşlar, üyelik sistemiyle ilgili yaşanan karışıklıkları çözmek için böyle bir konu açtık. Program içinden üyelik yapmak ve giriş yapmak için yapmanız gerekenler sırasıyla: 1. Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. 2. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti gör...
gönderen ismailglr
Pzt Mar 09, 2020 11:48 am
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı.

uzmanlık sorusu :)

ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin?
gönderen tengildet
Pzt Mar 09, 2020 12:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

Bunu TeJR a soralım.
gönderen TeJR
Pzt Mar 09, 2020 12:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

merhaba tengildet ustam.seyirTURK ü şuan sadece cepten kullanan bir kullanıcı olarak bir isteğim olacaktı. uzmanlık sorusu :) ekstra herhangi bir uygulama kullanmadan cepten izlediğimiz görüntüyü evimizdeki smart tv (lg ler için özellikle ;) ) ye ekrana yansıtma yaptırabilir misin? Hocam lgler hang...
gönderen ismailglr
Pzt Mar 09, 2020 12:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

sadece lg olarak düşünmeyelim.hani youtube ekrana yansıtabiliyoruz ya cep telden onun gibi bişey olsun
gönderen GuCLu
Pzt Mar 09, 2020 12:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Samsung, Lg çoğu tv , Çoğu Android Box yada özellikli farklı yazılımlardaki uydu cihazları DLNA sistemi kullanır.
gönderen ettu
Pzt Mar 09, 2020 9:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allcas...
gönderen ismailglr
Sal Mar 10, 2020 8:42 am
Foruma Git
Konuya Git

Hem tv'de hemde telefonda "miracast" özelliği varsa telefondaki görüntüyü birebir tv ekranına yansıtabilirsiniz. Yeni nesil Samsung tv'lerin çoğunda bu özellik var. Annemin Samsung tv'sine telefonumdaki görüntüyü aynen yansıtabiliyorum. Kendi Lg tv'mde ise miracast yok. Onu da "Allca...
gönderen tengildet
Sal Mar 10, 2020 6:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

İşlletim sistemleri android olan televizyonlar için yükleme nasıl yapılır?

Untitled.png
Açıklamayı yapan dostumuza teşekkürler.