144 uygun sonuç bulundu
- Çrş Mar 11, 2020 9:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
Merhaba ismailglr, seyirturk ve sizleri hiç unutmamıştım ki! Telefona AllCast_Premium_v2.0.4.9P_Apkmos.com.apk uygulamasını kurun. (Bu uygulama premium olduğu için cep telefonundan video izleniminde sınırsız kullanım izni verir) Tv, wi-fi ile nete bağlı iken telefonda Allcast uygulamasını çalıştırın...
- Prş Mar 12, 2020 1:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
sağol ettu yardımların için.
dün denedim evde ama Allcast sadece cepte galery deki vidoları resimleri yansıtıyor.
benim merak ettiğim seyirTURK gibi vod programlarını nasıl tv me yansıtırım.
play store deki programlardan pek bişey bulamadım.
dün denedim evde ama Allcast sadece cepte galery deki vidoları resimleri yansıtıyor.
benim merak ettiğim seyirTURK gibi vod programlarını nasıl tv me yansıtırım.
play store deki programlardan pek bişey bulamadım.
- Prş Mar 12, 2020 6:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Başka bir yöntem olarak şayet android boxun varsa (miracast özelliği olmalı) Allcast yada Airscreen türü uygulamalarından birini box ve cep telefonuna kurarak cepteki her türlü görüntüyü tv'ye kolayca aktarabilirsin. Ya da "mirascreen kablosuz görüntü aktarıcı" ile hızlı bir şekilde görünt...
- Prş Mar 12, 2020 8:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Ben en iyisi bekleyeyim.
XorVod belki biter ya da seyirTURK daha erken davranir Lg smart tv icin de yaparlar
XorVod belki biter ya da seyirTURK daha erken davranir Lg smart tv icin de yaparlar
- Sal Mar 17, 2020 8:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Mar 19, 2020 1:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Samsung TV Tizen
Tekrar donusunuz hayirli olsun. Daha once oldugu gibi android olmayan samsung tv lerde, android box kullanmadan uygulama kurabilecekmiyiz. Bununla ilgili bir calismaniz varmi?
- Prş Mar 19, 2020 1:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung TV Tizen
Tizen de olacak evet. Ama şu anda diğer uygulamalar ve altyapı üzerinde bazı düzeltmeler ve değişiklikler yapmaktayız. Onlar bitince Tizen TV ler için başlayacağız. Başladığımızda buradan duyururuz. Konuyu açtığınız için teşekkürler.
- Prş Mar 19, 2020 10:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
https://www.cob.us/ImageRepository/Document?documentID=9578 Merhaba arkadaslar, Malum herkesin bildigi üzere koronavirüs neredeyse tüm dünyayi etkisi altina aldi. Hergün binlerce vaka ve ölüm haberleri geliyor. Bize düsen yetkili kisilerin dediklerini uygulamak ve 14 kuralina uymak. Bu bizim,evlatl...
- Prş Mar 19, 2020 10:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
Evet bu konuda hepimize görev düşüyor zinciri kırabilmek için evlerden mümkünse çıkmayın, özellikle eller başta olmak üzere kişisel temizliğe önem verin. Bunuda en kısa sürede en az kayıpla atlatacağımıza inanıyorum.