144 uygun sonuç bulundu
- Pzt May 15, 2023 8:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Admini kınıyorum
Telegram grubundan akp propagandasi yapıp karşıt görüş yazınca telegram grubundan engellemis. Bu şekilde bir ticaret olmaz. Orası kişisel grup değil. Sen siyaset yapıyorsan küfür hakaret olmadığı sürece herkes siyaset yapabilir orda. Siyaset yapan kisiyide engellemek neyin nesi? Birdaha söylüyorum ...
- Cmt Haz 03, 2023 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
VIP Nedir? Nasıl Olunur?
VIP üyelik ücretlerimiz: Türkiye VIP Özellikleri Üyelikleri: Aylık: 50 TL 3 Aylık: 130 TL 6 Aylık: 220 TL 12 Aylık: 400 TL Türkiye dışı VIP Özellikleri Üyeliği: 12 Aylık: 15 € https://beytepe.tk/sey/back/forum_post_date.php VIP olmadan sistemimizi desteklemek isterseniz dilediğiniz miktarı yatırabil...
- Cmt Haz 03, 2023 6:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: VIP Açıklaması
Arkadaşlar, ücreti gönderirken açıklama kısmına mail adresinizi yazdıysanız buradan tekrar bildirmenizin bir anlamı yok. Evet anlıyorum, sizi rahatlatıyordur ama açık açık bilgilerinizi vermeniz doğru olmayabilir. Mailinizi ücret açıklamasına yazmadıysanız lütfen özel mesaj atarak yada bilgi@seyirt...
- Sal Mar 26, 2024 5:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
"Medya Bulunamadı" bildirimi hakkında.
Biliyorsunuz biz seyirTURK olarak medyaları bir sunucuya yükleyip bunları sizlerle paylaşmıyoruz, eğer bu şekilde olsaydı bulunamayan her medyanın yenisini sunucuya yükleyip sorunu çözebilirdik. Ancak durum böyle değil, seyirTURK'ü bir tarayıcı olarak düşünmeniz sistemi anlamanıza daha rahat yardımc...