Uyarıları dikkate alalım.
Allah yardımcımız olsun.
40 uygun sonuç bulundu
- Cmt Mar 21, 2020 11:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv kanalları
ArjantinSami Ertaga yazdı: ↑Cmt Mar 21, 2020 5:45 pmYeni eklemeler olacak mi acaba? Örneğin Hint, Çin, Latin, İskandinavya kanalları.
Brezilya
Kanada
Şili
Çin
Kolombiya
Danimarka
Hindistan
Meksika
Peru
Tayland
tv leri eklenmiştir (toplam 1500 adet yeni yabancı kanal).
- Pzr Mar 22, 2020 12:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
TRT TV ve Radyoları bölümüne
TRT EBA TV İlkokul
TRT EBA TV Ortaokul
TRT EBA TV Lise
Kanalları eklenmiştir.
TRT EBA TV İlkokul
TRT EBA TV Ortaokul
TRT EBA TV Lise
Kanalları eklenmiştir.
- Pzt Mar 23, 2020 1:13 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Karışık 3640 adet TV eklenmiştir, iyi seyirler.
- Cum Mar 27, 2020 12:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
Bizler sağlık çalışanları olarak her gün hastaneye geliyoruz.
sizler de bizim iş yükümüzü azaltmak için evde kalın lütfen.
Zor bir süreç ülkemiz ve dünya adına umarım en az kayıpla atlatırız bu dönemi.sağlıcakla kalın.
sizler de bizim iş yükümüzü azaltmak için evde kalın lütfen.
Zor bir süreç ülkemiz ve dünya adına umarım en az kayıpla atlatırız bu dönemi.sağlıcakla kalın.
- Cum Mar 27, 2020 1:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Koronavirüs #COVID19 #EvdeKal
İsmail ben de seni merak ediyordum. Gerçekten işiniz çok zor Allah kolaylık versin. Umarım en kısa sürede bu beladan kurtuluruz. Bu arada evde kalmak isteriz tabii ama bu herkes için kendi isteğine bağlı değil maalesef. Bu devletin alacağı tedbirler kapsamında olur ancak.. Ben istemezmiydim bu satır...
- Pzt Mar 30, 2020 2:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kişisel Avatar Yüklemek
Hareketli kişisel avatar yüklemek istiyorum ebat olarak 90x90 güzel ama 15 KB çok az küçültmeye çalışınca haliyle avatarın şeklide bozuluyor çokta önemli değil ama çözüm varsa avatar kullanan arkadaşlar için güzel olur kanısındayım çözümde yoksa hiç sorun değil sevgiler Saygılar avatarınız kaç kb? ...
- Pzt Mar 30, 2020 3:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kişisel Avatar Yüklemek
90x90 na 50 kb yaptım. teşekkürler.
- Pzt May 04, 2020 12:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Sürüm 3.4.0 ve Android Sürüm 1.3 güncellemesi verildi. (Android 1.3.2 verildi)
Kodi Sürüm 3.4.0 Android Sürüm 1.3 1. Genel: Video başlatılırken baştan veya kaldığı yerden devam et seçeneği kondu. 2. Genel: Yıllara göre sıralama getirildi (dizi ve filmler için) 3. Genel: Dizilerde kalınan bölüm o dizinin kendi listesinde en üste konuluyor artık. Kaldığınız bölüme daha rahat ula...
- Sal May 05, 2020 1:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için
Not: Bu listeler IPTV bölümünden kaldırıldığı için konu gereksiz kalmıştır, sonrasını okumaya değmez. İptv listesinde IPTV7 ve IPTV12 listeleri ve adult iptv deki 2. listeyi çalıştırmak için bu sayfayı ziyaret etmeniz yeterli. Ziyaretinizi seyirTURK ü izlediğiniz cihazla aynı networkta bulunan bir ...