40 uygun sonuç bulundu
- Cum May 22, 2020 1:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.
@ozkaradag usta da gelmiş foruma ne güzel.güzel tavsiyeleri seyirTURK 'e faydası olacaktır kesinlikle. TurkVOD u ben de estetik yönden zayıf buluyorum ama @berkenkey ustanın da tek başına mücadelesine hayranım. Başından beri çok istikrarlı hep ayakta kaldı TurkVOD.Paralı olmasını da desteliyorum.eme...
- Cum May 22, 2020 1:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığım kelimeler ile ilgili bir sıkıntıdır. yazdığınız her kelime bir film adında bulunmazsa dönüş olmayacaktır örnek: "spider man " arattığınızda film gelecektir ama "çatı adam" ya...
- Cum May 22, 2020 3:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı. (seyirTURK Android düzeltme sürüm1.61)
Kodi Sürüm 3.4.8 Android Sürüm 1.6 1. Kodi: Karnaval radyoların ikonları playerda çıkmıyordu düzeltildi. 2. Kodi: "Sonraki Sayfa" gelen listelerde film sayısı 20 idi 500 e çıkarıldı, artık sonraki sayfaya tıklamadan daha fazla film veya dizi görebileceksiniz.( Özellikle Yıllar Menusunde ve...
- Çrş May 27, 2020 2:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@ozkaradag usta da gelmiş foruma ne güzel.güzel tavsiyeleri seyirTURK 'e faydası olacaktır kesinlikle. TurkVOD u ben de estetik yönden zayıf buluyorum ama @berkenkey ustanın da tek başına mücadelesine hayranım. Başından beri çok istikrarlı hep ayakta kaldı TurkVOD.Paralı olmasını da desteliyorum.em...
- Çrş May 27, 2020 2:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
... Radikal bir önerim olacak, IPTV tarafını projeden çıkarsak daha güzel ve verimli olur kanaatini taşıyorum, hem bu sizin yükünüzü de epey azaltır hem proje sadece VOD olarak daha derli toplu olur. IPTV içinse ayrı bir proje olabilir, yani ayrı bir eklenti / app yapılabilir. şu anda çalımaları yü...
- Çrş May 27, 2020 2:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
AkisTURK (StreamTURK) geldi aklıma.
Kolaylıklar diliyorum.
Sevgiler...
Kolaylıklar diliyorum.
Sevgiler...
- Çrş May 27, 2020 7:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Merhaba,
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
Filmere girdiğinizde film özetleri hareket etmiyor ve sabit kalıyorsa (biraz bekledikten sonra) çözüm aşağıdaki resimdeki ayarı açmanızdır.
- Çrş May 27, 2020 8:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de film özetleri sabit kalıyor, akmıyor! çözüm
Ondan başka arayüzde akıyorrr, sağol üstat.
Sevgiler...
Sevgiler...
- Pzt Haz 08, 2020 2:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)
iptv ve radyolar yenilendi (08.06.2020)
- Pzt Haz 08, 2020 8:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Öncelikle emeklerinize yürekten teşekkür ediyorum. CoreELEC-LibreELEC-AlexELEC bunlar kodi türü imajlar bu sistemlerde Repo olsun Apk olsun kullanıyorum Ancak bugünkü güncellememde sürekli olarak SeyirTURK durduruldu SeyirTURK ü yeniden Başlatın veya SeyirTURK ü kapat sorunlarıyla karşılaştım çalış...