40 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Sal May 12, 2020 3:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)

Kodi Sürüm 3.4.5 Android Sürüm 1.4 1. Kodi: IMDb Top 250 ye yanlışlıkla üyelik girişi isteniyordu, düzeltildi. 2. Genel: SuperVideo parser ı eklendi. 3. Genel: IPTV için Favorilere ekleme ve silme getirildi. Kullanabilmek içn üye girişi yapmalısınız. 4. Genel: Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları ekl...
gönderen tengildet
Sal May 12, 2020 5:36 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen.
gönderen yildo
Cmt May 16, 2020 9:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyiri bahçem

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
gönderen ozkaradag
Prş May 21, 2020 7:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
gönderen TeJR
Prş May 21, 2020 8:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda ve...
gönderen tengildet
Prş May 21, 2020 8:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz :cay , Yazdıklarımız takımımıza güç verdi. Çok teşekkürler. TurkVOD içerik olarak iyi olabilir ancak kozmetik olarak çok kötü içeriğimizde eksik olan nedir bilmiyorum ama günlük film dizi sayılarımızı: https://seyirturk.net/forum/viewforum.php?f=14 buradan ve uygulamal...
gönderen ozkaradag
Prş May 21, 2020 10:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda v...
gönderen pro_dufa
Prş May 21, 2020 11:06 pm
Foruma Git
Konuya Git

Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığı...
gönderen ozkaradag
Cum May 22, 2020 12:00 am
Foruma Git
Konuya Git

Selamlar, @ozkaradag dostum yazmış bende bir iki ekleme yapayım. Öncelikle emegi geçen herkesin eline sağlık. -Dizi arama kısmında filmi seçince çıkan ve çalışan Tr ve En içerikler çok kullanışlı. - Arama kısmında birden fazla kelime yazınca aradığımı bulmada sıkıntı yaşadım. Belki bana yada aradığ...
gönderen tengildet
Cum May 22, 2020 12:18 am
Foruma Git
Konuya Git

Bur arada bir hesabı kaç yerde kullanabiliriz?
Ben aynı hesabımı Box ve PC'de girdim de.
Dilediğiniz cihaza girebilirsiniz sınırlama yok.

pro_dufa teşekkürler şu anda dışarıdayım detaylı yanıtlayacağım pc başına geçince.