Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- trhnx
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- canacan
-
3.03%
-
-
- 2
- Serenat
-
3.03%
-
-
- 2
- canacan
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
ettu » Cmt Nis 18, 2020 3:20 pm
TeJR usta emeğin için teşekkürler.
LG tv'ye de sıra geldiğinde alternatif olarak kurmak isterim. Şimdi android box'ta ve kodide (box ve pc) sorunsuz izliyorum.
- 2
- ettu
-
3.03%
-
-
- 2
- SnnYedidal
-
3.03%
-
-
- 2
- SnnYedidal
-
3.03%
-
-
- 2
- kolera87
-
3.03%
-
-
deşarj » Sal Nis 21, 2020 5:26 pm
kolera87 yazdı: ↑Sal Nis 21, 2020 5:15 pm
Usb den kurabilcez dimi olduğunda perşembe günğne keşke yayınlansa 4 günlük sokapa öıkma yasağında ilaç gibi gelir bize
Kolay değil ki bu işler keşke mümkün olsa.Yıllardır SeyirTürkten başka Samsung Tizen e destek veren bir uygulama hiçbir zaman olmadı.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- tamer
-
3.03%
-
-
Re: Hiremco'da seyirTURK
Mersis » Prş Nis 23, 2020 2:33 pm
Bir iki marka dışında android box mağazalarını ciddiye almayın.
Ve onların mağaza vermesi de ayrı saçmalık.
Google var, Aptoide var, apk time var, apk püre var. Buralardan herşeyi indirebiliriz.
Hiremco 'da eski bir kodi koymuş mağazasına.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
kolera87 » Çrş Nis 22, 2020 12:47 am
Usb den kurabilcez dimi olduğunda perşembe günğne keşke yayınlansa 4 günlük sokapa öıkma yasağında ilaç gibi gelir bize Kolay değil ki bu işler keşke mümkün olsa.Yıllardır SeyirTürkten başka Samsung Tizen e destek veren bir uygulama hiçbir zaman olmadı. Tizene Samsung bile destek vermiyor maalesef ...
- 2
- kolera87
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- virusnoir
-
3.03%
-
-
- 2
- kral2003
-
3.03%
-
-
- 2
- Ayxan2017
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Çrş Nis 29, 2020 12:51 pm
Çok teşekkürler, ancak bu widget daha önce storeda olduğu için usb bellekten kurulum dosyası (.tmg) var o widgetın. Samsung normal widgettan usb belleğe atılan şekle (yani wgt den tmg ye çeviren) getiren programı da kaldırdığından artık oda olmuyor malesef. smartiptv ve ssiptv daha önceden yapmışlar...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Turan_Turkaz » Çrş Nis 29, 2020 1:21 pm
Aslında ben Android TV Box üzerinden kullanıyorum ve de çok memnunum. Ama Samsungu olan arkadaşlar için de bir güzellik olmuş olurdu. Her harikulade emeğinize, ellerinize, kalbinize sağlık.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- 2
- Turan_Turkaz
-
3.03%
-
-
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Serkanice » Çrş Nis 29, 2020 8:45 pm
Üzerine gelip kırmızı tuşa basıp run widget yapıyorum ama ekran kararıyor kurmuyor o eski seyirTURK uygulama..zamanında h seri j seri ler için ordan seyirTURKe bakabilmeleri için oraya koydurmuşduk. kısacası çalışmaz o..sadece kaldırılmamış...usta yenisini yapsın değıştirecem yenisi olacak orda ;)
- 2
- Serkanice
-
3.03%
-
-
nezih62tr » Cum May 01, 2020 8:48 pm
Merhaba,
Bende Samsung 55NU8000 serisi (Tizen) tv var. Ben son güncellemeyi kullanıyorum ve App store'da hala siptv var ve normal çalışıyor.İsterseniz SeyirTURK Tizen yazılımı hazır veya test edilebilir haldeyse benin tv de deneyebilirim. Eğer bir yardımım dokunursa çok sevinirim. Saygılar.
- 2
- nezih62tr
-
3.03%
-
-
- 2
- fenerliadnan
-
3.03%
-
-
Kaptan » Cmt May 02, 2020 7:56 pm
Ben internetten yeni 750 tl.ye aldım.Kendim yükledim,gayet kolay.3 adet resim yükleyebildim,daha fazlasına sistem müsade etmedi.Seyir türkün dowload sayfasından Seyırtürk APK sını flaş belleğe yükledim.Aldığım ciaza flaş belleği takıyorsun,cihazı açınca Appinstall diye kısmı tıklayıp açıyorsun,seyir...
- 2
- Kaptan
-
3.03%
-
-
Kaptan » Cmt May 02, 2020 8:14 pm
SEYİRTÜRK Ü kurdum,dowloadda verdiğiniz apk ile,cam gibi hd.seyrediyorum,elinize emeklerinize sağlık.
- 2
- Kaptan
-
3.03%