Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
tengildet » Çrş Nis 29, 2020 12:51 pm
Çok teşekkürler, ancak bu widget daha önce storeda olduğu için usb bellekten kurulum dosyası (.tmg) var o widgetın. Samsung normal widgettan usb belleğe atılan şekle (yani wgt den tmg ye çeviren) getiren programı da kaldırdığından artık oda olmuyor malesef. smartiptv ve ssiptv daha önceden yapmışlar...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Turan_Turkaz » Çrş Nis 29, 2020 1:21 pm
Aslında ben Android TV Box üzerinden kullanıyorum ve de çok memnunum. Ama Samsungu olan arkadaşlar için de bir güzellik olmuş olurdu. Her harikulade emeğinize, ellerinize, kalbinize sağlık.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- 2
- Turan_Turkaz
-
3.03%
-
-
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Serkanice » Çrş Nis 29, 2020 8:45 pm
Üzerine gelip kırmızı tuşa basıp run widget yapıyorum ama ekran kararıyor kurmuyor o eski seyirTURK uygulama..zamanında h seri j seri ler için ordan seyirTURKe bakabilmeleri için oraya koydurmuşduk. kısacası çalışmaz o..sadece kaldırılmamış...usta yenisini yapsın değıştirecem yenisi olacak orda ;)
- 2
- Serkanice
-
3.03%
-
-
nezih62tr » Cum May 01, 2020 8:48 pm
Merhaba,
Bende Samsung 55NU8000 serisi (Tizen) tv var. Ben son güncellemeyi kullanıyorum ve App store'da hala siptv var ve normal çalışıyor.İsterseniz SeyirTURK Tizen yazılımı hazır veya test edilebilir haldeyse benin tv de deneyebilirim. Eğer bir yardımım dokunursa çok sevinirim. Saygılar.
- 2
- nezih62tr
-
3.03%
-
-
- 2
- fenerliadnan
-
3.03%
-
-
Re: Hiremco'da seyirTURK
Kaptan » Cmt May 02, 2020 7:56 pm
Ben internetten yeni 750 tl.ye aldım.Kendim yükledim,gayet kolay.3 adet resim yükleyebildim,daha fazlasına sistem müsade etmedi.Seyir türkün dowload sayfasından Seyırtürk APK sını flaş belleğe yükledim.Aldığım ciaza flaş belleği takıyorsun,cihazı açınca Appinstall diye kısmı tıklayıp açıyorsun,seyir...
- 2
- Kaptan
-
3.03%
-
-
Re: Hiremco'da seyirTURK
Kaptan » Cmt May 02, 2020 8:14 pm
SEYİRTÜRK Ü kurdum,dowloadda verdiğiniz apk ile,cam gibi hd.seyrediyorum,elinize emeklerinize sağlık.
- 2
- Kaptan
-
3.03%
-
-
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
marac27 » Pzr May 03, 2020 12:46 pm
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi ...
- 2
- marac27
-
3.03%
-
-
- 2
- yousiyass
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- burhank07
-
3.03%
-
-
Re: iptv ipucu
Mersis » Sal May 05, 2020 8:59 pm
Sağolun.
Ulusal kanallar çalıştı 'da Portoriko sorun çıkardı.
Olmadık yerlere link açılıyor. Oda önemli değil.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Mersis » Çrş May 06, 2020 12:01 am
Şimdi girip bir kaç kanal açtım.
Belgesel kanalları sorunsuz çalışıyor.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
hakan2200 » Çrş May 06, 2020 10:30 am
Android televizyonumda Kodi Tv üzerinden Bazı IP tv leri açmaya çalıştığımda siyah ekran karşıma çıkıyor. Sonrasında filmler bölümünü açayım diyorum onlarda da siyah ekran ile açılıyor. bazen sadece ses oluyor bazen hiçbir tepki vermiyor. İzlemekten vazgeçiyorum, televizyonumda ki youtube girmek ist...
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
tengildet » Çrş May 06, 2020 3:04 pm
Sedat_57 yazdı: ↑Çrş May 06, 2020 2:51 pm
Merhaba
Tizen studios diye programm üzerinden tv ye ugulama yüklenebilior
Öneriniz için teşekkürler. Evet bu yöntemi biliyoruz , ama kaç kişi bu şekilde yükleyebilecek?, bir çok insan hala androide uygulama yükleyemiyor maalesef.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Çrş May 06, 2020 3:46 pm
Evet haklisiniz. Yükleyebilenler icin ciksin lütfen😁. yani diyorsunuz ki 10 kişi için uygulama yapın, bunu yaparken harcadığınız zamanda uygulamalar için yapacaklarınızı yapabileceklerinizi yapmayınız. ve sadece 10 kişi kullansın :). Ben size bir çay vereyim :cay . Ama bir yol mutlaka bulacağız, ba...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Yeni eklentiler gelecek mi????
deşarj » Pzt May 11, 2020 5:33 pm
Favorilere aldığımız dizilerin yeni bölümleri çıktığında Favoriler listemizin üst sırasında yer alması mümkünmüdür?Diziler-Yeni bölümü çıkanlara da bakıyorum elbette ama bazen de gözümüzden kaçıyor.Saygılar.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.
Ressam » Sal May 12, 2020 4:29 pm
Yenilikler çok çok güzel bizleri memnun etmek için elinizden geleni her zaman yapıyorsunuz
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. yazılımlarınız çok güzel ben her zaman takdir ediyorum.
o yüzden gözlerinize ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler Saygılar.
- 2
- Ressam
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-