Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: VPN Manager
tengildet » Cmt Tem 04, 2020 12:37 am
@aslan-6 ellerinize sağlık, Enigma 2 kullanan dostlarımız için güzel bir çalışma olmuş. Konuyu rahat bulunabilmesi için sabitliyorum.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
tengildet » Pzt Tem 06, 2020 2:36 pm
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba, ben uğur film'in sahibiyim. uygulamanızı henüz indirme fırsatım olmadı ancak sitemi bu platforma entegre etmiş olmanız gurur verici bir durum. site ile alakalı herhangi bir durumda yardımcı olmaya hazırım. sevgilerimi sunuyorum hepinize. Hoş geldiniz, burada bul...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
kruisland » Prş Tem 09, 2020 12:42 pm
Bugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef. bu bir ornek ama cogu dizilerde bulunan link listesi malesef en azindan yarisi calismiyor,ve sadece ekran kirliligine sebeb oluyor ve bosuna zaman ...
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
Re: film izlerken filmden atılan var mı?
onur » Prş Tem 09, 2020 5:51 pm
Sanırım güclü yazmıştı fileru linkleri yurtdışında çalışmıyor diye arkadaşta yurtdışında oturuyor olabilir. Türkiyede fileru linkleri çok iyi çalışıyor birde unutmamak lazım bazı dizi ve filmler telife giriyor ve çalışan link bulmak çok zorlaşıyor.bu arada kodi sürümünde videodan atılma sorunuyla hi...
- 2
- onur
-
3.03%
-
-
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
Re: Kendi IPTV miz
tengildet » Sal Tem 21, 2020 3:03 pm
Android TV BOX ve Huawei P30 Pro Evet bir bug ımızı bulmuşsun, tebrikler. Normal IPTV lerde bir değişiklik yapıp logoların ve grupların gösterilmesini sağlamıştık. Ancak bu değişikliği Kendi IPTV kısmına uygulamamışız. TeJR sağolsun hatayı tespit etti. Önümüzdeki güncellemede düzeltmiş olacak. Teşe...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
kruisland » Sal Tem 21, 2020 8:35 pm
Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziye...
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: En azindan seyirturkte izleme linklerinin %50 si calismiyor malesef !!!!
deşarj » Prş Tem 09, 2020 2:41 pm
Bugunlerde --Yellowstone--- dizisini izlemeye basladim ,ama herhangi bir bolumu izlemeye baslayinca listede 11 link var ama 9 tanesi calismiyor malesef. bu bir ornek ama cogu dizilerde bulunan link listesi malesef en azindan yarisi calismiyor,ve sadece ekran kirliligine sebeb oluyor ve bosuna zaman...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Talep İstek : Video Arama
mavi24 » Pzt Tem 27, 2020 2:12 pm
Merhaba,
Seyirtürk harika bir platform olmuş. Lakin bir istekte bulunacaktım. Video Ara diye bir ayrı menü oluşturulup arama kutusuna istediğimizi arayıp Youtube, Vimeo, DailyMotion vb. yerlerde çekip var olan platformda seyredebilirsek çok iyi olur diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
- 2
- mavi24
-
3.03%
-
-
homers » Çrş Tem 29, 2020 7:37 pm
"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile ...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
Re: Kendi IPTV miz
tengildet » Çrş Tem 22, 2020 1:14 pm
Harikasınız.... Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı? Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor... hayır kendi ıptv miz için öyle bir özellik yok, pl...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Talep İstek : Video Arama
tengildet » Pzt Tem 27, 2020 2:13 pm
Merhaba, Seyirtürk harika bir platform olmuş. Lakin bir istekte bulunacaktım. Video Ara diye bir ayrı menü oluşturulup arama kutusuna istediğimizi arayıp Youtube, Vimeo, DailyMotion vb. yerlerde çekip var olan platformda seyredebilirsek çok iyi olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Daha öncede dile ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- onur
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Tem 30, 2020 1:36 pm
Güzel dizidir ama malesef telifli dizilerdendir kendisi,tıpkı birçok güzel dizi gibi,Demirin tuncuna,dizinin Netflixine kaldık :) Ama ben netflix de vikinglerin 6. sezonunu bulamadım mesela yani netflix bazı dizilerin ( telif hakkı başka yayıncı kuruluşta olan diziler) bazı sezonlarını bulmakta güç...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Tem 30, 2020 12:01 am
"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
homers » Prş Tem 30, 2020 2:32 pm
mi box 4k s de denedim Stan Lee's Lucky Man nin s2b1 ve s2b2 sini sorunsuz açtı belki sizin odk ya bağlantınız engelleniyor olabilir bilemiyorum. ama video da ve sistemde bir sıkıntı görünmüyor. perry mason ve tommy dizilerinin eksik bölümleri eklendi hem Türkçe dublaj hemde altyazılı. Uyarınız içi...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
Mersis » Prş Tem 30, 2020 3:10 pm
onur yazdı: ↑Prş Tem 30, 2020 12:47 am
Mersis yazdı: ↑Prş Tem 30, 2020 12:07 am
Homeland 8. Sezonuda bitirdim ama oda çoğu yerde yok.
Güzel dizidir ama malesef telifli dizilerdendir kendisi,tıpkı birçok güzel dizi gibi,Demirin tuncuna,dizinin Netflixine kaldık
Yooo bitirdim işte.
Netflix gereksiz.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
onur » Prş Tem 30, 2020 11:10 pm
Homeland 8. Sezonuda bitirdim ama oda çoğu yerde yok. 😎 Güzel dizidir ama malesef telifli dizilerdendir kendisi,tıpkı birçok güzel dizi gibi,Demirin tuncuna,dizinin Netflixine kaldık :) Yooo bitirdim işte. Netflix gereksiz. Bitirirsin tabiki,bende bitiremezsin demedim ki çoğu sitede olmayışının ned...
- 2
- onur
-
3.03%
-
-
- 2
- demirfan76
-
3.03%
-
-
onur » Prş Tem 30, 2020 11:29 pm
Güzel dizidir ama malesef telifli dizilerdendir kendisi,tıpkı birçok güzel dizi gibi,Demirin tuncuna,dizinin Netflixine kaldık :) Ama ben netflix de vikinglerin 6. sezonunu bulamadım mesela yani netflix bazı dizilerin ( telif hakkı başka yayıncı kuruluşta olan diziler) bazı sezonlarını bulmakta güç...
- 2
- onur
-
3.03%