Caneker sen zaten vip bir üyesin.
Usta galiba portal yapanları birtek yeşil yapmış..değişen bir şey yok.
seni burda gördüğüme sevindim.
benden olsun gardaşıma
Caneker sen zaten vip bir üyesin.
Kesinlikle Ustad dogru söylüyor. Yaklasik 2015 yilindan beri farkli farkli Android Box kutulari kullandim, deneyimledim. Kullanim ve kolaylik acisindan Smart TV lerden cok cok daha iyi diyebilirim. Box kutusu alacaklara tavsiyem muhakkak ethernet girisi olsun, yani internet kablolu box kutusu alin kablosuz baglantiya güvenmeyin.tengildet yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:50 pmO şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim model xaiomi 4k mi box olabilir. Ama herkese göre değişebilir. Biraz araştırınız. Ancak android sürümünün güncel olmasına dikkat edin.tariktarik yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:39 pmtizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur.
Merhaba Teng Ustam,trhnx yazdı: ↑Çrş Nis 01, 2020 11:56 pmKesinlikle Ustad dogru söylüyor. Yaklasik 2015 yilindan beri farkli farkli Android Box kutulari kullandim, deneyimledim. Kullanim ve kolaylik acisindan Smart TV lerden cok cok daha iyi diyebilirim. Box kutusu alacaklara tavsiyem muhakkak ethernet girisi olsun, yani internet kablolu box kutusu alin kablosuz baglantiya güvenmeyin.tengildet yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:50 pmO şekilde olmaz ancak size tavsiyem bir tane android box almanız. Tavsiye edeceğim model xaiomi 4k mi box olabilir. Ama herkese göre değişebilir. Biraz araştırınız. Ancak android sürümünün güncel olmasına dikkat edin.tariktarik yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:39 pmtizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Ayrıca cihazım artık netflixi desteklemiyor. Seyirtürk uygulaması içinde ayrı bir bölüm olarak netflix e giriş ve izleme de yapılabilse güzel olur.
Yeni eklenti yazılması lazım, benim laptop ta şu anda o tvlerin emülatorünü çalıştırmıyor maalesef. Yani yanıtım Maalesef kullanamazlar. Kaldıki o tvler için sıkıntı büyük menuler gelir ama video açma kısmına geldiğimizde artık bir çok kaynağı açamazlar. Çünkü o tip tvler bazı parametreleri gönderemiyorlar video sunucularına örneğin referer, useragent vs. Eskiden oynuyordu çünkü o zamanlar video barındıran siteler bunları istemiyordu. Yani seyirTURK teki alternatif linklerin %90 nı oynamayacaktır. IPTV lerin büyük bir kısmıda dahil.gentlemen yazdı: ↑Cum Haz 12, 2020 8:08 pmMerhaba Teng Ustam,trhnx yazdı: ↑Çrş Nis 01, 2020 11:56 pmKesinlikle Ustad dogru söylüyor. Yaklasik 2015 yilindan beri farkli farkli Android Box kutulari kullandim, deneyimledim. Kullanim ve kolaylik acisindan Smart TV lerden cok cok daha iyi diyebilirim. Box kutusu alacaklara tavsiyem muhakkak ethernet girisi olsun, yani internet kablolu box kutusu alin kablosuz baglantiya güvenmeyin.
Önceki Seyirtürk uygulamasını Rusların Forkplayer marketine eklemiştin, Yine aynı şekilde yapabilirsen, Tizen olmayan (32ES6710) TV'ler kullanabilir mi? Teşekkürler..
Ben de 46ES7000 var ama netflix desteği devam ediyor.tariktarik yazdı: ↑Pzr Mar 22, 2020 1:39 pmtizen olmayan cihaz hangileri? Samsung UE-40ES7000 cihazı tizen mi ?
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir