Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- kerem_72
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.06.2021)
turkmen_m » Çrş Ağu 11, 2021 11:19 am
Film ve dizilerdeki "ülkeler" seçeneğini sayfam'a ekleyecek şekilde ana ekran menüsüne koyma şansınız var mı? Bir de o listede Türkiye'den sonra neden Rusya, Japonya falan var. ABD olsa daha iyi olmaz mı en çok oradan dizi ekleniyor sonuçta :) benim kumanda biraz sorunlu da zor oluyor :) S...
- 1
- turkmen_m
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.06.2021)
homers » Cmt Haz 12, 2021 5:29 pm
BEN SEYİRTÜRK ANDROİD TV KULLANIYORUM İZLEMEY DEVAM ET VE FAVORİ GURUBUNDA BEGENMEDİGİM DİZİ VE FİLMLERİ BURADAN KALDIRAMIYORUM BUNUN HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ "İzlemeye devam et" kullanıcı tarafından silinemiyor, bir süre sonra kendiliğinden kalkıyor. "Favoriler" ise kullan...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Sami Ertaga
-
1.52%
-
-
Re: İzlemeye devam et sekmesi
rsnckr » Sal Ağu 24, 2021 6:22 pm
izlemeye devam et sekmesinde şöyle bir sıkıntı var. .. Bir filmi izleyip bitirmemize rağmen sekmede kalıyor. Bununda sebebi ayri ayrı kaynaklarda ki film süreleri. .. Mesela bir fiml seçip hdfilmcehennemi'n den izliyoruz sonuna kadar bitirsek bile.. Ayni film webteizle'de 1-2 dk uzunsa izlemeye deva...
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
rsnckr » Çrş Ağu 25, 2021 3:54 pm
Son izlediğim filmlerden
G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen..
izlemeye devam et sekmesinde duruyor..
The cursed filmide aynı şekilde..
..
- 1
- rsnckr
-
1.52%
-
-
homers » Çrş Ağu 25, 2021 6:44 pm
Son izlediğim filmlerden G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen.. izlemeye devam et sekmesinde duruyor.. The cursed filmide aynı şekilde.. .. belirli bir zaman geçmeden silinmiyor izlenenler ek olarak favorinize de aldı iseniz zaman geçse de silinmiyor diye biliy...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
homers » Çrş Ağu 25, 2021 9:28 pm
Son izlediğim filmlerden G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen.. izlemeye devam et sekmesinde duruyor.. The cursed filmide aynı şekilde.. .. belirli bir zaman geçmeden silinmiyor izlenenler ek olarak favorinize de aldı iseniz zaman geçse de silinmiyor diye biliy...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- Mustafa38
-
1.52%
-
-
- 1
- korayozgan
-
1.52%
-
-
Re: Webteizle ve 720pizle linkleri açılmıyor
korayozgan » Pzt Eyl 20, 2021 12:50 am
Teşekkürler. Ben yeni üyeyim sohbet ortamında sınırlı görüntüleme mevcut. Yani altta kalan eski konuşmalar görünmüyor. Sürekli de forumu takip etmediğim için kaçırmışımdır. Görüşmek üzere.
- 1
- korayozgan
-
1.52%
-
-
- 1
- enigma98
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.09.2021)
Huzayfe » Sal Eyl 28, 2021 11:44 pm
andorid apk güncelleme var diyor indirmiyor. ve uygulama açılmıyor. buradan da indiremedim. yardımcı olurmusunuz? nasıl indireceğiz.. Android ayarlarından uygulamalara, oradan da seyirTURK'e girip, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin veri seçiniz. Android 10'dan önce bu ayar tek bir yerde ve tüm...
- 1
- Huzayfe
-
1.52%
-
-
Re: Favoriler kısmı sıralaması hk
tengildet » Prş Eyl 30, 2021 12:10 am
Şöyle yapalım zaten günde yeni bölümü çıkan ve favoriye eklenmiş dizi sayısı 5 yada 6 dır. Bunlar başta çıksın, ardından eklenme tarihine göre sıralansın. Tabii TeJR buna olur derse:)
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Favoriler kısmı sıralaması hk
tengildet » Prş Eyl 30, 2021 6:05 pm
Sağolsun TeJR dediğim şekilde yaptı bugün. Artık yeni bölümü çıkan favorilerdeki diziler ilk sırada geriye kalanlar favoriye eklenme tarihine göre sıralanıyor.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.09.2021)
hambooo » Cmt Eki 23, 2021 11:32 am
Gönderdiğiniz log için çok teşekkür ederim. Çözüme inanılmaz katkı sağladınız. Gün içinde düzeltme yapıp size göndersem deneme şansınız olur mu? Birde soru kullandığınız openelec kodi 18 tabanlı mı? CoreElec Kodi18.9 logu bu ama Android Kodi de 18.9 sürümü ikisinde de aynı sonucu veriyor. Üstad biz...
- 1
- hambooo
-
1.52%
-
-
- 1
- hambooo
-
1.52%
-
-