Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
Re: Oyuncu kadrosu gösterme özelliği
homers » Çrş Kas 16, 2022 2:20 pm
Öncelikle herkese merhaba. Seyirtürk kullanıcısıyım severek VIP olarak kullanıyorum. Ancak uygulama da ihtiyaç duyulan bir eksiklik var ilginize sunmak istiyorum. Filme tıkladığımızda oyuncu kadrosunu görmek çok önemli. Film hakkında o anda bilgi sahibi olmak için yada bazı filmleri sırf o oyuncu v...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 08.11.2022)
ahmettamoglu » Pzt Kas 28, 2022 2:08 pm
Kodi güncellemesi verildi. Güncelleme alamayanlar, seyirturk eklentisini kaldırıp yeniden kurmalılar. seyirTURK ayarlarında Diğer Ayarlara girip Önbelleği temizle yapmanız gerekir. Merhaba, Kodi eklentisinin 3.46.0 sürümünü dediğiniz gibi kaldırıp yeniden kurdum. Önbelleği de temizledim. Eklenti ça...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.11.2022)
ahmettamoglu » Pzt Kas 28, 2022 4:37 pm
Hayır. İstanbuldayım Kodi 18.9 kullanıyorum. Sanal makinede Kodi 19.4 ile deneyince çalışıyor. Fakat Kodi 18.9 da çalışmıyor. Kodi 19 un altındaki sürümlerinde m3u8n çözme ile ilgili bir problemi sebebi ile 19 un altındaki sürümlerde bu tip dosyalar oynatılamıyor. Zaten hata kodu vermiyorsa bizimle...
- 1
- ahmettamoglu
-
1.52%
-
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- yasinadina
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.12.2022)
homers » Cum Ara 09, 2022 4:47 pm
Siteden dosyayı indirip kuruyorum ancak önceki sürüm gibi "güncelleme var, siteden indirin" yazısı çıkıyor tekrar. Tamam deyince uygulamayı kapatıyor. Bilginize Bu arada mibox kullanıyorum Telefonda da aynısı.... Güncelleme için gerekli izinleri vermeniz gerekiyor. MiBox için Ayarlar/Ciha...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- makaristo
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 09.12.2022)
tengildet » Cum Ara 09, 2022 11:04 pm
Merhaba. Poco F1 cihazımda (Android 10) kullanıcı adımla giriş yapamıyorum. Mail adresi girerken programdan atıyor. Android 9 yüklü TV box ımda sorunsuz kullanabiliyorum. Teşekkürler Kontrol ettik ancak bu hatayı başka alan kimse yok. Uygulamanın verilerini android ayarlarından kaldırıp tekrar dene...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Optis02
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Medya Bulunamadı
DV61 » Prş Oca 12, 2023 9:25 pm
Bir çok filmin bir çok kaynağında medya bulunamadı hatası alıyorum. Mesela Avatar 2 de 9 kaynağıda denedim açılmıyor.
- 1
- DV61
-
1.52%
-
-
Re: Medya Bulunamadı
DV61 » Prş Oca 12, 2023 10:13 pm
Genel geçer bir kuraldır: popüler film ve diziler çabuk telif yerler ve kaynak sitelerden kaldırılırlar. Bahsettiğiniz medyada bunlardan biri. Teşekkür ederim. Peki bu kaynaklar kaldırılsa yada sizlere rapor edebilsek kaynak pasif olduğuna dair. Her seferinde acaba bu sefer çalışacak mı veya bahset...
- 1
- DV61
-
1.52%
-
-
Re: Medya Bulunamadı
tengildet » Prş Oca 12, 2023 10:32 pm
Genelde öyle oluyor ama kaynak siteler Google'dan çıkndaha fazla kullanıcı bulabilmek için tekrar tekrar eklemiş gibi yapıp güncel tutuyorlar. Bizim botlarda maalesef eklenen her linki alıyorlar. Siz haber verdikçe sileriz ama bir iki gün içinde yeniden eklenir.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Seyirturk dizi yeni bölüm eklendi sorunu
ugurren » Pzr Oca 15, 2023 4:02 pm
Bazı dizilerde yeni bölüm eklendi uyarısı çıkıyor dizi içinden yeni eklenen bölümü açtığımda başka bir dizinin bölümü veya bölümleri çıkıyor (Örnek tulsa king 10 .bölüm) Ayrıca android seyirturk programında bazen linklerde açmayan diziler android kodi seyirturk den aynı linke tıklanıldığında film ve...
- 1
- ugurren
-
1.52%
-
-
Re: Seyirturk dizi yeni bölüm eklendi sorunu
tengildet » Pzr Oca 15, 2023 5:36 pm
Bazı dizilerde yeni bölüm eklendi uyarısı çıkıyor dizi içinden yeni eklenen bölümü açtığımda başka bir dizinin bölümü veya bölümleri çıkıyor (Örnek tulsa king 10 .bölüm) Ayrıca android seyirturk programında bazen linklerde açmayan diziler android kodi seyirturk den aynı linke tıklanıldığında film v...
- 1
- tengildet
-
1.52%