Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- furkannn_23
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
TeJR » Cmt Şub 29, 2020 12:49 pm
Arnavut yazdı: ↑Cum Şub 28, 2020 8:43 pm
Selam arkadaşlar seyir türk faliyete gecmesi Beni çok sevindirdi.
Adımı ve şifreyi Kabul etmiyor neden aceba?
Hocam üye olma işlemini program içinden mi gerçekleştirdiniz?
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
GuCLu » Sal Mar 03, 2020 6:19 pm
Android 7 tv box sorunlar. 1-Yukarıdaki menü ve ayarlara cihazın kumandası ile gidememe sorunu halen devam ediyor. Bu yüzden kategori , arama , iptv vs için mouse gerekli oluyor. 2-Yurt dışında iptvlerin hiç biri açmıyor. Bugün farklı 3 adet android7 , Android 7.1.2 vs kurdum hepsinde de yukarıdaki...
- 2
- GuCLu
-
3.03%
-
-
- 2
- furkannn_23
-
3.03%
-
-
- 2
- neco
-
3.03%
-
-
seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
tengildet » Prş Mar 05, 2020 4:05 pm
yeni güncelleme verdiğimizde size uygulama üzerinden bilgi geliyor ve güncellemenin kurulacağı yazıyor. Siz izin verdiğinizde seyirTURK yeni güncellemeyi sitemizden indirip, cihazınıza kurmaya çalışıyor, burada önemli olan şey şu kurmaya çalışan şey uygulama siz değilsiniz yani her uygulamayı kurmay...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
ismailglr » Prş Mar 12, 2020 1:36 pm
sağol ettu yardımların için.
dün denedim evde ama Allcast sadece cepte galery deki vidoları resimleri yansıtıyor.
benim merak ettiğim seyirTURK gibi vod programlarını nasıl tv me yansıtırım.
play store deki programlardan pek bişey bulamadım.
- 2
- ismailglr
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android yayınlandı. Detay içeride.
GuCLu » Cmt Mar 14, 2020 11:45 am
Benimki zaten istek değil öneriydi. Belirttiğim uygulamalar tüm Android sürümlerinde sorunsuz çalışıyor. Ayrıca ayarlar bölümüne bakıp neler bizim uygulamada da olmalı gibi öneriler olurdu. Birde forumda Beta bölümü oluşturulabilir, kişi sayısını sizin belirleyeceği kişiler sürümler çıkmadan hatalar...
- 2
- GuCLu
-
3.03%
-
-
- 2
- erdem038
-
3.03%
-
-
- 2
- Sami Ertaga
-
3.03%
-
-
Aliveli2727 » Pzt Mar 30, 2020 1:15 am
Merhaba dediğiniz gibi yaptım bu sefer oldu. Gayet sağlıklı çalışıyor şimdi. Ama bazı filmlerde linkler sıkıntılı film açılmıyor. Zannediyorum Zaman içinde çok daha güzel bir hal alacaktır. Yalnız box ile uyumu harika olmuş programın. Helede Netflix gibi ana ekran dahada hoş. Kodi ilede gayet sağlık...
- 2
- Aliveli2727
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme
tengildet » Çrş Nis 08, 2020 10:02 am
Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- staluer
-
3.03%
-
-
Mersis » Çrş Nis 08, 2020 10:22 am
Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
tengildet » Çrş Nis 08, 2020 11:01 am
Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Mersis » Çrş Nis 08, 2020 11:03 am
Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi yede ben ekleyemedim iptv mi. 😊 evet tvde ki kodide sıkıntı olacak çünkü m3u linkleri çok uzun. Yapacak bir şey yok ya hepsini elle gireceksiniz adresin yada bekleyeceksiniz. Beklerim sık...
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
redne78 » Sal Nis 14, 2020 12:35 pm
Emeği gecen dostalarimiza sonsuz tesekkurler.
Görsel inanilmaz güzel, benim suan icin gordugum tek sey ekrani otm. ayarlayamamasi gibi. izah edecek olursam en son eklenen filmlerde bastaki yazilarin okunamamasi gibi ..
- 2
- redne78
-
3.03%
-
-
onur » Sal Nis 14, 2020 9:46 pm
Şimdi usta şöyle bir sıkıntım var daha önceki mesajlarda android 5 lerde linklerin açılmayacağını belirtmişsin.Bende k2 androidbox ve t60 telefon var ikisi de android 5.1 sürümü kullanıyor.Seyirturk apksını telefonumda sorunsuz kullanabiliyorum videolar v.s. gayet oynatılıyor fakat k2 androidboxda v...
- 2
- onur
-
3.03%
-
-
- 2
- Sonosmanli
-
3.03%
-
-
- 2
- sahilkentli
-
3.03%
-
-
GuCLu » Pzt May 04, 2020 1:39 pm
Emeğinize sağlık. Çocuklar patron bebek filmini istedi 3 adet dublajını denedim video açıldıktan 1 dk sonra kapandı seyir hatası çıktı ekrana. Close de hata vermedi. Denediğim hata veren linkler webteizle mail.ru, odk dublaj olanlar.
- 2
- GuCLu
-
3.03%