Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- Umit58
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
hoogar » Prş May 28, 2020 3:36 am
Android TV de ( oreo ) kendiliğinden kapanma oluyor. 4 5 gün önceki sürümde bu sorun yoktu. Tamamen kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? İlk açılıştamı yapıyor yoksa açıldıktan sonra rastgele mi? Evet denedim. Ancak sonuç aynı oldu. Bir kaç farklı şekilde olabiliyor. İlki rastgele, herhangi bir ...
- 2
- hoogar
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş May 28, 2020 1:26 pm
Merhaba .... *** Android uygulamasındaki "izlemeye devam et" kısmı kendisini güncellemiyor. İzleyip bitirdiğim filmler bu izlemeye devam et kısmında gözükmeye devam ediyor. Listeden kaldır gibi bir seçenek olsa çok güzel olacak. ..... İzlediğiniz filmler bir hafta sonra silinir otomatik o...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
kdrykc23 » Prş May 28, 2020 2:52 pm
Arkadaşlar Merhaba.Foruma yeni üye oldum.Seyirtürk android kullanıyorum.Android sürümü siteden indirip ayarlama izinlerini verip açtığımda sorunsuz çalışıyor.Ama uygulamayı kapatıp çıkıp tekrar girdiğimde uygulama sayfası donuk oluyor.Uygulamayı tamamen kapatıp uygulamalar ayarlar bölümüne girdiğimd...
- 2
- kdrykc23
-
3.03%
-
-
kdrykc23 » Prş May 28, 2020 4:03 pm
Benim cihazımda uygulama için tüm izinler açık.
Kısaca sorun şu: uygulamayı bir şekilde açıp kullandıktan sonra geri tuşuna basıp uygulamaya geri dönünce uygulama açılınca donuk sayfa çıkıyor.Ta ki uygulamayı tamamen kapatıp tekrar girince sorunsuz çalışıyor.
- 2
- kdrykc23
-
3.03%
-
-
myfranco » Cum May 29, 2020 6:05 am
Belki düzeltmesi basittir diye yazıyorum. IPTV kısmında bir kanala basıp, xxxx kanal açılıyor diyor ve o kanal açılmıyorsa, bir türlü geri dönemiyoruz. Uugulamayı zorla kapat diyip, yeniden başlatarak düzeltebiliyorum. Malum bir sürü açılmayan kanal var ve bu kilitlenme uğraştırıyor. Kısacası, kanal...
- 2
- myfranco
-
3.03%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 2:38 pm
Android 7'de. Son versiyonda tüm linklerdeki filmler başlayınca belli süre sonra durup açılmıyor. Başka linke geçincede o sorun devam ediyor. Şanslıysak 10. denemede aynı yada denenmiş diğer film linki sonuna kadar izlenebiliniyor. Sanırım player yada başka bişey devam etmesini engelliyor. İnternet...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- titan20
-
3.03%
-
-
Mersis » Cmt May 30, 2020 3:51 pm
Şu sorun düzelmemiş. Filme giriyorum. Afiş solda. Özet sağda. Direk aşağı film linklerine (tıklama yeri) giripte özetin uzun olduğunu görüp yukarı çıkıp özeti okumak için aşağı doğru indiğimde (yazıları yukarı çıkarmak) bir daha aşağı inip filmi izleyemiyorum. İlla ki filmin olduğu yerden çıkıp (ana...
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- andro343536
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
ahmettamoglu » Pzr May 31, 2020 8:27 pm
Yeşilçam bölüm deki filimler hiç biri aç maz oldu Yeşilçam Filmlerini http://yesilcam.eu adresinden alıyorduk maalesef site kapanmış onun için tamamını kaldırıyoruz sistemden. Yeni bir kaynak bulursak ekleyeceğiz tekrar, anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkürler. Merhaba, Yeşilçam filmleri ...
- 2
- ahmettamoglu
-
3.03%
-
-
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
TeJR » Sal Haz 02, 2020 12:14 am
Şu sorun düzelmemiş. Filme giriyorum. Afiş solda. Özet sağda. Direk aşağı film linklerine (tıklama yeri) giripte özetin uzun olduğunu görüp yukarı çıkıp özeti okumak için aşağı doğru indiğimde (yazıları yukarı çıkarmak) bir daha aşağı inip filmi izleyemiyorum. İlla ki filmin olduğu yerden çıkıp (an...
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: Mi box kurulumu
hakan2200 » Çrş Haz 03, 2020 10:42 pm
Opera tv yi de Marketten kaldırmışlar. (mi box ile aradım goole playde bulamadım)
Opera tv APK elinde olan, yada Link verebilecek varmı .
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- heffera
-
3.03%
-
-
Re: Mi box kurulumu
Mersis » Çrş Haz 03, 2020 11:09 pm
hakan2200 yazdı: ↑Çrş Haz 03, 2020 10:42 pm
Opera tv yi de Marketten kaldırmışlar. (mi box ile aradım goole playde bulamadım)
Opera tv APK elinde olan, yada Link verebilecek varmı .
Opera tv nedir bilmiyorum ama opera tarayıcı var apk olarak.
- 2
- Mersis
-
3.03%