Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- mucit2008
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
TeJR » Pzt Haz 01, 2020 10:41 pm
Uygulamayı hazırlayan üstadın ellerine sağlık, gerçekten emek vermiş ve çok güzel olmuş. Xiaomi Mi Box S kullanıcısı olarak programın Android TV sürümü için nacizane birkaç önerim olacaktı. Dikkate alırsanız sevinirim. 1. Uygulamanın ana ekranında "Sayfam", "Filmler" ve "Di...
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
Re: Mi box kurulumu
tengildet » Prş Haz 04, 2020 1:04 am
Opera tv yi de Marketten kaldırmışlar. (mi box ile aradım goole playde bulamadım) Opera tv APK elinde olan, yada Link verebilecek varmı . Evet kaldırılmış maalesef, bende aktif olarak kullanıyordum. Chrome a döneceğiz bu durumda. Burada var https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searc...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
neyehbe » Pzt Haz 01, 2020 11:40 pm
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize gelicek olursak: 1. ve 2. sorunuz için, bundan önceki sürümlerimizde dediğiniz gibiydi. Fakat android uygulamamız tek bir uygulamada mobil ve tvler için geliştirildiği için arayüz konusunda bazı sınırlamalarımız oluyor. Sonuçta mobil'de ekrana ...
- 2
- neyehbe
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Mersis » Sal Haz 02, 2020 12:51 am
Şu sorun düzelmemiş. Filme giriyorum. Afiş solda. Özet sağda. Direk aşağı film linklerine (tıklama yeri) giripte özetin uzun olduğunu görüp yukarı çıkıp özeti okumak için aşağı doğru indiğimde (yazıları yukarı çıkarmak) bir daha aşağı inip filmi izleyemiyorum. İlla ki filmin olduğu yerden çıkıp (an...
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
- 2
- Umit58
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
berkebb0 » Cmt Haz 06, 2020 5:06 pm
Hocam merhabalar öncelikle program çok guzel ellerinize saglik fakat bir sorun var.Xiaomi mi box kullanicisiyim ve film izleme menusunde imdb top 250 falan varya kumandayla sağa dogru gidince direk en başa dönüyor herkeste sorun böyleymiş tv box kullanan bilginiz olsun teşekkürler
- 2
- berkebb0
-
3.03%
-
-
tengildet » Cmt Haz 06, 2020 5:10 pm
Hocam merhabalar öncelikle program çok guzel ellerinize saglik fakat bir sorun var.Xiaomi mi box kullanicisiyim ve film izleme menusunde imdb top 250 falan varya kumandayla sağa dogru gidince direk en başa dönüyor herkeste sorun böyleymiş tv box kullanan bilginiz olsun teşekkürler Bizdede aynı box ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
berkebb0 » Cmt Haz 06, 2020 5:13 pm
Hocam merhabalar öncelikle program çok guzel ellerinize saglik fakat bir sorun var.Xiaomi mi box kullanicisiyim ve film izleme menusunde imdb top 250 falan varya kumandayla sağa dogru gidince direk en başa dönüyor herkeste sorun böyleymiş tv box kullanan bilginiz olsun teşekkürler Bizdede aynı box ...
- 2
- berkebb0
-
3.03%
-
-
fatmeto » Cmt Haz 06, 2020 5:45 pm
Bu sorunu yaşayanlar üyelik girişi yapmışmıydınız evet üye girişi yapmıştım. Hata verdikten sonra data yı clean yapıp tekrar denedim yine başarısız. Ben Mouse Kullanıyorum. Herhangi bir film e girip vazgeçip geri döndüğümde oluşuyor hata. Programı silip tekrar indirip kurdum şimdi. Programa girdi. ...
- 2
- fatmeto
-
3.03%
-
-
tengildet » Cmt Haz 06, 2020 6:06 pm
IMDB TOP 250 benimde en çok kullandığım alanlardan bir tanesi. (Diğeri Yerli filmler) Acaba Aşağıdaki alana eklense olur mu ? seyirTURK Android kullanıyorsanız (ki öyle görünüyor) : özelleştirmeyi kullanıp ana sayfanıza dilediğiniz türü atayabilirsiniz. Aynı zamanda ana sayfanızı sayfam olarak ayar...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
hakan2200 » Cmt Haz 06, 2020 6:20 pm
seyirTURK Android kullanıyorsanız : özelleştirmeyi kullanıp ana sayfanıza dilediğiniz türü atayabilirsiniz. Aynı zamanda ana sayfanızı sayfam olarak ayarlarsanız program her açıldığında ayarladığınız sayfadan açılır. Evet başkan sayfam özelliğide kullanıyorum. Gayet güzel. (Yalnızca kaydırırken en ...
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
homers » Pzr Haz 07, 2020 11:19 am
Bir dizide aşağıdaki durumla karşılaştım; Sorun olarak nitelenebilir mi emin değilim ama ilginç geldi bana. Dizi: Alex Rider. Tüm bölümleri (8 Bölüm) Diziboxta yayınlanmış. Kaynaklar arasında Dizibox bulunmasına karşın, uygulamamızda sadece 4 bölüm mevcut. (Kaynak olarak kullanılan diğer sitelerde t...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzr Haz 07, 2020 12:06 pm
Bir dizide aşağıdaki durumla karşılaştım; Sorun olarak nitelenebilir mi emin değilim ama ilginç geldi bana. Dizi: Alex Rider. Tüm bölümleri (8 Bölüm) Diziboxta yayınlanmış. Kaynaklar arasında Dizibox bulunmasına karşın, uygulamamızda sadece 4 bölüm mevcut. (Kaynak olarak kullanılan diğer sitelerde ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
ybal37 » Pzr Haz 07, 2020 12:13 pm
Bende hiremko tv box var..seyir türk son güncellemeden sonra. açılmıyor ?yeniden kuruyorum yine açılmııyor. Acaba kodiye. De kurmuştum,çakışma mı yapıyor hocam. Seyirturk yanlız kurulu iken bütün. Ev. Halkı için ayarlıydı ,.nedenini nasıl. Çözerim.teşekkürler. Bende son guncellemeden sonra kullanam...
- 2
- ybal37
-
3.03%
-
-
Kaptan » Pzt Haz 08, 2020 2:09 am
selam .tv box ta seyir türk kapanıyordu,tester aranıyor demişsiniz ve konuyu kapaytığınızdan orada yazamadım.Hocam iyileşti diye arkadaş yazmış da nasıl düzeldi,bizlere de açıklıyacakmısınız.
Tv box,da kurabilecekmiyiz.
- 2
- Kaptan
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzt Haz 08, 2020 1:11 pm
Tv.box da seyir turk açınca siliniyır demiştim.Dize resim gönderiyorum hocam..Seyir turk yazısı değişmiş ve kurulum apk sını açınca tengildet yazısı çıkıyordu,şimdi ise yabancı bir yazı çıkıyor...sanki engellenmiş gibi !?... Dikkatiniz için teşekkürler, o kısım ,Google'ın her uygulama için istediği...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- mefey
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- mefey
-
3.03%
-
-
- 2
- konia42
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzt Haz 08, 2020 8:59 pm
Öncelikle emeklerinize yürekten teşekkür ediyorum. CoreELEC-LibreELEC-AlexELEC bunlar kodi türü imajlar bu sistemlerde Repo olsun Apk olsun kullanıyorum Ancak bugünkü güncellememde sürekli olarak SeyirTURK durduruldu SeyirTURK ü yeniden Başlatın veya SeyirTURK ü kapat sorunlarıyla karşılaştım çalış...
- 2
- tengildet
-
3.03%