Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- titan20
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: Reelgood - Streaming Guide for Android seyirTURK uyumlumu
tengildet » Çrş Haz 17, 2020 10:15 pm
Benim cihaz android tv box m96 plus, malesef ekran 43inch ama, arkadasinda da dedigi gibi spor oluyor, yaklas uzaklas I dare ediyoruz acaba cihazdami, yazilar yukseltliyor, kodideki seyirTURK surum daha iyi okunuyor maalesef m96 plus telefonlarda kullanılan Android e sahip Android TV os a değil. Yu...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
flypage » Prş Haz 18, 2020 12:17 am
Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden i...
- 2
- flypage
-
3.03%
-
-
tengildet » Cum Haz 19, 2020 12:09 am
Ana sayfa Afişleri önceden Doğru görüntüleniyordu. (Cihaz Sony TV) Şimdi "Yeni çıkanlar" seçili olmasına rağmen "İzlemeye devam ettiklerim" görüntüleniyor. Video linki. https://we.tl/t-sncmsnO8KY Geç yanıtım için kusura bakmayın lütfen. Ancak bu hata düzeltilmişti ve yarın veril...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- bluebey
-
3.03%
-
-
- 2
- isocolaq
-
3.03%
-
-
flypage » Cum Haz 19, 2020 1:20 am
Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden ...
- 2
- flypage
-
3.03%
-
-
tengildet » Cum Haz 19, 2020 3:12 pm
isocolaq yazdı: ↑Cum Haz 19, 2020 3:10 pm
An itibarı ile tvboxta açtığımda güncelleme aldı. Güncellemeden sonra bütün dizi ve filmler aynı diziyi (Esk annem dizisinin bir bölümünü)
açmaya başladı.Sorun benim cihada mı yoksa programda mı bilemedim.
şimdi yeni güncelleme çıktık. Geri bildirim için teşekkürler.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
xezonn » Cum Haz 19, 2020 6:21 pm
Yeni seyirTURK Android sürümünde (1.87), Android TV OS larda cihaz ana ekranına eklenen kanallarda bir hata tespit edildi (sağolsun bir dostumuz uyardı) kanal ayarlarınız ile oynamayın :). Bir sonraki güncellemede düzeltilmiş olacak. Merhaba Android tv kullanıcısıyım, yeni sürümde bahsedilen sorun ...
- 2
- xezonn
-
3.03%
-
-
- 2
- uchuroom
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- bluebey
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Tem 02, 2020 9:47 pm
Belki cok spesifik olacak ama, IPTV favorilere eklenen streamlerde zapping yapmak icin bir sag tus, bir OK yaparak bir sonraki kanala gecebiliyorum. Ama belli bir kanalda takiliyor. Sanirim 8.-10. kanal arasi, ileri gitmiyor. Sevgiler. hayır orada olması gereken şu, kanal değiştirmenin 2 yolu var: ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
threedee » Prş Tem 02, 2020 9:58 pm
1. yukarı yada aşağı tuşlarına basarak ekrana logolar gelmeden zap yapmak, -Bunu denememistim tesekkurler. YADA sağ tuşa basıyorum logolar geliyor 8. yada 10. kanala geldiğimde artık hareket etmiyor sağ ve sol tuşlarla mı demek istiyorsunuz? Ama bunu şimdi denedik takılma yok bizde (Mi box s 4k) Ev...
- 2
- threedee
-
3.03%
-
-
- 2
- wesssttt
-
3.03%
-
-
- 2
- ykk
-
3.03%
-
-
deşarj » Sal Tem 14, 2020 11:12 am
muratates73 yazdı: ↑Sal Tem 14, 2020 3:27 am
merhaba,dizi baslangici sondan degilde bastan olsa daha iyi olurdu ,asagi kadar inmezdik.tesekkurler
Her Hafta yeni bölüm yayınlandığında 7-8 sezonluk bir diziyse neden en aşağıya inmek için biz uğraşalım.Diziye yeni başlıyorsak bi zahmet en aşağıya inelim.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
tengildet » Sal Tem 14, 2020 1:49 pm
merhaba,dizi baslangici sondan degilde bastan olsa daha iyi olurdu ,asagi kadar inmezdik.tesekkurler Peki dizi sezonu ve bölümü ilerlediğinde ne yapacaksınız? aynı durum değil mi? diyelim 8. sezon 7 bölüm desiniz ve sizin söylediğiniz oldu? gene inmeyecek misiniz? kaldı ki bizim bir özelliğimiz var...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- mucit2008
-
3.03%
-
-
mesut3467 » Pzt Tem 20, 2020 3:02 pm
Merhaba android cihazlarda sayfam kısmında ip tv favoriler i herhangibir alana eklediğim zaman 4. alandaki kısım görünmüyor. Örneğin ilk alanım İpTv Favoriler 2.Imdb top 250 3. Film Türleri 4. Dizi türleri olması gerekirken dizi türlerinin yanlızca başlığı görünüyor. https://i.hizliresim.com/7g9bZe....
- 2
- mesut3467
-
3.03%