Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
flypage » Cum Haz 19, 2020 1:20 am
Selamlar... Mi android tv box kullanıyorum. Android sürümü 10 İlk problemim: Dizi veya filmlerden ne seyredersem seyredeyim yaklaşık 25 dakika sonra player kendi kendine pause'luyor. Geri dönüp yüklenmiş başka bir seçeneği tıklıyorum ve kaldığı yerden devam ettiriyorum. Henüz bu şekilde kesilmeden ...
- 2
- flypage
-
3.03%
-
-
tengildet » Cum Haz 19, 2020 3:12 pm
isocolaq yazdı: ↑Cum Haz 19, 2020 3:10 pm
An itibarı ile tvboxta açtığımda güncelleme aldı. Güncellemeden sonra bütün dizi ve filmler aynı diziyi (Esk annem dizisinin bir bölümünü)
açmaya başladı.Sorun benim cihada mı yoksa programda mı bilemedim.
şimdi yeni güncelleme çıktık. Geri bildirim için teşekkürler.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- kruisland
-
3.03%
-
-
xezonn » Cum Haz 19, 2020 6:21 pm
Yeni seyirTURK Android sürümünde (1.87), Android TV OS larda cihaz ana ekranına eklenen kanallarda bir hata tespit edildi (sağolsun bir dostumuz uyardı) kanal ayarlarınız ile oynamayın :). Bir sonraki güncellemede düzeltilmiş olacak. Merhaba Android tv kullanıcısıyım, yeni sürümde bahsedilen sorun ...
- 2
- xezonn
-
3.03%
-
-
- 2
- uchuroom
-
3.03%
-
-
- 2
- hakan2200
-
3.03%
-
-
- 2
- bluebey
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Tem 02, 2020 9:47 pm
Belki cok spesifik olacak ama, IPTV favorilere eklenen streamlerde zapping yapmak icin bir sag tus, bir OK yaparak bir sonraki kanala gecebiliyorum. Ama belli bir kanalda takiliyor. Sanirim 8.-10. kanal arasi, ileri gitmiyor. Sevgiler. hayır orada olması gereken şu, kanal değiştirmenin 2 yolu var: ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
threedee » Prş Tem 02, 2020 9:58 pm
1. yukarı yada aşağı tuşlarına basarak ekrana logolar gelmeden zap yapmak, -Bunu denememistim tesekkurler. YADA sağ tuşa basıyorum logolar geliyor 8. yada 10. kanala geldiğimde artık hareket etmiyor sağ ve sol tuşlarla mı demek istiyorsunuz? Ama bunu şimdi denedik takılma yok bizde (Mi box s 4k) Ev...
- 2
- threedee
-
3.03%
-
-
- 2
- wesssttt
-
3.03%
-
-
- 2
- ykk
-
3.03%
-
-
deşarj » Sal Tem 14, 2020 11:12 am
muratates73 yazdı: ↑Sal Tem 14, 2020 3:27 am
merhaba,dizi baslangici sondan degilde bastan olsa daha iyi olurdu ,asagi kadar inmezdik.tesekkurler
Her Hafta yeni bölüm yayınlandığında 7-8 sezonluk bir diziyse neden en aşağıya inmek için biz uğraşalım.Diziye yeni başlıyorsak bi zahmet en aşağıya inelim.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
tengildet » Sal Tem 14, 2020 1:49 pm
merhaba,dizi baslangici sondan degilde bastan olsa daha iyi olurdu ,asagi kadar inmezdik.tesekkurler Peki dizi sezonu ve bölümü ilerlediğinde ne yapacaksınız? aynı durum değil mi? diyelim 8. sezon 7 bölüm desiniz ve sizin söylediğiniz oldu? gene inmeyecek misiniz? kaldı ki bizim bir özelliğimiz var...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- mucit2008
-
3.03%
-
-
mesut3467 » Pzt Tem 20, 2020 3:02 pm
Merhaba android cihazlarda sayfam kısmında ip tv favoriler i herhangibir alana eklediğim zaman 4. alandaki kısım görünmüyor. Örneğin ilk alanım İpTv Favoriler 2.Imdb top 250 3. Film Türleri 4. Dizi türleri olması gerekirken dizi türlerinin yanlızca başlığı görünüyor. https://i.hizliresim.com/7g9bZe....
- 2
- mesut3467
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android üyelik girişi ve avantajları
tengildet » Cum Tem 24, 2020 12:57 pm
cilginyurekli yazdı: ↑Cum Tem 24, 2020 9:46 am
Uygulamada üye ol çalısmıyor. Forum hesabımda yanlıs diyor ne yapabilirim
İlk mesajı dikkatli okuyunuz. Forum üyeliği ve uygulama üyeliği farklı. Dilerseniz aynı bilgileri kullanabilirsiniz tabii. Yapmadığınız şeyi söyleyeyim üye ol bıtonuna basmadınız uygulamada.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- karaselim
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
audric » Sal Ağu 11, 2020 11:49 pm
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu güzel uygulama için emeği geçen herkese teşekkürler. Benim sorunum dizi izlerken görüntünün hafif kayması. Sanki oyuncunun hayaleti çıkmış gibi oluyor, saliseler önceki hali onu takip ediyor. Youtube'da böyle bir görüntü kayması yok, görüntü akıcı. Acaba mi box'ımın ...
- 2
- audric
-
3.03%
-
-
audric » Cum Ağu 14, 2020 8:41 pm
Arkadaşlar, uygulamadan üye olup beğendiğim film/dizileri favorilerime attım. Bir süre uygulamayı sorunsuz kullandım fakat sonra uygulamayı açtığımda "sayfam" bölümünde uygulama yükleme yapar gibi donup kaldı. Hiçbir kumanda fonksiyonu işlemedi. Bu bug birkaç sefer oldu. Her seferinde uygu...
- 2
- audric
-
3.03%
-
-
tengildet » Cmt Eyl 05, 2020 12:27 am
onur yazdı: ↑Cum Eyl 04, 2020 11:23 pm
usta bununla ilgili çalışma ne durumda bir gelişme varmı android 5 için denek olmaya adayım
kolay gelsin.
aslında o kunu çoktan halledildi ama bir türlü veremedik. ufak tefek bir şeyler kaldı onlar tamamlanınca sen bir denersin, seviniriz.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: tengildet usta yardim
maho35 » Cmt Eyl 05, 2020 9:53 am
slm hizli cevabin icin cok tsk ederim usta.
yani dedigin gibi yaparsam her hengi bir isim vede sifre olur diyorsunuz,peki kodi uygulanmasinda aynisinimi uygulaniyor?
simdiden cok tsk ederim.
saygilarimla
maho35
- 2
- maho35
-
3.03%
-
-
- 2
- maho35
-
3.03%
-
-
Amazon FireTV ve Seyirturk
retroturk » Pzr Eyl 20, 2020 12:01 pm
Selamlar, öncelikle bu güzel uygulama için çok teşekkür ederim. Sade, anlaşılabilir bir arayüz ve kullanımı oldukça kolay...geliştirenleri tebrik ederim. AmazonFire TV 2.jenerasyonda 2 gündür kullanıyorum... uygulamada 2 sorunla karşılaştım. Belki çözümü vardır, belki de küçük bir müdahaleyle düzele...
- 2
- retroturk
-
3.03%