Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
homers » Pzr Eyl 20, 2020 12:42 pm
Son sürümler için teşekkürler dizi.plus parserinin eklenmesi bir çok yeni dizinin de eklenmesini sağlamış ayrıca teşekkürler. Ancak dizi.plus parseri linklerindeki "Türkçe altyazı" linklerini uygulama ve kodi üzerinde çalıştıramadım. Uygulamada "link bulunamadı,sorun SeyirTURKe iletil...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
Re: Amazon FireTV ve Seyirturk
retroturk » Pzr Eyl 20, 2020 2:46 pm
cevaplar için teşekkürler... güncellemeler çok sık olmasa ya da güncellenecek içerikleri mutlak ve seçimlik olarak düzenleyebilsek güzel olurdu... çalışmalarınızda başarılar dilerim. Not: Amazon FireTV'de uygulama üzerindeki "ÜYE OL" çalışmıyor. Sistemin yazma/erişimle ilgili bir kısıtlama...
- 2
- retroturk
-
3.03%
-
-
marox » Prş Eyl 24, 2020 12:06 am
Iyi akşamlar, yeni güncelleme var yazdığında Malesef olmuyor ve program donuyor, Ayrıca film izlerken telefonun alttaki leiste kaybolmuyor.
Yaptığınız emekleriniz için çok teşekkür eder, devamını dilerim. Kolay gelsin
Cihaz :s10+
- 2
- marox
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Eyl 24, 2020 12:38 am
Iyi akşamlar, yeni güncelleme var yazdığında Malesef olmuyor ve program donuyor, Ayrıca film izlerken telefonun alttaki leiste kaybolmuyor. Yaptığınız emekleriniz için çok teşekkür eder, devamını dilerim. Kolay gelsin Cihaz :s10+ Android ayarlardan uygulamalara girin seyirturkü bulun yabancı kaynağ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
homers » Çrş Eyl 30, 2020 7:22 pm
Daha önce dile getirildi mi hatırlıyamıyorum , tekrar oluyor ise affola; Android uygulamasında herhangi bir sayfada (Sayfam,Filmler,Diziler) iken , sayfada yer alan seçenekler (son çıkanlar,en popüler gibi ) içinde gezinirken seçilen bir dizi /filmin içeriği incelenip izlemekten vazgeçilir ise geri ...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- hansolo
-
3.03%
-
-
- 2
- hansolo
-
3.03%
-
-
hansolo » Prş Eki 01, 2020 9:46 pm
evet pardon dikkat etmemişim ,tv akıllı değil benim kodi de kurulu ,ilginçtir şu anda normal bir şekilde uygulamayı kullanabiliyorum favoriler falan gibi özellikleri ,açıkçası bu konuda çok da bilgili değilim ,teşekkür ederim ben biraz daha karıştırayım ,açıkçası uygulamayı da kaldırmak istemedim te...
- 2
- hansolo
-
3.03%
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 12:58 pm
Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu arad...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
deşarj » Sal Eki 06, 2020 1:40 pm
Merhabalar, 5 gün önce xiaomi Mi TV stick aldım ve pişman olmuştum, çünkü YouTube netflix vardı sadece. Bende chromecast vardı ve zaten YouTube ve netflix zaten izliyordum chromecast ile. fuzuli para verdim dedim xiaomi Mi TV stick e. Amaaaa nette seyirturk u bulunca cihaz parasını hak etti. Bu ara...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 7:55 pm
Film izlerken filmmakinesi adlı siteden izlemeyi seçince altyazı çıkmıyor filmlerde. Bu filmmakinesi adlı sitede oluyor sadece. Diğer cihazlarda da öyleydi. Ayriyetten siteden altyazıyi indirmek gerekiyor bilginize! En hızlı sitede oydu yazık oldu.
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
hansolo » Sal Eki 06, 2020 9:15 pm
Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
- 2
- hansolo
-
3.03%
-
-
tengildet » Sal Eki 06, 2020 11:14 pm
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
turbetfur » Sal Eki 06, 2020 11:23 pm
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
Turan_Turkaz » Çrş Eki 07, 2020 11:46 pm
Aslında torrent te var bir Türkçe altyazısı yok. Stremio dan Türkçe altyazı olmadan izlenebiliyor. Bu Türkçe altyazı işine el atmak lazım Şayet extern oynatıcı özelliği eklenirse mesela MX Playerla açtın filmi, film izlerken menüden altyazı sekmesinden sitelerden film adını girerek aratma yapabilir...
- 2
- Turan_Turkaz
-
3.03%
-
-
deşarj » Prş Eki 08, 2020 11:01 am
ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o kı...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
turbetfur » Prş Eki 08, 2020 11:24 am
ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o k...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Sarkastik » Prş Eki 08, 2020 1:37 pm
ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o k...
- 2
- Sarkastik
-
3.03%
-
-
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş Eki 08, 2020 2:05 pm
Evet böyle bir sorun var ama bendeki haliyle anlatayım. Bende philips android tv var, diyelim ki bir filmin sayfasını açtık, bildiğiniz gibi o ekranda filmle ilgili özet kısmı var ve hemen altta kaynak linkler var. Buradaki ilk link genellikle filmin imdb'deki fragman linki oluyor malum. Alta doğru...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
turbetfur » Prş Eki 08, 2020 4:36 pm
:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, W...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- Seyirturk00
-
3.03%