Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
turbetfur » Pzt Eki 26, 2020 3:44 pm
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
- 2
- hukaos
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- hukaos
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Arama önerisi
tengildet » Sal Kas 10, 2020 2:25 pm
Öncelikle merhaba. Uygulamayı beğenerek kullanıyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Uygulamada aramaya dair bi önerim olacak. Arama yaparken film/dizi ve altyazı/dublaj filtrelemeleri ile arama yapabiliyoruz. Bunların yanına "tür" de eklenirse gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum. ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
hukaos » Cum Kas 13, 2020 4:51 pm
Öncelikle merhaba, Uygulamada arama yaparken Türkçe karakterler içeren/içermesi gerekirken içermeyen film isimlendirmeleri yüzünden bazen var olan filmler arama sonuçlarında çıkmayabiliyor. Daha açıklayıcı olursak; Örneğin "kadın" şeklinde arama yapınca, sonuçlarda içinde sadece "kadı...
- 2
- hukaos
-
3.03%
-
-
hukaos » Cum Kas 13, 2020 5:00 pm
Android uygulamasında dizi bölümleri arasında gezerken; dizi bölümü içinde iken geri tuşuna basınca dizi bölümlerinin listelendiği ekran yerine bir önceki ekran (dizinin gösterildiği ekrana) çıkyor. Sorun her geri tuşuna basıldığında olmasa da çoğunlukla yaşanıyor.
- 2
- hukaos
-
3.03%
-
-
- 2
- Gambaz78
-
3.03%
-
-
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
turbetfur » Pzr Oca 31, 2021 4:41 pm
Sayın adminler seyirturk android uygulamasının playerini miboxlarda kullanmak iskence oldu. İleri sarmak istiyoruz hep şu 1x 2x falan hızlandırmaya gidiyor. Bir türlü ileri veya geri sarmaya getiremiyoruz. Film oynarken direkt ileri tuşuna basincada Çok ileri gidiyor. Bu ileri sarmayi hiç değilse 15...
- 2
- turbetfur
-
3.03%
-
-
seyirTURK Android'de "TV Modu" nedir?
tengildet » Pzr Şub 14, 2021 9:35 am
seyirTURK ün Android sürümünün ayarlar kısmında özelleştirmeler kısmında görmüşsünüzdür " TV Modu Aktif Değil " tuşunu. Bu nedir? Bazılarınız bilir Android işletim sistemi iki farklı türe sahiptir, birincisi normal telefonlarda kullanılan Android bir diğeri ise bazı Android TV lerde ve TV ...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
TeJR » Sal Mar 09, 2021 10:38 am
Tuşlarla ilgili olan sıkıntıyı kısaca açıklayacak olursak alt bara uzun süredir inilememesi gerekiyordu aslında fakat inildiğinde bazen sıkıntı yaşayanlar oluyordu (geri sararken istemeden geri tuşu üstüne gelinmesi gibi). Bu durumu bir sonraki sürümde tuşlarla ileri-geri sarma için ayarlara ileri-g...
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Telefondaki Android seyirTURK'te videoyu tam ekran nasıl yapabilirim?
tengildet » Cum Haz 04, 2021 9:02 pm
Biliyorsunuz günümüzde ekran oranları değişiklik gösterebiliyor, bu yüzden bir çok videoyu tam ekran izleyemiyoruz, ancak bazı durumlara çözüm olacak bir özellik ekledik. Dilediğiniz videoyu oynatmaya başlayın, video oynarken resim büyütme için yaptığınız hareketi yani başparmak ve işaret parmağınız...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- muratates1973
-
3.03%
-
-
disnoy » Pzt Haz 28, 2021 4:26 pm
İyi günler herkese. 2 gündür android box ta giris yapmaya çalışırken anaekrana filmler gelmeden uygulamadan atıyor. Önbelleği sildim,uygulamayı silip kurdum,system web wiever temizledim durum değişmedi. Sorun yaşayan var mı acaba ve çözüm bulan? Uygulamalardan sürümü kontrol ettiğimde 1.99.5 görünüy...
- 2
- disnoy
-
3.03%
-
-
homers » Cum Ağu 27, 2021 11:45 am
Merhaba Öncelikle sorun değilde bir soru soracaktım. Örneğin yeni eklenen Bob Ross: Happy Accident filminde dublaj 720pizle.tr seçimini yapıyorum. Karşıma kaynak seçiniz : PUB+ PUB Veya webteizle.tr seçiminde, UP mailru fembed VidMoly ODK seçenekleri çıkıyor. Bunlar nedir? Kaliteli görüntü açısında...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzr Ağu 29, 2021 10:29 am
Yok bizde hiç birşey kalmaz öyle 😊. Ama isim isim herkesi takip etmek mümkün değil. Tejr a sormuştuk; kullandığımız uygulama sorun bildirme sisteminde bir hataya rastlamadık, onun için ne yapabileceğimizi kestiremiyoruz. Ama kodlar gözden geçirilecek bunun içinde güncelleme verileceğine. Bu arada gü...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Explorer35 » Cum Eyl 03, 2021 8:14 pm
Yok bizde hiç birşey kalmaz öyle 😊. Ama isim isim herkesi takip etmek mümkün değil. Tejr a sormuştuk; kullandığımız uygulama sorun bildirme sisteminde bir hataya rastlamadık, onun için ne yapabileceğimizi kestiremiyoruz. Ama kodlar gözden geçirilecek bunun içinde güncelleme verileceğine. Bu arada g...
- 2
- Explorer35
-
3.03%
-
-
Trident Cihazlarda seyirTURK'ü Denemek İsteyen Arıyoruz
TeJR » Pzr Eyl 19, 2021 6:29 pm
Trident cihazlarda android uygulamamızın çalışmadığı iletilmişti. Onun için bir düzenleme yaptık. Bu apk'yı denemek ve geri dönüş yapmak isteyen Trident cihaz kullanıcısı varsa tengildet'e özel mesaj atarak dosyayı isteyebilirler.
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
kartalkaya19 » Pzr Eyl 19, 2021 3:38 pm
Merhaba Sayın Admin, fragman kısmının altına, o filmin yorumlarının yer aldığı bir yer açılabilirmi? Şöyleki: - Beyazperde vs gibi yerlerde yada Seyirtürk'e filmlerin çekildiği sitelerden o film ile ilgili yapılmış izleyici yorumları alınıp burda yer verilebilirmi? ve / veya - Seyirtürk'te ilgili fi...
- 2
- kartalkaya19
-
3.03%
-
-
kerem29 » Cmt Kas 13, 2021 12:35 pm
Selamlar, degerli arkadaslar benim bir önerim olacak yurtdisinda biz filim ve dizi kadar iptv bölümünü cok kullaniyoruz sorun iptv favorilerinde bir kanal yayini kesildigi zaman o kanali cikarip yeni kanal ekliyoruz fakat ekledigimiz kanal listenin sonuna geliyor yani kanal siralamasi bozuluyor cözü...
- 2
- kerem29
-
3.03%