Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Sal May 12, 2020 5:36 pm
iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Ressam » Sal May 12, 2020 5:41 pm
iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen. O zaman onu indireyim bakayım sonucu yazarım...
- 2
- Ressam
-
3.03%
-
-
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
jaiecris » Çrş May 13, 2020 12:16 am
apk iptv radyolar menüde ki radyolar kısmına gelmeli iptv kanallar yatay değilde dikey olması daha iyi hala uygulama gömülü dlna eklenmemiş ayrıca uygulama arka planda oynatmak eklenmeli radyolar arka planda dinlenmiyor radyolara İnternet üzerinden hangi sanatçı olarak çalarken oynatıcı da görünmeli...
- 2
- jaiecris
-
3.03%
-
-
Mersis » Çrş May 13, 2020 7:28 am
Apk iptv kısmında kendi iptv im stabil çalışmıyor.
Sanki kanal seçiyor.
Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
- 2
- Mersis
-
3.03%
-
-
Ressam » Sal May 12, 2020 5:50 pm
iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen. O zaman onu indireyim bakayım sonucu yazarım...
- 2
- Ressam
-
3.03%
-
-
tengildet » Prş May 14, 2020 1:58 pm
Mersis yazdı: ↑Çrş May 13, 2020 7:28 am
Apk iptv kısmında kendi iptv im stabil çalışmıyor.
Sanki kanal seçiyor.
Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
Gelecek sürümde düzelmiş olacak. Teşekkürler.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Casem27 » Prş May 14, 2020 2:34 pm
ustalar ellerinize emeğinize sağlık.. seyirtürkte ıptv bölümünde arayüzde biraz daha iyileştirme olursa çok güzel olur. Kanal barı sağ veya sol tarafta çıkarsa iyi olur. şuan ekranın tam ortasında yatay şerit olarak geliyor. Birde benim mi box s cihazımda kumanda sağ-sol tuşları kanal değişikliği ya...
- 2
- Casem27
-
3.03%
-
-
- 2
- oscar
-
3.03%
-
-
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
- 2
- Oscarcat
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
deşarj » Pzt May 18, 2020 5:03 pm
Ustalar Seyirtürk ü biraz geliştirelim sırtımızı da sıvazlasın bir arkadaşın dediği gibi yanağımızdan öpsün çay demlesin darı patlatsın.Mesela mikrofon girişi üzerinden ben Star tv dedimmi İptv den söylediğim kanalı açsın yada ismini söylediğimde o filmi yada diziyi oynatmaya başlasın Yönetmeni kim ...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzt May 18, 2020 5:45 pm
Sadece türkçe dublaj filmleri görme yada sadece türkçe altyazılı filmleri görme şansımız var mı? Filmlerde türler kısmında yerli filmleri tıklayınız. Hocam yabancı filmlerde de türkçe dublaj olanlar için ayrım demiştim ben. Bir sonraki güncellemede deneyelim. Türlere ekleriz türkçe dublaj Yabancı f...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Pisho » Sal May 19, 2020 1:56 pm
Forumdaki kullanıcı adı ve şifrem ile uygulamaya girmeye çalışıyorum ama giriş başarısız hatası veriyor.
Düzeltme;;
Sorunu çözdüm.
Giriş başarısız dedikten sonra üye ol dedim ve giriş başarılı dedi.
- 2
- Pisho
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
tengildet » Cum May 22, 2020 4:13 pm
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim. FOrumda açıklaması var okuyunuz: https://seyirtu...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- Salman003
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzr May 24, 2020 12:21 pm
Mersis yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 12:02 pm
Apk kendi iptv miz kısmında grupları, kanalları istediğimiz gibi sıralasak mükemmel olurdu.
TiviMate 'de bunu yapabiliyorum.
Sizdede olsa daha çok tercih sebebi olurdunuz diye düşünüyorum.
Ama biz iptv uygulaması değiliz ki
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzr May 24, 2020 11:23 pm
quaresma yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 8:28 pm
Ana ekrana filmler ve diziler e alternatif IPTV yi de 3.alternatif olarak eklerseniz çok makbule geçecek
Zaten Ana Sayfanızı özelleştirebiliyorsunuz ama şu anda IPTV ekleme şansınız yoktu. Ancak üzerinde çalışıyoruz zaten, umarım bir iki sürüm sonra kullanabileceksiniz.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- gentlemen
-
3.03%
-
-
tengildet » Pzt May 25, 2020 11:43 am
Merhaba Teng Usta.. Android uygulamamızdaki "gounlimited" linkleri açılmıyor. Kontrol edebilirsen sevinirim.Teşekkürler Bir kısım filmde açılıyor ama o video veren sitede sorun var, bazen açılıyor bazen açılmıyor, dün kontrol ettim. O linkleri kaldırabiliriz böyle giderse. Edit: birde şim...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
quaresma » Pzr May 24, 2020 8:28 pm
2)Ayrıca iptv de favorilerim/sık kullanılanlar gibi bir klasör oluşturup aynı filmler/dizilerdeki gibi favorileyebileceğimiz kanalları favorilere düşürebilirsek çok makbule geçer. IPTV kısmında iptv Favorilerim var yapmanız gereken tek şey üye girişi yapmak, üye girişinin nasıl yapıldığı ve faydala...
- 2
- quaresma
-
3.03%
-
-
Re: seyirTURK Android Sürüm 1.65 yayınlandı
toker » Sal May 26, 2020 5:37 pm
Ellerinize Emeğinize sağlık emeği geçen bütün arkadaşlara her şey için kendi adıma teşekkür ederim.Benim nacizane fikrim Filmlerde Türkçe Dublaj ve Altyazılı diye klasör halinde verilse daha güzel ve seçmesi daha kolay olur diye düşünüyorum.Kolay gelsin
- 2
- toker
-
3.03%