VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme
    staluer » Çrş Nis 08, 2020 6:56 pm

Evet çalışıyor, başarılı.
    Kategori sıkıntısı var sadece.
    Teşekkürler.
    2
    staluer
    3.03%
    Mersis » Çrş Nis 08, 2020 10:22 am

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
    2
    Mersis
    3.03%
    tengildet » Çrş Nis 08, 2020 11:01 am

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
    2
    tengildet
    3.03%
    Mersis » Çrş Nis 08, 2020 11:03 am

Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi yede ben ekleyemedim iptv mi. 😊 evet tvde ki kodide sıkıntı olacak çünkü m3u linkleri çok uzun. Yapacak bir şey yok ya hepsini elle gireceksiniz adresin yada bekleyeceksiniz. Beklerim sık...
    2
    Mersis
    3.03%
  • Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
    redne78 » Sal Nis 14, 2020 12:35 pm

Emeği gecen dostalarimiza sonsuz tesekkurler.
    Görsel inanilmaz güzel, benim suan icin gordugum tek sey ekrani otm. ayarlayamamasi gibi. izah edecek olursam en son eklenen filmlerde bastaki yazilarin okunamamasi gibi ..
    2
    redne78
    3.03%
    onur » Sal Nis 14, 2020 9:46 pm

Şimdi usta şöyle bir sıkıntım var daha önceki mesajlarda android 5 lerde linklerin açılmayacağını belirtmişsin.Bende k2 androidbox ve t60 telefon var ikisi de android 5.1 sürümü kullanıyor.Seyirturk apksını telefonumda sorunsuz kullanabiliyorum videolar v.s. gayet oynatılıyor fakat k2 androidboxda v...
    2
    onur
    3.03%
  • Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
    Sonosmanli » Pzr Nis 26, 2020 3:05 am

sagolasin bilgilendirme icin
    2
    Sonosmanli
    3.03%
    sahilkentli » Pzr Nis 26, 2020 4:20 am

Merhaba. Android sürümünü kullanıyorum video ekranında navigasyon tuşalarını gizlemiyor. (Geri tuşu home tuşu). Altenatif video oynatma uygulama seçeneği eklenebilir mi? Mx player falan. İyi çalışmalar
    2
    sahilkentli
    3.03%
    GuCLu » Pzt May 04, 2020 1:39 pm

Emeğinize sağlık. Çocuklar patron bebek filmini istedi 3 adet dublajını denedim video açıldıktan 1 dk sonra kapandı seyir hatası çıktı ekrana. Close de hata vermedi. Denediğim hata veren linkler webteizle mail.ru, odk dublaj olanlar.
    2
    GuCLu
    3.03%
    Mersis » Pzt May 04, 2020 5:56 pm

ODK açılmıyordu, düzelmiş.
    2
    Mersis
    3.03%
    tengildet » Sal May 12, 2020 5:36 pm

iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen.
    2
    tengildet
    3.03%
    Ressam » Sal May 12, 2020 5:41 pm

iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen. O zaman onu indireyim bakayım sonucu yazarım...
    2
    Ressam
    3.03%
    Mersis » Sal May 12, 2020 5:47 pm

Ben dışardaki iken güncelleme geldi.
    Tamam dedim 2 dakika sürecek dedi.
    Bekledim olmadı.
    Yine tamam dedim yine olmadı.
    Salla diyip alışverişe devam ettim.
    Eve geldim olmuş.
    Demekki uzun beklemek gerekiyor.
    2
    Mersis
    3.03%
    jaiecris » Çrş May 13, 2020 12:16 am

apk iptv radyolar menüde ki radyolar kısmına gelmeli iptv kanallar yatay değilde dikey olması daha iyi hala uygulama gömülü dlna eklenmemiş ayrıca uygulama arka planda oynatmak eklenmeli radyolar arka planda dinlenmiyor radyolara İnternet üzerinden hangi sanatçı olarak çalarken oynatıcı da görünmeli...
    2
    jaiecris
    3.03%
    Mersis » Çrş May 13, 2020 7:28 am

Apk iptv kısmında kendi iptv im stabil çalışmıyor.
    Sanki kanal seçiyor.
    Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
    SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
    2
    Mersis
    3.03%
    Ressam » Sal May 12, 2020 5:50 pm

iki güncelleme yayınladık bugün ikinci güncellemeyi yaparken muhtemelen sorun yaşıyorsunuz. Sebebi bir çok şey olabilir. Ancak kısa çözümü uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız olacaktır. Yarım saat önce verdik güncellemeyi yeniden indirip deneyin lütfen. O zaman onu indireyim bakayım sonucu yazarım...
    2
    Ressam
    3.03%
    tengildet » Prş May 14, 2020 1:58 pm

Mersis yazdı:
    Çrş May 13, 2020 7:28 am
    Apk iptv kısmında kendi iptv im stabil çalışmıyor.
    Sanki kanal seçiyor.
    Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
    SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
    Gelecek sürümde düzelmiş olacak. Teşekkürler.
    2
    tengildet
    3.03%
    Casem27 » Prş May 14, 2020 2:34 pm

ustalar ellerinize emeğinize sağlık.. seyirtürkte ıptv bölümünde arayüzde biraz daha iyileştirme olursa çok güzel olur. Kanal barı sağ veya sol tarafta çıkarsa iyi olur. şuan ekranın tam ortasında yatay şerit olarak geliyor. Birde benim mi box s cihazımda kumanda sağ-sol tuşları kanal değişikliği ya...
    2
    Casem27
    3.03%
    oscar » Prş May 14, 2020 11:15 pm

güncellemeyi kurdum emeğinize sağlık yalnız android box üzerine kablosuz usb mouse çalışmıyor şu an önceki sürümde çalışıyordu.box un kendi kumandası çalışıyor sadece.
    2
    oscar
    3.03%
    TeJR » Cmt May 16, 2020 4:28 pm

Androidlerde bazı file.ru linkleri çalışmayabiliyor. Sonraki güncellememizde bu sorun giderilmiş olacak.
    2
    TeJR
    3.03%
  • Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
    Oscarcat » Pzt May 18, 2020 12:58 am

Merhaba dostlar android box da live channels e seyirtürk ü. M3u url olarak girmek mümkün mü acaba bağış yap linkiyle sembolik bir ücretle m3u linki verilemez mi valla böyle bir çalışma olsa bütün ücretlilerin papucu dama atılır süper olur
    2
    Oscarcat
    3.03%
  • Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
    deşarj » Pzt May 18, 2020 5:03 pm

Ustalar Seyirtürk ü biraz geliştirelim sırtımızı da sıvazlasın bir arkadaşın dediği gibi yanağımızdan öpsün çay demlesin darı patlatsın.Mesela mikrofon girişi üzerinden ben Star tv dedimmi İptv den söylediğim kanalı açsın yada ismini söylediğimde o filmi yada diziyi oynatmaya başlasın Yönetmeni kim ...
    2
    deşarj
    3.03%
    tengildet » Pzt May 18, 2020 5:45 pm

Sadece türkçe dublaj filmleri görme yada sadece türkçe altyazılı filmleri görme şansımız var mı? Filmlerde türler kısmında yerli filmleri tıklayınız. Hocam yabancı filmlerde de türkçe dublaj olanlar için ayrım demiştim ben. Bir sonraki güncellemede deneyelim. Türlere ekleriz türkçe dublaj Yabancı f...
    2
    tengildet
    3.03%
    Pisho » Sal May 19, 2020 1:56 pm

Forumdaki kullanıcı adı ve şifrem ile uygulamaya girmeye çalışıyorum ama giriş başarısız hatası veriyor.

Düzeltme;;

Sorunu çözdüm.

Giriş başarısız dedikten sonra üye ol dedim ve giriş başarılı dedi. :mrgreen:
    2
    Pisho
    3.03%
  • Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
    tengildet » Cum May 22, 2020 4:13 pm

Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim. FOrumda açıklaması var okuyunuz: https://seyirtu...
    2
    tengildet
    3.03%