![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ayarlar-Diğer ayarlar kısmına "Aramada arama geçmişi gösterilsin mi?" diye bir ayar koyduk. İsteyen açar isteyen kapatır.
Güncelleme verildi bu ayarı kullanabilirsiniz.
Geri bildirimleriniz için teşekkürler.
Bildiğim kadarı ile bakım eklenti ve uygulama ile ilgili değildi, forum/web sayfası ile ilgiliydi.Dizikolik yazdı: ↑Çrş Ara 06, 2023 1:31 pmMerhaba, bendeki Seyirtürk eklentisi bozuldu sanırım eklentiyi kullanmaya çalıştığımda Kodi sürekli çöküyor hata vermeden. YT eklentisinden videoları sorunsuz oynatıyor fakat Seyirtürk'ten bir şey oynatmaya çalıştığımda Kodi çöküyor cihaz önbelleğini temizlersem öyle açılıyor yoksa her açılışta ana menüye gelince kapanıyor Kodi.
Geçen günlerde 6 saatlik bakım vardı sanırım bundan kaynaklı sorun olabilir mi? Ondan şüphelenmeye başladım ben hiç bir şey yapmadım çünkü. Ne yapmam gerek düzeltmem için?
UYGULAMA ile ilgili bir bakım değildi Bozulması için sizin bir şey yapmanıza gerek yok bilgisayar dünyasında, kendini güncelleyen küçücük bir servis bile buna neden olabilir.Geçen günlerde 6 saatlik bakım vardı sanırım bundan kaynaklı sorun olabilir mi? Ondan şüphelenmeye başladım ben hiç bir şey yapmadım çünkü. Ne yapmam gerek düzeltmem için?
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir