Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1 haftadır Kodi'den izlediğim Seyirtürk'den şu hataları alıyorum.
İzlediğim bölüm bitince daha önceleri diğer bölüm en üste çıkıyordu.
Şimdi çıkmıyor aşağılara inip dizinin hangi bölümünde kaldım arıyorum.
Apk da sorun yok.
Dizi bitince hop bölümü gösteriyor.
Kodi de ki bu hatayı alan var mı acaba.
Bu hatalar bir kullanıcımız tarafından da bildirilmişti, düzeltildi ancak önümüzdeki bir kaç gün içinde vereceğimiz güncelleme ile deneyimleyebileceksiniz.
Mersis, geri bildirimin için çok teşekkürler. Vereceğimiz güncellemeden sonra problem yaşarsan tekrar yazarsın.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
Bugün açtığımda, vip üyeliğimin bitmesine 2 gün kaldığını yazdı ama 1 aydır vip üye avantajlarından yararlanamıyorum, o yüzden bitti sanıyordum. 2 yıldır hem kendime hem birkaç akrabaya üyelik alıyordum ama artık çok pahalı gelmeye başladı, ne yazık ki devam ettiremeyeceğim. Güzel uygulama için teşekkürler.
kodi uygulaması ile aynı içeriğin görüntü kalitesi daha iyi oluyor, tabi bu benim fikrim. Android uygulamasında ayarlar menüsünden harici player aktif edebilme seçeneği olsa çok daha iyi olurdu.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti dkc44 mesajı için:
@hpekgoz
Size gönderdiğimiz maili sanırım tam okuyamadınız ve gözden kaçırdınız.
FORUM ve UYGULAMA hesapları bğımsızdır.
Lütfen size gönderilen maildeki linllerden size uygun olanına tıklayarak uygulamadada hesap oluşturunuz.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran