24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cmt Eki 03, 2020 5:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba. Gakaxy s9 telefonumda sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Güncellemeleri de sorunsuz yapıyordum. Yalnız birkaç gündür her seferinde güncellenme yapmaya çalışıyorum. Fakat yuklenmedi uyarısı veriyor. Nedeni ne olabilir acaba? Cihazınızın izinleri de bir değişiklik olabilir. Yada indirme yap...
gönderen zarazar
Cmt Eki 03, 2020 5:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ön belleği temizleyince düzeldi. Teşekkür ederim.
gönderen tengildet
Cmt Eki 03, 2020 5:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

zarazar yazdı:
Cmt Eki 03, 2020 5:26 pm
Ön belleği temizleyince düzeldi. Teşekkür ederim.
Verdiğiniz bilgi için biz teşekkür ederiz.
gönderen homers
Cmt Eki 03, 2020 7:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
gönderen tevfikfikret
Cmt Eki 03, 2020 7:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.

Makul bir ücret olursa seve seve üye olacağım. Uygulamanız çok başarılı, ayrıca bir kısmını ücretli yapmanız da doğru olanı durumu olmayan kullanıcıların da faydalanmaya devam edebilmesi güzel bir durum.
gönderen tengildet
Cmt Eki 03, 2020 8:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

ooemir yazdı:
Cmt Eki 03, 2020 8:33 pm
Keşke harici oynatıcı ile izleyebilme imkanımız olsa :)
Olabilir ancak harici oynatıcılardan kaldığınız yeri alma şansımız olmayabilir, bu durumda kaldığınız yerden başlatma özelliğide rafa kalmış olur. Ancak durumu araştırıyoruz, çözüm bulabilirsek neden olmasın. Teşekkürler.
gönderen hexo
Pzr Eki 04, 2020 12:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.

emeğinize sağlık
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 3:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

... film dizi sayısi çok az... istatistiklerimize baktınız mı? https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=120 adresine giriniz ve film dizi ve link sayılarına bakınız kaç film var kaç dizi var bunlara ait kaç link var. Elbette herkes istediği uygulamaları kullanacak bunun alternatifi yok ...
gönderen tengildet
Pzr Eki 04, 2020 7:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: S Sport kanalı izleyememe sorunu

Türkiye'de yayın yapan paralı platformların kanalları listelerimize eklenmiyor, bu işlem otomatik olarak programlar tarafından yapılıyor. Bazen bu programlardan kaçan linkler oluyor. Bunları kullanıcılarımız bildirdikleri de bu linkleride siliyoruz. Prensip olarak bu tip yayınların uygulama ve eklen...