2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Eki 06, 2020 7:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Film izlerken filmmakinesi adlı siteden izlemeyi seçince altyazı çıkmıyor filmlerde. Bu filmmakinesi adlı sitede oluyor sadece. Diğer cihazlarda da öyleydi. Ayriyetten siteden altyazıyi indirmek gerekiyor bilginize! En hızlı sitede oydu yazık oldu.
- Sal Eki 06, 2020 8:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv Box Tavsiye
evet bu ürün trendyolda 100 TL ye 40 tl indirim kuponu veriyorlar, sende yoksa forum donanım haberde sıcak fırsatların içinde çek satış bölümü var oradan 8-10 TL arasına temin edebilirsin https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-box-s-4k-ultra-hd-android-tv-box-hdr-dolby-dts-chromecast-medya-oynatici-p-43...
- Sal Eki 06, 2020 8:17 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Site altyazıyı ayrı veriyorsa onu alabiliriz veya sorun ne ise düzeltiriz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
- Sal Eki 06, 2020 8:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eki 06, 2020 8:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Onlarca mi box kurulumu yaptım.
Netflix, Prime Video, iptv için ve modem yanında ise süper.
Modem uzakta ise, artı apk lar kurulacak ise usb, ethernet çoklayıcı şart.
Usb bellek, kablosuz maus şart.
Netflix, Prime Video, iptv için ve modem yanında ise süper.
Modem uzakta ise, artı apk lar kurulacak ise usb, ethernet çoklayıcı şart.
Usb bellek, kablosuz maus şart.
- Sal Eki 06, 2020 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Birde nacizane öneri Prime Video tuşlu olan son modeli alın.
- Sal Eki 06, 2020 8:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Xiaomi Mi TV stick kullanıyorum, çok memnunum. Son güncellemeden sonra cihaz uçtu.
- Sal Eki 06, 2020 8:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
5-6 gündür kullanıyorum android boxta memnundum baya. Netflix ücretli blutv, primevideo ücretsiz aboneliğim olmasına rağmen uygulamanız güzel. Ama film izlerken ileri geri alırken 5 dk civarı gidiyor kumanda ile düzeltilebilir 10 sn uygun olur aslında. Birde vip olmayanlar için arama özelliği olmayı...
- Sal Eki 06, 2020 9:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
- Sal Eki 06, 2020 9:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
İleri geri konusu: normalde playırın ilerisi 15 sn. Geri ikonuna basınca 5 sn dir. Ama siz kumandadan bahsediyorsanız ondada ileri geri tuşları 1 dakika atlatır. (Mi box da denedik) Üyelik konusuna gelince ücretli üye olunca neyin özelliğinden faydalanacağız, uygulamanın, bu durumda uygulama üyeliği...