2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal Eki 06, 2020 9:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eki 06, 2020 10:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv Box Tavsiye
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Onlarca mi box kurulumu yaptım. Netflix, Prime Video, iptv için ve modem yanında ise süper. Modem uzakta ise, artı apk lar kurulacak ise usb, ethernet çoklayıcı şart. Usb bellek, kablosuz maus şart. @Mersis alacağım box modemime en fazla 3 metre uzak olac...
- Sal Eki 06, 2020 10:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.)
- Sal Eki 06, 2020 11:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
- Sal Eki 06, 2020 11:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Onlarca mi box kurulumu yaptım. Netflix, Prime Video, iptv için ve modem yanında ise süper. Modem uzakta ise, artı apk lar kurulacak ise usb, ethernet çoklayıcı şart. Usb bellek, kablosuz maus şart. @Mersis alacağım box modemime en fazla 3 metre uzak ola...
- Sal Eki 06, 2020 11:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yeni film ve diziler ne kadar zamanda bir ekleniyor? Birde film kaynakları arasında hdfilmcehennemi adlı siteyi göremedim, halbuki en güncel yeni filmler ilk önce onda çıkıyor, buraya üye olmadan önce ordan takip ediyordum. (Bu arada yanlış anlama olmasın o site ile bir alakam yok.) Sistemde mevcut...
- Sal Eki 06, 2020 11:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
şahsen ben mibox ı seyirturk,kodi,netflix,youtube,amazonprime ve ıptv için xcipv kulanıyorum, hub ihtiyacı hiç hissetmedim yada fare, sadece bu programları ve Android TV işletim sistemine uyumlu programları kullanacaksanız bence huba gerek yok. ama hdd takacağım ardından fare takacağım, klavye takar...
- Sal Eki 06, 2020 11:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Verdiğiniz örnek için teşekkür ederim. siteyi inceleyelim. Sistemimize ekleyebilir miyiz bakalım.
- Sal Eki 06, 2020 11:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eki 06, 2020 11:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
maalesef sizin verdiğiniz sitenin hiç bir videosunu çalıştıramadık, çalışmıyor denemeye devam edeceğiz.
ama hdfilmcehenneminin asıl adresi: https://www.hdfilmcehennemi2.pw
burayı ekleyeceğiz. ama biraz zaman alabilir.
ama hdfilmcehenneminin asıl adresi: https://www.hdfilmcehennemi2.pw
burayı ekleyeceğiz. ama biraz zaman alabilir.