24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen deşarj
Prş Eki 08, 2020 11:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o kı...
gönderen turbetfur
Prş Eki 08, 2020 11:24 am
Foruma Git
Konuya Git

ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o k...
gönderen tengildet
Prş Eki 08, 2020 12:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yok olmamalı , böyle bir şeyi ilk senden duyduk karagöz.
gönderen turbetfur
Prş Eki 08, 2020 1:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

"Sistemde mevcut id si olan dizilerin yeni bölümleri çıktıysa her gün saat 13:00 de eklenir, yeni filmler, eski filmlerin yeni linkleri, sistemde id si olmayan diziler cumartesieri eklenir." Böyle bir kural niçin var hocam? Yani kaynak sitelerde yeni bir film veya dizi çıkınca özellikle cu...
gönderen Sarkastik
Prş Eki 08, 2020 1:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

ustam bişey dikkatimi çekti de onu ileteyim dedim bu sorun sadece bendemi herkeste varmı bilmiyorum.Ben boxu kumandası ile kullanıyorum.Filmi diziyi seçmemde sıkıntı hiç yok ama izlemeye karar verip oynatma linklerinin olduğu kısma kumanda ile geçmiyor el mahkum mause ile tıklayıp geçebiliyorum o k...
gönderen turbetfur
Prş Eki 08, 2020 1:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Prş Eki 08, 2020 1:30 pm
sistem öyle kurulu.
:D :D :D
gönderen tengildet
Prş Eki 08, 2020 2:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Evet böyle bir sorun var ama bendeki haliyle anlatayım. Bende philips android tv var, diyelim ki bir filmin sayfasını açtık, bildiğiniz gibi o ekranda filmle ilgili özet kısmı var ve hemen altta kaynak linkler var. Buradaki ilk link genellikle filmin imdb'deki fragman linki oluyor malum. Alta doğru...
gönderen turbetfur
Prş Eki 08, 2020 3:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sayın admin anladığım kadarı ile sizlerin program üzerinde direk bir mudahaleniz yok talepleri siz yazılımcı ya iletiyorsunuz oda gereğini yapıyor
gönderen tengildet
Prş Eki 08, 2020 3:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, We...