Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
Geri dön
- gönderen Sarihan
- Sal May 26, 2020 11:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Evet canim kardesim dedigin gibi biraz türkcem bozuk yurtdisinda yasiyorum
- gönderen tengildet
- Çrş May 27, 2020 12:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Zlfkr yazdı: ↑Sal May 26, 2020 6:25 pm
Güncellemeden sonrada özelleştirmeleri kumanda edemiyoruz (android 7 smart tv) cihazım
Düzeltiyoruz. yarın güncelleme vereceğiz.
- gönderen unaltarkan
- Çrş May 27, 2020 5:56 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhabalar ustalarım lg webos tv için çalışma başladımı acaba? Biraz bilgilendire bilirseniz minnettar olurum, çünkü eminim ki benim gibi dört gözle bekleyen bir çok arkadaş var webos tv kullanan. Herşey için çok teşekkürler, emeklerinize sağlık. Allah razı olsun!
- gönderen ardafikret
- Çrş May 27, 2020 1:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bazı popüler ve en çok seyredilen dizilerin türkçe dublajları Seyirtürk te yok malesef.Game of thrones ,The walking dead,oz gibi diziler.ben internette bu gibi dizilerin türkçe dublajlı olduğu bir kaç site buldum adreslerini yazayım ekleme şansınız olursa çok seviniriz. filmzal.com seyredelim.com ra...
- gönderen tengildet
- Çrş May 27, 2020 1:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ardafikret yazdı: ↑Çrş May 27, 2020 1:38 pm
... bir kaç site buldum adreslerini yazayım ekleme şansınız olursa çok seviniriz....
Maalesef sistem otomatik çekiyor, elle dizi yada film eklememiz çok zor. Ancak dizileri aldığımız siteler eklerse bizde de olur. Öneriniz için teşekkürler.
- gönderen ardafikret
- Çrş May 27, 2020 1:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
... bir kaç site buldum adreslerini yazayım ekleme şansınız olursa çok seviniriz.... Maalesef sistem otomatik çekiyor, elle dizi yada film eklememiz çok zor. Ancak dizileri aldığımız siteler eklerse bizde de olur. Öneriniz için teşekkürler. üstadım peki diziler yerine bu dizileri yayınlayan siteler...
- gönderen ozkaradag
- Çrş May 27, 2020 2:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@ozkaradag usta da gelmiş foruma ne güzel.güzel tavsiyeleri seyirTURK 'e faydası olacaktır kesinlikle. TurkVOD u ben de estetik yönden zayıf buluyorum ama @berkenkey ustanın da tek başına mücadelesine hayranım. Başından beri çok istikrarlı hep ayakta kaldı TurkVOD.Paralı olmasını da desteliyorum.em...