144 uygun sonuç bulundu
- Cmt Nis 04, 2020 2:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung TV Tizen
Ara ara gündeme getiriyorum yeni sistemi oturalım söz dedi tengildet usta müjdeyi vermesini bekliyoruz
- Pzr Nis 05, 2020 4:49 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
seyirturk android telefonlardan tv ye aktarmak için uygulama ya gömülü dlna özelliği eklenebilirmi.
- Pzr Nis 05, 2020 4:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma
altyapıyı tamamlayalım onunlada ilgileneceğiz. teşekkürler.
- Sal Nis 07, 2020 10:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
Android sürüm: 1.1 Kodi sürüm 3.2.0 1. Genel: Almanca filmler eklendi. 2. Genel: Türk dizileri eklendi. 3. Genel: Türk filmleri eklendi. 4. Genel: Yabancı diziler eklendi. 5. Genel: Rastgele film ve dizi menusu eklendi 6. Genel: Dizilerde ve filmlerde ayrı arama eklendi 7. Genel: sizin yerinize taki...
- Sal Nis 07, 2020 10:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme
İki şekilde m3u listenizi seyirTURK Androide ekleyebilirsiniz: a.seyirTURK Anroid de adres yada xstream bilgileri girme: 1. IPTV bölümüne e giriniz, 2. Sağ üstteki çark işaretine tıklayınız, 3. Çıkan menüde dilerseniz tek link olarak m3u listenizin adresini girebilirsiniz, 4. Dilerseniz, tek link gi...
- Çrş Nis 08, 2020 3:36 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme
Ekledim harika çalışıyor.
Bir eksiği var.
Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor.
Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor.
Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi.
İyi Geceler.
Bir eksiği var.
Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor.
Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor.
Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi.
İyi Geceler.
- Çrş Nis 08, 2020 10:02 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler.
- Çrş Nis 08, 2020 10:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
- Çrş Nis 08, 2020 7:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
Teşekkür ediyorum
- Pzt Nis 13, 2020 3:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
samsung smart tv
merhabalar samsung f serısı kanal lıstesı olan arkadaslar rıca etsem lıste paylasabılırlermı