Resim 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Resim
Bir süredir uygulamamızın normal açılması ancak hiç bir medyanın oynatılamadığına dair turk.net kullanıcılarından geri bildirim almaktayız, viewtopic.php?f=14&t=755 konusunda durumun sebebini açıkladık. Çözüm bulabilenlerin konuya yazması bizi sevindirir. 10.08.2026
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

144 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen SnnYedidal
Cmt Nis 04, 2020 2:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung TV Tizen

Ara ara gündeme getiriyorum yeni sistemi oturalım söz dedi tengildet usta müjdeyi vermesini bekliyoruz :D
gönderen jaiecris
Pzr Nis 05, 2020 4:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

seyirturk android telefonlardan tv ye aktarmak için uygulama ya gömülü dlna özelliği eklenebilirmi.
gönderen tengildet
Pzr Nis 05, 2020 4:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Telefon Ekrana yansıtma

altyapıyı tamamlayalım onunlada ilgileneceğiz. teşekkürler.
gönderen tengildet
Sal Nis 07, 2020 10:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi

Android sürüm: 1.1 Kodi sürüm 3.2.0 1. Genel: Almanca filmler eklendi. 2. Genel: Türk dizileri eklendi. 3. Genel: Türk filmleri eklendi. 4. Genel: Yabancı diziler eklendi. 5. Genel: Rastgele film ve dizi menusu eklendi 6. Genel: Dizilerde ve filmlerde ayrı arama eklendi 7. Genel: sizin yerinize taki...
gönderen tengildet
Sal Nis 07, 2020 10:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme

İki şekilde m3u listenizi seyirTURK Androide ekleyebilirsiniz: a.seyirTURK Anroid de adres yada xstream bilgileri girme: 1. IPTV bölümüne e giriniz, 2. Sağ üstteki çark işaretine tıklayınız, 3. Çıkan menüde dilerseniz tek link olarak m3u listenizin adresini girebilirsiniz, 4. Dilerseniz, tek link gi...
gönderen Mersis
Çrş Nis 08, 2020 3:36 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android'de kendi m3u nuzu ekleme

Ekledim harika çalışıyor.
Bir eksiği var.
Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor.
Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor.
Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi.
İyi Geceler.
gönderen tengildet
Çrş Nis 08, 2020 10:02 am
Foruma Git
Konuya Git

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler.
gönderen Mersis
Çrş Nis 08, 2020 10:22 am
Foruma Git
Konuya Git

Ekledim harika çalışıyor. Bir eksiği var. Kanaldan çıkmadan kanal değişmiyor. Ve kategorili iptv miz burada karışık geliyor. Şöyle olabilirmi ; film ulusal, belgesel vs gibi. İyi Geceler. Kodi de var ama Android için bu güncellemeye yetiştiremedik. Ömümüzde ki güncellemede olscak. Teşekkürler. Kodi...
gönderen caneker
Çrş Nis 08, 2020 7:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)

Teşekkür ediyorum
gönderen caneker
Pzt Nis 13, 2020 3:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

samsung smart tv

merhabalar samsung f serısı kanal lıstesı olan arkadaslar rıca etsem lıste paylasabılırlermı