144 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: forumun eski müdavimleri ;)

evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz... bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı... ilk çarşanba-su 2ci çarşanba-od 3cü olacak-yel(yani hava) 4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak en sonda Novruzun ta kendisi Qardaşım Sərxan necəsən? Səni burada gö...
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 9:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: forumun eski müdavimleri ;)

evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz... bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı... ilk çarşanba-su 2ci çarşanba-od 3cü olacak-yel(yani hava) 4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak en sonda Novruzun ta kendisi Qardaşım Sərxan necəsən? Səni burada gö...
gönderen akk67
Çrş Nis 29, 2020 10:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Merhaba, usbwebserver zipten cikarip root klasör icine widget isminde yeni klasör acip widgetti zipli halde eklenmesi gerek, widgetlist.xml ise root klasör icinde olmali, xml icin örnek: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <rsp stat="ok"> <list> <widget id="name...
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 1:26 am
Foruma Git
Konuya Git

1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.

Resim

1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
gönderen tengildet
Cum May 01, 2020 11:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyirTURK e bir teşekkür e-postası

Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
gönderen tengildet
Pzr May 03, 2020 10:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Zaman alacak ama olacak. :)
gönderen yildo
Cmt May 16, 2020 9:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

seyiri bahçem

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
gönderen tengildet
Cmt May 23, 2020 10:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Resim

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle..

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.
gönderen ismailglr
Pzr May 24, 2020 11:15 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

Tüm seyirTURK ailesinin bayramını kutlarım.inşallah evde oldumgumuz (ben bugün de hastanedeyim) son bayram olur ;)
gönderen Turan_Turkaz
Pzr May 24, 2020 11:41 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN [emoji3590][emoji917][emoji916][emoji3521][emoji3590]Resim

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk