553 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş Haz 11, 2020 12:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

bir soru sorayım:
100 lerce dizi sitesi var (i bizde bir ikisinden data alıyoruz) ve bu sitelerin %99 unda west world, games of thrones, walking dead gibi diziler yok neden?

bir örnek vereym westworldu aldığımız site https://populerdizi.com girin bakalım ne göreceksiniz?
gönderen tengildet
Prş Haz 11, 2020 1:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.

evet oranın uzantısı com. Ama anlatmak istediğim şuydu sorular sorarak, eğer çok sıkı takip edililen (sahipleri tarafından) dizileri verirseniz bunun sonuçları oluyor, siteniz kapanabiliyor, uzantı değiştirip yolunuza devam edebiliyorsunuz, ama bizim uzantı değiştirip yolumuza devam etme şansımız yo...
gönderen TeJR
Prş Haz 11, 2020 7:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Bir sonraki sürüm için seyirTURK Android Düzeltilen Hatalar (Ön haber verme)

6) Kalite seçeneği gelen film ve dizilerde seçenekler gelmeden iptal'e basıp geri dönülmesi bazı durumlarda ve imdb'de her zamanda programın kapanmasına neden oluyordu. Çözüm getirildi. Sürüm: 1.87 7) Üye girişi yaptıktan sonra program kapatılıp açılıyor, arkasından bazı kullanıcılarda logomuz ekra...
gönderen tengildet
Cum Haz 12, 2020 9:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yildo geçmiş olsun

Dün sabah erken saatte kalp kirizi geçirdim anjiyo oldum şu an hastanedeyim
Yildo ipten dondu
Çok büyük geçmiş olsun Yildo.
gönderen tengildet
Cmt Haz 13, 2020 4:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Rabbit'te bulunan as......ube sitesi üyelik sistemine geçtiğinden kaldırılmıştır.

Bu kadar unutkan olmayın. :) buda bir tedbir mesela istemediğin biri rabbite girse her seferinde yanlış şifre dese denemeye devam edecek ama böyle olunca bozuk sanıp bırakacak:)
gönderen yildo
Cmt Haz 13, 2020 6:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yildo geçmiş olsun

Slm dostlar yaşanacak günün varmis daha acil servise alındım şu an ıyiyim çok şükür güzel dilekleriniz için tesekurler
gönderen yildo
Çrş Haz 17, 2020 9:28 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yildo geçmiş olsun

arkadaslar guuzel dilerleriniz için tesekurler4 gun yatip ciktim su an evdeyim 15 gun sonra kan verip ikinci operyon için gun vercekler su an bir sorunum yok devamli istirhattayim arabami sogorta firnsaya goturecek noterden vekalet verecem beni aradilar dedim benim dinlenmem lazim bu sesefer adamlar...
gönderen bluebey
Cum Haz 19, 2020 9:52 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Yeniden merhaba herkese. Emeğinize sağlık. Eskisinden de mükemmel olmuş uygulama. Android 4k uhd 120 ekran tv de sonuç mükemmel. Menü kumanda işlevleri ve arayüz kusursuz. T95z plus Android box ve 80 inc tv ile yine arayüz ve kumanda işlevleri mükemmel yalnız poster boyu biraz küçük kalıyor. Şimdiye...
gönderen tengildet
Cum Haz 19, 2020 3:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 19.06.2020)

Kodi ve android için yeni sürümler yayınlandı. Detaylar ilk mesajda.
gönderen tengildet
Cum Haz 19, 2020 11:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yüzüklerin Efendisi'nin Bilbo Baggins'i Sir Ian Holm, 88 Yaşında Hayatını Kaybetti

https://www.webtekno.com/images/editor/default/0002/70/5e61be9df2448896a30a11727b4f5b334f3a3469.jpeg https://www.webtekno.com/images/editor/default/0002/70/53cb7924d15d2a36ab2c657ce165cff0ab1b81be.jpeg Alman asıllı İngiliz yazar J. R. R. Tolkien’in aynı adlı roman serisinden uyarlanan Yüzüklerin Ef...