553 uygun sonuç bulundu
- Pzr Haz 21, 2020 4:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak
isterseniz sizin adınıza ben alabilirim. Ama sizin almanız bir şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır.
- Pzr Haz 21, 2020 4:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Bein kanalları
Bizim forumda ve uygulamalarımızda yok. İnternetten bakınız.
- Pzr Haz 21, 2020 5:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: PHP ile linkteki tarihi değiştirip IPTV ile oynatmak
isterseniz sizin adınıza ben alabilirim. Ama sizin almanız bir şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır. Gardaşım, şu php dosyasını senin siteye koyamaz mıyız? Zaten içerisinde sakıncalı bir şey olmadığı gözüküyor. Vallahi güzel kıyak yapmış olurdun. Mesela: https://seyirturk.net/ntv.php [emoji847] Gesende...
- Pzr Haz 21, 2020 6:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Babalar gününüz kutlu olsun
Babalar gününüz kutlu olsun.
- Prş Haz 25, 2020 11:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Haz 28, 2020 12:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Mr. Bean i tanımayan var mı? Öyleyse yarını bekleyin IPTV8 listesine kanalı gelecek :)
Evet zahmet edip konuya bakanlara Mr. Bean in resmini koyalım
- Pzr Haz 28, 2020 1:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Mr. Bean i tanımayan var mı? Öyleyse yarını bekleyin IPTV8 listesine kanalı gelecek :)
Mr. Bean i izleyebilirsiniz
- Pzr Haz 28, 2020 6:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi
Merhaba arkadarşlar lütfen bana kodi için yeni repo adresini gönderebilirmisiniz ben interneten buldum ama o adreslen olmuyor https://seyirturk.net/ Downloads bölümünde/ Bir Cay lutfen :cay Biz neden repo ardesini vermiyoruz? Düşündünüz mü? Kaç tane download olduğunu bilmiyoruz repo adresini verinc...
- Pzr Haz 28, 2020 11:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Astronotlarla uzay yürüyüşü mü? Daha neler? Astronot TV (NASA) IPTV8 de yarın sizlerle. (Eklendi 29.06.2020)
Astronotlarla uzay yürüyüşü mü? Daha neler? Astronot TV (NASA) IPTV8 listesinde yarın sizlerle 24 saat uzay yürüyüşü kanalı, astronotlarla tamir yapın, uzayda yürüyün ve dünyayı uzaydan görün
- Pzt Haz 29, 2020 5:53 pm
- Foruma Git
- Konuya Git