558 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen turbetfur
Pzr Ara 01, 2024 11:38 pm
Foruma Git
Konuya Git

Canlıdizi8

From 3.sezon 10.Bölüm
gönderen turbetfur
Pzr Ara 01, 2024 11:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Canlıdizi8

Aynen bende hayret ediyorum.
gönderen birali
Çrş Ara 04, 2024 12:12 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: "Yüz karası değil kömür karası"

“Siyah akar Zonguldak'ın deresi Yüz karası değil, kömür karası Böyle kazanılır ekmek parası” 4 Aralık Dünya Madenciler Günü... Bir avuç kömür için bir ömür verenlere.... https://scontent.fayt2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/468810763_1114917447310959_504645984087463271_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&a...
gönderen Acet
Çrş Ara 04, 2024 7:52 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yavaşlık

Sistemde TV boxlarla girenler için hep bir yavaşlık var malum,bir filmden çıkıp diğerine geçerken,ana menüye dönerken vs.Hadi bunu kaniksadik diyelim fakat özellikle Favorilerde bu yavaşlık bir felaket halini alıyor.İnanın favorilerin içinde bir filmden diğerine geçerken Miboxda 20-30 saniyeleri bul...
gönderen tengildet
Çrş Ara 04, 2024 8:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yavaşlık

Verdiğiniz detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Şahsen ben xiaomi tv kullanıyorum yani Andtoid TV işletim sistemli ve ÖZELLİKLE belirteyim kablo ile internete bağlı yani wireless ile değil. Söylediğiniz yavaşlığı hiç yaşamadım. Türkiye'de yaşayan dostlarımın zaman zaman yavaşlıktan bahsettiğini b...
gönderen TeJR
Çrş Ara 04, 2024 10:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Durum şimdi daha net anlaşıldı, favori sayınızın fazla olması sunucu tarafından size verilen yanıtın boyutunun çok yüksek olmasına neden oluyor, bu sebeple hafızası(ram) az olan cihazlarda sorun çıkarıyor. Bu büyüklükte veri işleyen her uygulama, ram'i az olan cihazlarda bu sorunu yaşatır. Denemek i...
gönderen tengildet
Çrş Ara 04, 2024 10:30 pm
Foruma Git
Konuya Git

TeJR ın ilettiklerine ek olarak şunu belirteyim favorilerinizde toplam 1468 tane medya var, uygulama, hafızası sınırlı cihazlarda bu kadar çok medya bilgisini bir anda kaldırmıyor tabii. Menüler arası yaşadığınız sorunda bundan etkileniyordur mutlaka. Ama kontroller sürüyor TeJR ın önerisine ne der...
gönderen tengildet
Prş Ara 05, 2024 12:16 am
Foruma Git
Konuya Git

Favorilerim kısmında bulduğunuz sorun, normal arama kısmında da varmış.
Düzeltildi.
Teşekkürler.
gönderen cosenemoglu
Pzt Ara 16, 2024 2:05 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Vip özelliklerim aktif değil

Sorum çözülmüş teşekkürler
gönderen tengildet
Sal Ara 17, 2024 1:43 am
Foruma Git
Konuya Git

Artık forumu koyu renkli tema ile kullanabilirsiniz.

Merhaba, Uzun süredir aklımızda olan ancak zaman kısıtı nedeni ile uygulayamadığımız bir konuydu. Bugün bitirdik. Örnek resimler bu mesajın alt kısmındadır. Bu ara yüzü kullanmak isteyen kullanıcılarımız oldukça basit olan şu adımları izleyebilirler: 1. Forumun ana sayfasında iken sağ üstte bulunan ...