Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
tengildet » Prş Nis 23, 2020 11:42 pm
sagolasin kardesim bilgilendirme icin.. freestickte yuklenmiyor daha dogrusu guncellene yukleniyo diye yazi cikiyor ama o sekilde kaliyor.telde silip yuklenebiliyor ama stickte ki sorun a anlam veremedimm.. zamanla o da duzelecektir.. Ellerinize saglik arkadaslar Yazdıklarımı tam okumadınız anlaşıl...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Egeli » Cmt Nis 25, 2020 5:15 pm
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Bend...
- 1
- Egeli
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Pzr Nis 26, 2020 12:08 pm
Merhaba h96 pro plus android 7.1.2 ye yukledim ilk açilişta hizli reset ati cihaza sonraki açilişlarda stabil çalişti Tek sorun iptv ve katagori sectigimizda tv ve film yada diziler 6 sutunda ekranin ortasinda gosteriyor fitograftagi gibi tum ekran olursa iyi olur bence Siz tv de kullanıyorsunuz, a...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Mersis » Pzr Nis 26, 2020 1:44 pm
Huawei P40 serilerinde çalışırmı acaba.
Biliyorsunuz artık huawei telefonlarda direk google uygulamaları yok.
Kendi mağazasından ve alternetif mağazalardan (Aptoide, ApkPure) yükleme yapılıyor.
Tabanı android 10 ama.
Bu telefonu olup deneyen oldumu.
Huawei P40 Lite alacağım.
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- TeJR
-
1.52%
-
-
Re: IpTv
tengildet » Pzt May 04, 2020 9:20 pm
Teşekkürler. Hemen hemen denediğimiz iptvler çalışıyor sıkıntısız. Ama bazıları çabuk ölür. Kendi iptvniz varsa SeyirTURK e ekleyip izleyebilirsiniz.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Ressam » Sal May 12, 2020 5:30 pm
Böyle bir sorun alıyorum En son güncellemeyi güncelle dedim güncellemedi sonra apk yı sildim son yayınlana apkyı telefona yükledim ve kurdum devamlı güncelleme var diye ileti çıkıyor ve ekrandan gitmiyor güncelle diyorum malesef olmuyor nasıl bir yol izlemem lazım oysaki bir önceki Seyirturk apk güz...
- 1
- Ressam
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 14, 2020 12:29 am
Turan_Turkaz yazdı: ↑Prş May 14, 2020 12:20 am
Merhaba usta. Kral Şakir diye bir diziye tıkladım ve geri döndüm. Ana sayfada hâla izlemeye devam et diye duruyor. Bir türlü kaldıramadım. Acaba bir yolu var mı?
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
2 hafta sonra kendiliğinden kalkar. Siz kaldıramazsınız:)
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 14, 2020 3:16 pm
ustalar ellerinize emeğinize sağlık.. seyirtürkte ıptv bölümünde arayüzde biraz daha iyileştirme olursa çok güzel olur. Kanal barı sağ veya sol tarafta çıkarsa iyi olur. şuan ekranın tam ortasında yatay şerit olarak geliyor. Birde benim mi box s cihazımda kumanda sağ-sol tuşları kanal değişikliği y...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 14, 2020 11:18 pm
oscar yazdı: ↑Prş May 14, 2020 11:15 pm
güncellemeyi kurdum emeğinize sağlık yalnız android box üzerine kablosuz usb mouse çalışmıyor şu an önceki sürümde çalışıyordu.box un kendi kumandası çalışıyor sadece.
mouse ile ilgili bir değişikliğimiz yada kodlamamız olmadı ama kodlara tekrar bakalım, Geri bildiriminiz için teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Souldemon
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- ayazefe
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
ayazefe » Pzt May 18, 2020 5:15 pm
tengildet yazdı: ↑Pzt May 18, 2020 4:58 pm
ayazefe yazdı: ↑Pzt May 18, 2020 4:50 pm
Sadece türkçe dublaj filmleri görme yada sadece türkçe altyazılı filmleri görme şansımız var mı?
Filmlerde türler kısmında yerli filmleri tıklayınız.
Hocam yabancı filmlerde de türkçe dublaj olanlar için ayrım demiştim ben.
- 1
- ayazefe
-
1.52%
-
-
Re: Usta lg webos tv
lulyak » Sal May 19, 2020 9:42 am
tengildet yazdı: ↑Pzr Şub 23, 2020 7:40 pm
Zaman geçsin öncelikli işler rayına otursun, daha sonra arayışlara gireriz. Ancak o tv lerde mkvod var zaten. Öneriniz için teşekkürler.
Seyirtukü tercih edenler vardır mkvod ile kıyasla.Bence de LG tv lerde olsa iyi olurdu.
- 1
- lulyak
-
1.52%
-
-
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%
-
-
Re: Usta lg webos tv
Mersis » Sal May 19, 2020 10:14 am
Mkvod çok kötü.
Kurması zahmetli ve cidden kötü.
SeyirTürk çok daha güzel.
Ama olmazsa da bir box daha alır lg ye takarım nede olsa emekliyim.
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
muratates1973 » Cum May 22, 2020 3:53 pm
Selămun aleyküm, hizmetinizden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. İzlemeye devam et başlığı altında merak edip baktığım ama izlemek istemediğim dizi ve ya diziler mevcut, burayı temizlemenin bir yolu var mı? İşlerinizde başarılar dilerim.
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
- 1
- Salman003
-
1.52%
-
-