Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma
tengildet » Sal Mar 08, 2022 11:40 pm
IPTV listesinden bir kanalı favoriye alıp geri dönüşlerin IPTV listesinin taaaa en başına gitmesi biraz sorunlu gibi geldi bana. Misal 1.000 kanal var IPTV listesinde 455.kanalı favoriye aldım ve geri döndüm. Döndüğüm yer 455 değilde 1 nolu sıra oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.. Teşekkür ederim [e...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
tengildet » Pzt Eyl 16, 2024 7:25 pm
Siz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin. şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz so...
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
TeJR » Prş Ara 14, 2023 4:54 pm
Öncelikle detaylı geri bildiriminiz için teşekkürler. Homers'ın gerekli açıklamaları yapmış zaten, ama ek olarak 1. ve 2 maddeler başka kimseden gelmeyen bir şikayet olduğundan genel bir sorun değil gibi, bir inceleme yapalım belirttiğiniz cihazlar için, 3-4-5. maddeler dediğim gibi Homers yeterli a...
- 2
- TeJR
-
3.03%
-
-
deşarj » Prş Ara 14, 2023 6:40 pm
Bildirimlerde ara ara sıkıntı bende de oluyor ama genelde tüm bildirimleri alıyorum.Botların linkleri nasıl neye göre aldığını merak ediyorum.Örnek olarak bugün çıkan Polonya komedi dizisi 1670 isimli diziyi gösterebilirim.Bu dizi kaynak sitelerimizden DiziBox,Dizilla ve Dizilab da olmasına rağmen b...
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
deşarj » Prş Ara 14, 2023 7:31 pm
homers yazdı: ↑Prş Ara 14, 2023 6:56 pm
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi.
Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse.
- 2
- deşarj
-
3.03%
-
-
homers » Prş Ara 14, 2023 7:39 pm
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi. Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum. Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse. Botlar nasıl davranıyor ben de tam bil...
- 2
- homers
-
3.03%
-
-
tengildet » Cmt Ara 16, 2023 4:11 pm
son bir kaç gün yoğundum, yanıt veremedim kusura bakmayın lütfen.
Günlük botlar siteleri ziyaret edip, sitelerin sayfalarındaki yeni çıkanlar kısmından verileri alırlar (daha fazla bilgi veremem). Eğer site eklediği bölümleri bir şekilde haber vermemiş ise bizim botlarında haberi olmaz maalesef.
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
- 2
- tengildet
-
3.03%
-
-
Re: Usta lg webos tv
tengildet » Pzr Şub 23, 2020 7:40 pm
Zaman geçsin öncelikli işler rayına otursun, daha sonra arayışlara gireriz. Ancak o tv lerde mkvod var zaten. Öneriniz için teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- altinumut
-
1.52%
-
-
Re: Firetv ve Stick de Seyirturk Android apk
TeJR » Prş Şub 27, 2020 12:22 am
Birde bunu dene; Downloader programı ile bunu kur yükle. http://51.68.189.105/filelinked.apk Filelinked programını kurduktan sonra aç. Reklam gelirse dismis yazan yere bas her zaman. Kod bana ait zaten kod 55895489 pin 2020 Bunu açtıktan sonra orada seyirTURK göreceksin. Oradan indir kur dene. Not:...
- 1
- TeJR
-
1.52%
-
-
- 1
- altinumut
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
trhnx » Cum Şub 28, 2020 10:48 pm
Huawei Mate20 (Android 10.0.0.180) kurulum yapmistim. Calisiyor stabil, fakat bazi sorunlar oldugunu fark ettim. - Mobil veri ya da Wifi kapali oldugunda uygulama hic bir sekilde acilmiyor demek istedigim direkt kapaniyor. - Giris yapmak istedigimda de kullanici adi sifreyi yazdiktan sonra girise ti...
- 1
- trhnx
-
1.52%
-
-
- 1
- sahin38
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- mahmut01
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android Üye Olma ve Giriş Yapma
tengildet » Pzr Mar 01, 2020 10:45 am
mahmut01 yazdı: ↑Pzr Mar 01, 2020 10:37 am
Apkya üyelikle giremiyorum.
Forum üyeliği ile denemiyorsunuz değil mi? Önce kendinize bir kullanıcı adı ve şifre belirleyin onları bu alanlara girin. Sonra ÜYE OL butonuna basın. Ardından yeni üyelik yaptığınız kullanıcı adınız ve şifrenizle GİRŞ butonuna basın. Bu kadar.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
TeJR » Cmt Şub 29, 2020 12:51 pm
Huawei Mate20 (Android 10.0.0.180) kurulum yapmistim. Calisiyor stabil bazi sorunlar oldugunu fark ettim. - Mobil veri ya da Wifi kapali oldugunda uygulama hic bir sekilde acilmiyor demek istedigim direkt kapaniyor. - Giris yapmak istedigimda de kullanici adi sifreyi yazdiktan sonra girise tikliyor...
- 1
- TeJR
-
1.52%
-
-
- 1
- ismailglr
-
1.52%
-
-