Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
threedee » Prş Tem 02, 2020 9:40 pm
Belki cok spesifik olacak ama, IPTV favorilere eklenen streamlerde zapping yapmak icin bir sag tus, bir OK yaparak bir sonraki kanala gecebiliyorum. Ama belli bir kanalda takiliyor. Sanirim 8.-10. kanal arasi, ileri gitmiyor, ayni kanali tekrar aciyor. Ek olarak belki tek tusla ilerleme imkani sunab...
- 1
- threedee
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Tem 02, 2020 10:04 pm
threedee yazdı: ↑Prş Tem 02, 2020 9:58 pm
Onemsiz bir ayrinti suan yukari asagi tusunu ogrenince (yukari asagi tusunda 9'dan sonra oyle bir problem yok), ama yine de oyle garip birsey oldugunu belirtmek istedim.
NVIDIA Shield TV Pro
Tekrar kontrol edelim. Teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Tem 09, 2020 12:35 am
İyi akşamlar Son güncellemeden sonra iptv favorilere girilmiyor ana sayfaya dönüyor bu fire tv stick de ve telefonda da aynı hatayı veriyor Geri bildiriminiz için teşekkürler ancak denemelerimizde bu sorunu göremedik. Bize bildirilen bu yönde bir hata yok, sadece siz varsınız. İlginç bir durum. Hal...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- ykk
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Tem 09, 2020 1:23 pm
ykk yazdı: ↑Prş Tem 09, 2020 12:56 pm
Evet telefonda açtım aynı 2 3 sefer deneyince uygulama sürekli duruyor hatası veriyor ve uygulamayı kapatıyor
Firestick ve telefonunuzda oluyordu. Firestickte de durum aynımı? birde bu sorunu yaşadığınız cihazların android sürümleri nedir? Telefon Markanız nedir?
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ykk » Prş Tem 09, 2020 6:21 pm
İlginiz için teşekkür ederim Fire tv stick 4k da iptv favorilere girince de ana ekrana atıyor programı kaldırıp yeniden indirip kurdum aynı ayrıca yeni üyelik alıp giriş yaptım aynı giriş yapamadım Telefon Android 10 xioami mi a2 lite durum orda da aynı hala iptv favorilere giriş yapınca ana ekrana ...
- 1
- ykk
-
1.52%
-
-
- 1
- abc1932
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- emrebursali_2
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates73
-
1.52%
-
-
- 1
- mucit2008
-
1.52%
-
-
- 1
- mucit2008
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Tem 15, 2020 5:44 pm
https://i.imgyukle.com/2020/07/15/SIDyNS.jpg Örnek resimde burada Öncelikle, seyirTURK mi box da geliştiriliyor yani mi box ın donanımı ile ilgili bir sıkıntı değil, resimler falan gelmiş görünüyor sunucu ilede bir sıkıntınız görünmüyormuş gibi duruyor , ama bu aldatıcı bir durum, cihazınız bizim s...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- mucit2008
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- mucit2008
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Tem 20, 2020 3:05 pm
Merhaba android cihazlarda sayfam kısmında ip tv favoriler i herhangibir alana eklediğim zaman 4. alandaki kısım görünmüyor. Örneğin ilk alanım İpTv Favoriler 2.Imdb top 250 3. Film Türleri 4. Dizi türleri olması gerekirken dizi türlerinin yanlızca başlığı görünüyor. Detaylı açıklamanız için teşekk...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mawzer
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- cilginyurekli
-
1.52%
-
-
Sorun!!!
gelhelegel » Pzr Ağu 30, 2020 5:55 pm
Arkadaşlar merhaba mi box kullanıyorum seyirturk uygulamasını tıklıyorum acilacakmis gibi oluyor ekran geliyor ama kalıyor öyle hiçbir şey yaptırmıyor sorun nedir acaba
- 1
- gelhelegel
-
1.52%
-
-
tengildet usta yardim
maho35 » Cum Eyl 04, 2020 8:09 pm
slm benim bir sorum olacak ben seyirtürkü kullaniyorum sizlerden allah razi olsun.benim problemim ayarlar bölümünde oturumu acmak icin sadece bordadaki nicki (maho35) vede sifreyi kabul ediyor.her hangi bir isimle vede sifrele kabul etmiyor.yani kafamiza göre isim vede sifre koyamiyorum.bu normalmi?...
- 1
- maho35
-
1.52%
-
-
- 1
- onur
-
1.52%
-
-
marox » Prş Eyl 24, 2020 9:10 pm
Hızlı cevap için teşekkürler, alltaki bahsettiğim ana menü, geri Player açıldıktan sonra yok oluyor ama ekrana bir kere dokunduktan sonra Malesef tekrar kaybolması gerekirken devamlı kalıyor. Bunu demek istemiştim
- 1
- marox
-
1.52%