Mesajların üst listesi
Mesajların değerlendirmesi
-
- Yazar
- Değerlendirme
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Cmt Eki 17, 2020 12:22 pm
forumun ana sayfasında yukarıda kayan bir yazı var. okuyunuz. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Pzr Eki 18, 2020 11:14 am
Bir dahaki cumartesine kadar film dizi eklenmeyecek mi bu aksilikler yüzünden? - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Pzt Eki 19, 2020 8:38 am
Yeni eklenen filmlerde alone adlı filmin verildiği hdfilmcehennemi adlı site linkleri başka bir alone adlı filme ait. Ayriyetten bu siteyi ben önermiştim size ama bu sitenin linklerinin çoğu çalışmıyor maalesef. Birde link boş çıkınca bir mesaj çıkıyor programda "seyirturke bildirildi" diy... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
erenberkay » Sal Eki 20, 2020 8:28 pm
forumda kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi mi box cihazımda giriyorum giriş başarısız diyor - 1
- erenberkay
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Eki 20, 2020 8:38 pm
forumda kullandığım kullanıcı adı ve şifreyi mi box cihazımda giriyorum giriş başarısız diyor konuyu okuyunuz tekrar orada forum ve uygulama üyeliklerinin farklı olduğu yazıyor ama siz forum bilgilerinide kullanabilirsiniz dilerseniz Ama, yine konuda yazıyor, bilgileri girip önce "üye ol"... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 4:33 pm
Hayır, Rabiite özel herşey rabbitin içinde kalır dışarıdakiler etkilenmez. Ama rabbitte izlemeye devam et yok. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 21, 2020 4:35 pm
... Hub ve.... Movies vpn siz acmıyor ustad heralde, video oynatici bulunamadı diyor hep
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 4:37 pm
Türkiye'de adult sitelerin %95 ine VPN siz ulaşamazsınız. Burada kısıtlama olmadığından hangileri VPN siz çalışır bilemiyorum. Ama Rabbit için VPN şart diyorum genel olarak. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 21, 2020 6:03 pm
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 6:16 pm
Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 6:31 pm
Etkilesede siteler adresini değiştirdikleri de bizde değiştiriyoruz. En fazla 1 gün olmaz sonra yola devam.
Başka siteler var oradan alırız - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 21, 2020 6:19 pm
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Biliyorum hocam bilgi amaçlı yazdım, ileriye dönük bir şey olursa yani kalıcı birşey bizleride et... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 8:17 pm
Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler Sonraki mesajımı okudunuz mu? https://seyirturk.net/foru... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 21, 2020 9:16 pm
Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var? - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 9:18 pm
Hayır bakım yok, senin mesajına istinaden denedim bir sıkıntı yok. yani ana sayfa 4-5 saniyede geliyor, film ve dizi detay sayfaları bastığım anda geliyor.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 9:51 pm
"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Çrş Eki 21, 2020 9:54 pm
"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz. "neyse" kelimesini abartmamak için yazdım, şimdi satın alacak kişiler olur devamlı olduğunu sanırlar sizede s... - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
turkmen_m » Prş Eki 22, 2020 10:56 pm
Bende özelleştirince ilk 3 kategori çıkıyor ama en son kategori görünmüyor. Telefonda da Tv'de de aynı
- 1
- turkmen_m
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 22, 2020 11:02 pm
Dizi Türlerinde bir sıkıntı var sanırım yarın düzeltiriz. Başka bir kategori seçiniz denemek için. Geri bildiriminiz için teşekkürler. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
deşarj » Prş Eki 22, 2020 11:52 pm
Ben denedim usta İptv Favoriler seçtim ama göstermiyor.
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Prş Eki 22, 2020 11:57 pm
ben son çıkan filmleri ekledim ok. IPTV favorileri 3 sıraya alınca çıkıyor ilginç. yarın bakarız artık teşekkürler - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turbetfur » Cum Eki 23, 2020 1:06 pm
Iphonlar için uygulamanın ios sürümü var mı? - 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Çrş Eki 21, 2020 9:57 pm
"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz. "neyse" kelimesini abartmamak için yazdım, şimdi satın alacak kişiler olur devamlı olduğunu sanırlar sizede s... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cum Eki 23, 2020 1:56 pm
olsa sitemizden verirdik, durum şu apple maalesef bu tip uygulamaları direk engelliypr, bu tip uygulamaları kuanmak istiyorsanız mutlaka android i seçmelisiniz. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
turkmen_m » Cum Eki 23, 2020 3:25 pm
teşekkürler. Bu arada 4 tane yetmiyor ya en azından 5 seçenek yapsanız çok güzel olur
- 1
- turkmen_m
-
1.52%
-