Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
tengildet » Pzt Eki 26, 2020 9:39 pm
playstoreda bu tip yazılımlara izin vermiyorlar,
güncelleme sorununu çözümünü forumda bir kaç kez yazdım buradada tekrar edeyim:
android ayarlar-uygulamalar-seyirturk-bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver seçeneğini açın.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- aydo
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Eki 26, 2020 8:51 pm
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum Üyelik bilgilerinizi girerek, şunlar...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
turbetfur » Pzt Eki 26, 2020 9:12 pm
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum Üyelik bilgilerinizi girerek, şunlar...
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
Seyirturk android uygulaması login sorunu
Gambaz78 » Cmt Kas 14, 2020 3:39 pm
Merhaba
Android uygulamayı açtığımda sağ üste bulunan cerki tıklıyorum.
Ayarlar kısmı geliyor. Ve buradan üyelik ayarlarına geliyorum. Üyelik girişi yok sadece yeni üye olma ekranı çıkıyor. Ben çoktan üyeyim. Yardımcı olabilirmisiniz
- 1
- Gambaz78
-
1.52%
-
-
Re: Seyirturk android uygulaması login sorunu
tengildet » Cmt Kas 14, 2020 4:25 pm
Merhaba Android uygulamayı açtığımda sağ üste bulunan cerki tıklıyorum. Ayarlar kısmı geliyor. Ve buradan üyelik ayarlarına geliyorum. Üyelik girişi yok sadece yeni üye olma ekranı çıkıyor. Ben çoktan üyeyim. Yardımcı olabilirmisiniz Forum ve uygulama üyelikleri ayrıdır. Siz zaten vip olduğunuza gö...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- codebyfyt
-
1.52%
-
-
tayf65 » Cmt Ara 05, 2020 4:09 pm
merhaba saat gibi çalışan, görselliği şiir gibi bir uygulama için emeği geçen herkezi tüm kalbimle kutlarım. Öndeki 46 sayfayı kestirmeden tarayamadım sorum şu: komedi diye filmleri ımdb puanlarına Göre dizip geri dönmek istediğimde. tarama ikonu komedi ikonu üstünde değil; sayfanın ilk başındaki ik...
- 1
- tayf65
-
1.52%
-
-
- 1
- kunteper
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum Ara 18, 2020 12:20 am
mail adresinizi girdiğinizde ne hatası alıyorsunuz? Yazarsanız sevinirim. Şimdilik tavsiyem kullanıcı adınızın ve şifrenizin doğru olduğundan emin olmanız çünkü birini yanlış giriyorsanız sistem o mail adresi farklı bir kişiye ait olduğunu düşünüp hata verebilir. Ancak size ne hata veriyor belirtirs...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum Ara 18, 2020 1:12 am
Muhtemelen bir şeyleri yanlış giriyor veya kayıtlı bir mail adresini girmeye çalışıyorsunuz. Bana Özel mesaj olarak kullanıcı adınızı ve girmeye çalıştığınız mail adresinizi özel mesaj olarak yollarsanız yardımcı olurum.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
tengildet » Sal Ara 29, 2020 1:07 am
10 binlerce filmin posterleri ve bilgileri için cihazınız donmaz mı sizce? Hadi donmadı diyelim, bu durumda tüm bunların bir anda yüklenmesi uygulamanın ne kadar sürede açılmasını sağlar? Programımızın 15_20 dakikada açılmasını istemeyiz Kaldı ki türler kısmından dilediğiniz şeye ulaşabilirsiniz. Ön...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Çrş Ara 30, 2020 10:03 pm
İyi aksamlar mr robot dizisindeki turkce dublaj olan bolumler acilinca ekrana ilk sahne gelince atiyor mibox 4 ve cep telefonda ayri ayri denedim altyazili dizilab ta aciyor linkleri kontrol etme sansiniz varmi Merhaba, diziplus kodlarını değiştirmiş (uygulama link bulamayınca atıyor) maalesef. Düz...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Arnavut
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Arnavut
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- uguryasarozel
-
1.52%
-
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
- 1
- hexo
-
1.52%
-
-
turbetfur » Cum Oca 22, 2021 2:11 pm
tengildet yazdı: ↑Cum Oca 22, 2021 10:48 am
Uygulama dan olduğuna emin misiniz? Bizde sıkıntı yoktu.
Hocam son günlerde çok takılmalar oluyor. Videolarda filmlerde değil programın kendisinde oluyor. Bazen donuyor. Bazen geri tuşuna basıyoruz donuyor bazen programa tıklıyoruz boş ekranda kalıyor gibi şeyler.
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
- 1
- hexo
-
1.52%
-
-
- 1
- Wasgus12345
-
1.52%
-
-
turbetfur » Pzr Oca 24, 2021 9:46 pm
demekki tek kaynak site eklemiş ondada sorun var. biraz sabır yeni linkler yakında eklenir. kaynak sitenin notu (filmakinesi): Telif Haklarından Dolayı Kaldırılmıştır. başka sitedede sadece hdfilmceheneminde adı var film yok sadece fragman. başka kaynak sitelerdede yok zaten. Ya hocam bunlarinda yi...
- 1
- turbetfur
-
1.52%
-
-
- 1
- turbetfur
-
1.52%