Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
muratates1973 » Prş Eyl 16, 2021 8:08 pm
Selamun Aleykum, güncelleştirme yapacağınızı okudum playerda kumanda etme sorunları mevcut bu konuda iyileştirme yapabilirseniz iyi olurdu. Teşekkürler işlerinizde kolaylıklar dilerim. Bizim kullandığımız cihazlarda kumanda ile ilgili bir sorun yaşamıyoruz. Takdir edersiniz ki yaşasak bu bahsettiği...
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Eyl 21, 2021 8:11 pm
muratates1973 yazdı: ↑Sal Eyl 21, 2021 11:28 am
Selâmun Aleyküm,üstad uygulamada iyileştirme yapmışsın teşekkürler. Eline emeğine sağlık kolay gelsin.
Moral veren bu cümleniz için ben teşekkür ederim. Uzaktan bu kadar oluyor ancak uygulama güncellemesini verdiğimizde daha iyi olacak umuyorum.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ugurbirdal » Pzt Kas 01, 2021 8:36 pm
Android uygulamasında gözüme çarpan bir durum var buda seri bir kullanımı engelliyor. Anasayfada iken örnek son eklenen bir filmin içerisine giriyorum sonra anasayfaya geri geldiğimde sanki uygulamayı ilk açar gibi yükleme logosu ekran bazen 4-5 sn kalıyor ve bu esnada diğer filmlere girmeyi engelli...
- 1
- ugurbirdal
-
1.52%
-
-
ugurbirdal » Pzt Kas 01, 2021 8:42 pm
Android uygulaması için bir de önerim olacak. Telefon gibi dikey ekranda kullandığımız zaman ekranı döndürmeden film konusuna ulaşamıyoruz. Ekranı dikine kullanırken her filmde telefonu yatay çevirmek yanında favorilere ekleme butonunun yanında film konusu diye bir buton ekleyerek buna basınca ekran...
- 1
- ugurbirdal
-
1.52%
-
-
- 1
- ugurbirdal
-
1.52%
-
-
kufurb4z » Prş Kas 04, 2021 3:29 pm
Ya mesela dizi film izlerken sol yukarda videonun hiz şeysi var o kaldirilirsa cok guzel olur dizi izliyorum telefonun sarjına bakıcam hemen 0.75 hiz oluyor izledigim şey geri 1x hiza gelmiyorda tekrardan o diziyi açmam gerekiyor çok kötü yeri yada tümden kaldirilirsa güzel olur admin onun dışında b...
- 1
- kufurb4z
-
1.52%
-
-
homers » Cmt Kas 20, 2021 7:35 pm
tengildet yazdı: ↑Cmt Kas 20, 2021 6:33 pm
serdarguley ile biraz yazıştık mail üzerinden, verileri temizlemesine ve yeniden kurulum yapmasına rağmen çözüm bulamadık.
Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş bir dostumuz varsa bilgilendirirse seviniriz.
TV nin android versiyonu ile ilgili olabilir mi acaba?
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Kas 29, 2021 12:37 am
Selămun aleyküm ,üstad son güncelleme ile uygulama cihazda daha iyi,hızlı ve stabil çalışıyor güncelleme için teşekkürler . Cihaz Mi box3 Geri bildiriminiz için çok teşekkürler. Olumlu geri bildirimleri ,bir kaç dostumuzdan aldıklarımız hariç, nadir alıyoruz. Uygulamadaki deneyiminizi rahatlatabild...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
homers » Cum Ara 03, 2021 10:45 pm
tengildet yazdı: ↑Cum Ara 03, 2021 10:31 pm
Stctr yazdı: ↑Cum Ara 03, 2021 10:10 pm
...
Sorununuzu detaylıca bir açıklama ekleyerek bize yön verdiğiniz için teşekkürler.
TeJR a konuyu ilettik, size mutlaka yanıt verecektir.
Teşekkürler.
Bu tür oynatıcı sorunu yaşayanlar acaba kodi üzerinden deneseler bir çözüm olur mu?
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Stctr » Cum Ara 03, 2021 11:27 pm
... Sorununuzu detaylıca bir açıklama ekleyerek bize yön verdiğiniz için teşekkürler. TeJR a konuyu ilettik, size mutlaka yanıt verecektir. Teşekkürler. Bu tür oynatıcı sorunu yaşayanlar acaba kodi üzerinden deneseler bir çözüm olur mu? SeyirTurk uygulaması; kullanim olarak, arayuz olarak çok beğen...
- 1
- Stctr
-
1.52%
-
-
dkc44 » Çrş Ara 15, 2021 10:50 pm
Haklısınız ama imkansız değil
koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar
belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence
bu arada ben de yüklü yani duyum değil
- 1
- dkc44
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Aguney » Sal Ara 28, 2021 6:01 pm
Merhaba. Next Mybox/Mediabox 4k Android Tv Box kullanıyorum. Seyirturk uygulamasını bu cihazda sorunsuz kullanıyordum. Bugün cihaza android güncellemesi geldi. Guncellemeden sonra uygulamayı açamıyorum. Anasayfaya gelip birden atıyor uygulamadan. Sildim, yeniden yükledim ama düzelmedi. Şimdiden teşe...
- 1
- Aguney
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
andro343536 » Prş Oca 06, 2022 10:41 am
Seyirtürk Android Uygulaması çok güzel emeğinize sağlık, Teşekkürler... Seyirtürk Android de player da ileri sardığımızda ekran ortasında iki ikon çıkıyor, bu ikonlar göze hiç hoş gelmiyor, Burada Önerim, Ayarlarda 3 seçenek şeklinde, 1. İleri geei ikonu Vavoo playeedeki gibi olabilir,. 2. Mevcutta ...
- 1
- andro343536
-
1.52%
-
-
- 1
- cyberrx
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
tengildet » Çrş Oca 19, 2022 12:43 am
Güncellenen film bildiriminde ki "Tamam" seçeneği yerine Teşekkürler gibi bir kelime olsa daha iyi olur mu? Bencede gayet güzel olur. Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim. Ancak Bir bildirim olarak düşünelim ve bildirimi kapatmak için genel geçer kural tamam veya okey tuşunun olmasıdır...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- cyberrx
-
1.52%
-
-
Re: tengildet usta yardim
altinova71 » Cum Mar 18, 2022 12:30 am
Selamlar ve emekleriniz icin tsk ler. Ben vip üyesiyim ancak iptv listeleri cok az ve örnegin calisan tv8 bulamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz. Simdiden tskler
- 1
- altinova71
-
1.52%
-
-
Re: tengildet usta yardim
altinova71 » Pzt Mar 21, 2022 8:07 pm
Ustam cok özür dilerim. Ben yurtdisindayim ve sadece yurtdusinda calisan tv8 kanalina ihtiyacim var. Bunu herhangi bir sekilde ekilyebilirseniz cok minnettar olucam.
Saygilarumla
- 1
- altinova71
-
1.52%
-
-
Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
tengildet » Sal Şub 01, 2022 5:26 pm
Selâmun aleykum ,vip olan aynı hesaba bağlı 3 cihazın izledikleri favorileri vs. vip özelliğine bağlı ayrıcalıklar cihaza özel olma imkânı var mı yapilabilir mi ya da zor bir şey mi bilmiyorum ama kızımın izlediklerini ben ,benim izlediklerimi kızımın görmesini istemiyorum doğrusu 🤔😊.|Teşekkür eder...
- 1
- tengildet
-
1.52%