Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tüm dostlarımızın yeni yılının huzurlu ve mutlu geçmesi dileği ile, mutlu yıllar diliyoruz.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
- 1
- Beyazxxx
-
1.52%
-
-
- 1
- Artoghrul
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Mustibursa
-
1.52%
-
-
- 1
- Mustibursa
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
kartalkaya19 » Prş Ağu 26, 2021 7:49 pm
Merhaba Öncelikle sorun değilde bir soru soracaktım. Örneğin yeni eklenen Bob Ross: Happy Accident filminde dublaj 720pizle.tr seçimini yapıyorum. Karşıma kaynak seçiniz : PUB+ PUB Veya webteizle.tr seçiminde, UP mailru fembed VidMoly ODK seçenekleri çıkıyor. Bunlar nedir? Kaliteli görüntü açısından...
- 1
- kartalkaya19
-
1.52%
-
-
- 1
- kartalkaya19
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- disnoy
-
1.52%
-
-
- 1
- ankesmer
-
1.52%
-
-
disnoy » Pzr Ağu 29, 2021 3:41 pm
Yok bizde hiç birşey kalmaz öyle 😊. Ama isim isim herkesi takip etmek mümkün değil. Tejr a sormuştuk; kullandığımız uygulama sorun bildirme sisteminde bir hataya rastlamadık, onun için ne yapabileceğimizi kestiremiyoruz. Ama kodlar gözden geçirilecek bunun içinde güncelleme verileceğine. Bu arada g...
- 1
- disnoy
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Mustibursa » Pzr Eyl 05, 2021 11:48 pm
İnanmamak ne haddimize yönetici bilmicekte benmi bilcem var yok.yanlis ablamayin kusuruma bakmayin.yeni bölüm eklenenlerde çıktı şimdi birde aramada cikiyor sanirim.yerli dizilerde çıkmıyor.bunu belritmek istedim.hakkinizi helal edin.tskler
- 1
- Mustibursa
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates73
-
1.52%
-
-
muratates1973 » Prş Eyl 16, 2021 8:08 pm
Selamun Aleykum, güncelleştirme yapacağınızı okudum playerda kumanda etme sorunları mevcut bu konuda iyileştirme yapabilirseniz iyi olurdu. Teşekkürler işlerinizde kolaylıklar dilerim. Bizim kullandığımız cihazlarda kumanda ile ilgili bir sorun yaşamıyoruz. Takdir edersiniz ki yaşasak bu bahsettiği...
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Cmt Eyl 18, 2021 12:34 am
muratates1973 yazdı: ↑Cum Eyl 17, 2021 6:26 pm
Selemun aleyküm,üstad diziler açılmıyor geri yapıp çıktığımda hitit ambleminde takılı kalıyor. Cihaz mibox3 önbellek ve veri temizliği yapmama rağmen düzelmedi, başka yapabileceğim bir şey var mı? Kolay gelsin.
Bir iki gün içinde bir güncelleme vereceğiz. Umarım sorununuz düzelir.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- muratates1973
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Eyl 21, 2021 8:11 pm
muratates1973 yazdı: ↑Sal Eyl 21, 2021 11:28 am
Selâmun Aleyküm,üstad uygulamada iyileştirme yapmışsın teşekkürler. Eline emeğine sağlık kolay gelsin.
Moral veren bu cümleniz için ben teşekkür ederim. Uzaktan bu kadar oluyor ancak uygulama güncellemesini verdiğimizde daha iyi olacak umuyorum.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ugurbirdal » Pzt Kas 01, 2021 8:36 pm
Android uygulamasında gözüme çarpan bir durum var buda seri bir kullanımı engelliyor. Anasayfada iken örnek son eklenen bir filmin içerisine giriyorum sonra anasayfaya geri geldiğimde sanki uygulamayı ilk açar gibi yükleme logosu ekran bazen 4-5 sn kalıyor ve bu esnada diğer filmlere girmeyi engelli...
- 1
- ugurbirdal
-
1.52%
-
-
ugurbirdal » Pzt Kas 01, 2021 8:42 pm
Android uygulaması için bir de önerim olacak. Telefon gibi dikey ekranda kullandığımız zaman ekranı döndürmeden film konusuna ulaşamıyoruz. Ekranı dikine kullanırken her filmde telefonu yatay çevirmek yanında favorilere ekleme butonunun yanında film konusu diye bir buton ekleyerek buna basınca ekran...
- 1
- ugurbirdal
-
1.52%