24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: tengildet usta yardim
    tengildet » Pzt Mar 07, 2022 4:28 pm

Merhabalar. Forum sayfasına girdiğim bilgilerle android uygulamaya giremiyorum. Vip başlatmak istiyorum ama burada tıkandım kaldım. " Bu kullanıcı adı ile üyelik bylunmakta. Eğer kullanıcı adı size aitse şifreniz yanlış " diye uyarı alıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ede...
    1
    tengildet
    1.52%
    fb_44 » Pzt Mar 07, 2022 5:27 pm

Merhabalar. Forum sayfasına girdiğim bilgilerle android uygulamaya giremiyorum. Vip başlatmak istiyorum ama burada tıkandım kaldım. " Bu kullanıcı adı ile üyelik bylunmakta. Eğer kullanıcı adı size aitse şifreniz yanlış " diye uyarı alıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ede...
    1
    fb_44
    1.52%
  • Re: Bilinmeyen kaynaklardan yükleme izni ayarı. (Android Tv)
    prowell » Cmt Mar 12, 2022 11:02 pm

Bende bu ayarlar yapılı olmasına rağmen (ve ayrıca uygulama izinlerinde "dosyalar ve medya" izni de açık) yine de uygulama içinden güncelleme yapmaya çalışırken takılı kalıyor, güncelleme yapılmıyor. Mecburen her seferinde tarayıcıdan siteye girip APK'yi indirip öyle kuruyorum. Cihaz lisa...
    1
    prowell
    1.52%
  • Re: Izlemeye Devam Et Hk
    dmtry » Pzt Nis 11, 2022 4:52 pm

Merhabalar benım tavsıyem rıcam da buna benzer oldugu ıcın baska konu acmak ıstemedım,filmlerde izledıgımız fılmın ustunde tık ısaretı var ızlendıgıne daır fakat dızılerde yanı bolumlerınde malesef yok bu tık ısaretını dızılerın ızlenen bolum lerıne de koymanız mumkun mu acaba sımdı den tesekkurler
    1
    dmtry
    1.52%
  • Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
    ugurren » Pzt Eyl 12, 2022 1:41 pm

merhaba android seyirtürk programında açılışta filmler diziler favoriler içerikleri gelmemeye başladı sistem ayarlarından seyirtürk verileri temizledim seyirtürk programını tekrar açıp sıfırdan tekrar vip üye girişini yaptım öyle düzeldi sadece bilgi vermek istedim
    1
    ugurren
    1.52%
  • Re: IpTv
    uygar2580 » Cum Eyl 23, 2022 9:52 pm

Kolay gelsin. IPTV izlerken yayın donuyor, sanırım Buffer ile ilgili bir sorun var, s905x3 işlemcili güçlü sayılabilecek bir android box kullanıyorum. Yayını kapatıp açınca bir süre daha izlenebiliyor fakat sonra yine donup kalıyor. Nasıl çözebiliriz?
    1
    uygar2580
    1.52%
    TeJR » Sal Nis 12, 2022 12:05 am

O zaman ya benım kullandıgım versiyon eski yada sız yanlıs bılıyorsunuz cunku son ızledıgım dızı sekmesıne gırdıgım de cıkan en son bolum sııralaması ıle gorunuyor ızledıgım son bolum degıl uygulamanında guncelleme kısmı acık cevap ıcın tekrar tesekkur. Merhabalar, resimde de göreceğiniz üzere, son...
    1
    TeJR
    1.52%
    homers » Çrş Nis 13, 2022 11:35 pm

Acıklama ıcın tekrar tesekkurler ama bende tam olarak ondan bahsedıyorum ben android tv de ızlıyorum belkı tv uygulamsından kaynaklı olabılır ızledıgım dızılerın sıralamasında herhangı degısıklık olmuyor bır sızınde bahsettıgınız gıbı bır dızının 2.sezonunun 10. bolumunu ızledıysem son olarak o sez...
    1
    homers
    1.52%
  • Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.04.2022)
    tengildet » Pzr Nis 17, 2022 11:36 am

Üst sırada yazmıştım ama olumlu veya olumsuz her mesaja dönüş yaptığınızı gördüğüm için görmemiş olacağınızı düşünerek tekrar yazdım. [emoji847] Üstadım şöyle bir şey mümkün olabilir mi diye sormak istiyorum. IPTV listelerinden oluşturduğumuz favori kanal listemiz var. Kanal listemizi görmek istedi...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: İp tv videolarda ses cıkmaması
    Cernobill » Pzr Eki 09, 2022 10:45 pm

Teşekkürler bekliyoruz
    1
    Cernobill
    1.52%
  • Re: IPTV Kendin Liste - Dosyadan Alma
    jackal67 » Pzt Eki 31, 2022 9:25 pm

Gözden kaçırmışım. Teşekkürler
    1
    jackal67
    1.52%
  • Özellik ekleme isteği
    bluebey » Prş Oca 26, 2023 2:58 pm

Filtreleme kısmına dublaj özelliği eklemek mümkün müdür acaba. Örnek olarak animasyonlardan 7,5 üstü puanlı ve sadece türkçe dublaj olan filmleri süzmek istiyorum. Diğer türlü dublaj olmayan filmler de listeleniyor ve benim yumurcak posteri görünce izlemek istiyor ve dublaj olmayınca kıyameti koparı...
    1
    bluebey
    1.52%
  • Re: Özellik ekleme isteği
    tengildet » Prş Oca 26, 2023 3:52 pm

Öneriniz yerli yerinde değerlendirip uygulayalım. Teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Android box seyirtürk
    tengildet » Cmt Şub 11, 2023 12:51 am

Geri bildiriminiz için teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Rabbit iptal etme/kapatma
    ra._.do » Sal Şub 14, 2023 1:30 am

Hayırlı forumlar.Rabbit özelliğini aktive ettim lakin kapatmak istiyorum.Fakat bir yerde böyle bir bilgi göremedim Yardımcı olabilecek var mı acaba?Bu arada bu uygulamayı çok beğeniyorum elinize emeğinize sağlık
    1
    ra._.do
    1.52%
  • Re: Rabbit iptal etme/kapatma
    homers » Sal Şub 14, 2023 1:48 am

Hayırlı forumlar.Rabbit özelliğini aktive ettim lakin kapatmak istiyorum.Fakat bir yerde böyle bir bilgi göremedim Yardımcı olabilecek var mı acaba?Bu arada bu uygulamayı çok beğeniyorum elinize emeğinize sağlık Aktive ederken girdiğiniz sözcüğün tamamını veya bir kısmısnı silin bu hali ile ayarlar...
    1
    homers
    1.52%
  • Re: Geç açılan seyirturk.
    tengildet » Cum Şub 17, 2023 6:31 pm

Sorununuz internet bağlantınızın kalitesi ile ilgili. Modeminizi kapatıp bir süre sonra açarsanız muhtemelen sorununuz düzelecektir. Başka bir internet bağlantısı ile deneyebilirsiniz, örneğin mobil bağlantı ile.
    1
    tengildet
    1.52%
    fb_44 » Çrş Nis 27, 2022 4:52 pm

Merhabalar. IPTV bölümünde nereye girersem gireyim hep aynı içerik karşıma çıkıyor. Kendi IPTV listem bile alakasız içeriklerle karşıma çıkıyor. . Dün akşamdan beri bu sorunu yaşıyorum. Tengildet üstadım sizinle sürekli email alışverişinde bulunmuştuk. Şifre unutma adı altında.. Bu sorunun düzelmes...
    1
    fb_44
    1.52%
  • Re: IPTV Kendin Liste - Dosyadan Alma
    tengildet » Pzr Eki 30, 2022 4:42 pm

Merhaba, IPTV kendi linkimizi tek link veya xtream kod olarak girebiliyoruz ama onbindn fazla kanal olması nedeniyle liste yüklenmiyor. Sadece belirli listeyi kaydedip dosya şeklinde m3u olarak kaydetmek ve yüklemek istiyorum. Dosyadan ekle olarak seçenek koymak mümkün olur mu ? Çünkü android tv fa...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Geç açılan seyirturk.
    Veguz » Cum Şub 17, 2023 7:00 pm

Teşekkür ederim

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1
    Veguz
    1.52%
  • Re: Amazon Fire Stick video yükleniyor sayfasında dizi menüsüne atıyor
    tengildet » Pzr Şub 26, 2023 12:27 pm

bir kaç önerim olabilir:

1. seyirTURK ayarlarından Önbelleği temizleyip deneyin,
    2. Uygulamayı kaldırın ve tekrar yükleyip deneyin,
    3. İnternet bağlantınızı değiştirip deneyin. Farklı bir internet kullanamıyorsanız modeminizi kapatıp bir süre bekleyip tekrar açın.
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: Seyirturk android
    homers » Cum Mar 24, 2023 4:57 pm

Giriş yapamıyorum nasıl üye olmam gerekiyo Ekranın üst sağında bulunan kullanıcı simgesine tıklayınız. Gelen pencerede iki tane yan yana artı işareti göreceksiniz, bu artı işaretlerinden birine basınız. Açılan pencerede dilediğiniz kullanıcı adını ve şifrenizi veya dilerseniz forum kullanıcı adı ve...
    1
    homers
    1.52%
  • Özellik Ekleme İsteği
    meminonline » Cmt Nis 08, 2023 12:59 am

Merhaba öncelikle yapmış olduğunuz yazılım ve emekleriniz için teşekkürler. Benim siz yapımcılardan isteğim. Dizi izleme konusunda olacak. Örneğin A dizisinin 2. Sezonu 3. Bölümü izleyip bitirdikten sonra bölümün son saniyelerine gelince bir sonraki bölüme (2. Sezon 4. Bölüm) otomatik geçme imkanı y...
    1
    meminonline
    1.52%
  • Re: Özellik Ekleme İsteği
    meminonline » Pzr Nis 09, 2023 10:39 am

İlginiz için teşekkürler. İyi forumlar dilerim hocam.
    1
    meminonline
    1.52%
  • Re: Özellik Ekleme İsteği
    tengildet » Pzt May 01, 2023 7:38 pm

Merhaba arkadaşım bende philips tv var android olarak. Bir filmi açtığımda altta ve üste siyah barlar var. Ben o barları görmek istemiyorum. Ama playerda böyle bir özellik göremedim. Belkide ben farketmedim. Her film farklı en/boy oranına sahip olabilir, bir dilm 16:9 a tam otururken bazı filmler 1...
    1
    tengildet
    1.52%