Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Mahir » Prş Mar 05, 2020 12:53 pm
bazı bıxlarda menuye çıkılmıyor bazı boxlarda çalışmıyor bazılarında sorunsuz çalışıyor, o kadar çok çeşit box varki bizde şaşırdık :) umarım yapılacak değişikliklerden sonra yayınlayacağımız sürümlerden birinde çalışır. Biraz bekleteceğiz sizi. Bu arada verdiğiniz bilgi ile yapılacak çalışmalara k...
- 1
- Mahir
-
1.52%
-
-
- 1
- Umit58
-
1.52%
-
-
- 1
- trhnx
-
1.52%
-
-
- 1
- buhar
-
1.52%
-
-
- 1
- nortech
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Mahir » Cmt Mar 14, 2020 7:18 pm
https://i.hizliresim.com/pQzhqu.jpg Bu şekilde daha iyi Hocam versiyon kaç android olarak cihaz ? Birde uygulama bazı cihazlarda ikinci çalışmada düzeliyor programı kapatıp tekrar açıp bir deneyin denemediyseniz. Nvidia shield tv pro android 9 üstü kaç tam bilmiyorum bakmam lazım sildim yükledim ay...
- 1
- Mahir
-
1.52%
-
-
- 1
- Reco54
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Reco54
-
1.52%
-
-
- 1
- dkc44
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Mar 26, 2020 3:04 pm
dkc44 yazdı: ↑Prş Mar 26, 2020 1:42 pm
merhaba, aslında benin yazacağım sorun mu değil mi bilmem ama şu izlemeye devam et bölümünde görünenenleri manuel silme seçeceği olsa çok iyi olurdu. Varsa ve ben görmediysem kusuruma bakmayın.
maalesef yok. Ama olabilecek bir şey ise ona bakalım.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- trhnx
-
1.52%
-
-
Reco54 » Cmt Mar 28, 2020 7:39 am
Merhaba arkadaslar. ilk gunlerde acilan webteizle linkleri calismiyor bu fark yaratiyordu. 2160 link goruntusu vardi. Eski seyirturk olmayin. Bu lik bende heyecan yaratmisti. durumun farkındayız. 1 hafta kadar sonra vereceğimiz gümcelleme ile bir çok yeni şeyeklenecek ve buda düzeltilmiş olacak. Es...
- 1
- Reco54
-
1.52%
-
-
onur » Cmt Mar 28, 2020 11:03 pm
Nedendir bilmiyorum kullandığım k2 pro androidboxda linkler açılmıyor aynı linkler (closeload) t60 türkcelde aynı android sürümünde (5.1) sorunsuz çalışıyor.K2 de bazı sistem dosyaları eksik sanırım ama hangileri kimbilir ?bu arada uygulama basit ve kullanışlı insanı yormuyor.Yerli ve yabancı dizi b...
- 1
- onur
-
1.52%
-
-
Mersis » Prş Nis 02, 2020 1:04 pm
Android televizyonda kullanıyorum. Film Türleri. Suç ( Eski ) bölümündeki çoğu filmler açılmıyor. Meselâ 39. Basamak. Şöyle hata veriyor ; Video dosyası bulunamadı. Durum seyirTürk ' e bildirilmiştir. Alternatif linkleri deneyebilirsiniz. Teşekürler. Ama bütün alternetif linkler aynı hatayı veriyor....
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
Re: Seyirtürk
Mersis » Prş Nis 02, 2020 1:06 pm
Nereye yazacağımı bilemedim.
Yeni güncelleme geldiği zaman nasıl yapacağız.
Kodi içinde otomatik güncelleme aktif ettik fakat apk nasıl güncellenecek?
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
onur » Prş Nis 02, 2020 10:26 pm
şimdi arkadaşın bahsettiği filmleri denedim bende de açılmadı sadece açılmamak değil çözünürlük seçeneğide gelmiyor. malum odn ülkemizden eirişime kapatıldı belki ttnete özel bir durumdur birkaç yerde superonlineda falana açıldığını okumuştum.yani sıkıntı odn linklerinde sadece usta
- 1
- onur
-
1.52%
-
-
tariktarik » Prş Nis 02, 2020 11:58 pm
seyirturk içinde ayrıca dizi bölümü de olacak mı? yada olsa daha güzel olur.
- 1
- tariktarik
-
1.52%
-
-
MORUK » Cum Nis 03, 2020 3:16 pm
Ustam enigma2 de kodi 5.0 seyirtürk olumsuz. Oysa eskiden olduğu gibi olsaydı harika olurdu, eski günlere dönerdik.
- 1
- MORUK
-
1.52%
-
-
scream » Cum Nis 03, 2020 3:20 pm
Uygulama hayırlı olsun zamanla maç belgesel sinema kanalları gelir mi ?
- 1
- scream
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum Nis 03, 2020 4:23 pm
anladığım kadarı ile üyelik isteyen dijital platformların kanallarını soruyorsunuz. Onlar seyirTURK de hiç olmadılar ve olmayacaklar. Teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Philips televizyon
mefey » Cmt Nis 04, 2020 10:51 pm
Philips android tv kullanıyorum. Bu televizyona nasıl yukleyebilirim.
- 1
- mefey
-
1.52%