Tüm dostlarımızın yeni yılının huzurlu ve mutlu geçmesi dileği ile, mutlu yıllar diliyoruz.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Mesajların üst listesi

Mesajların değerlendirmesi

Yazar
    Değerlendirme
  • Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
    ugurbirdal » Pzt Kas 01, 2021 8:44 pm

Son güncelleme ile gelen vizyon filmleri çok güzel olmuş elinize sağlık.
    1
    ugurbirdal
    1.52%
    kufurb4z » Prş Kas 04, 2021 3:29 pm

Ya mesela dizi film izlerken sol yukarda videonun hiz şeysi var o kaldirilirsa cok guzel olur dizi izliyorum telefonun sarjına bakıcam hemen 0.75 hiz oluyor izledigim şey geri 1x hiza gelmiyorda tekrardan o diziyi açmam gerekiyor çok kötü yeri yada tümden kaldirilirsa güzel olur admin onun dışında b...
    1
    kufurb4z
    1.52%
    homers » Cmt Kas 20, 2021 7:35 pm

tengildet yazdı:
    Cmt Kas 20, 2021 6:33 pm
    serdarguley ile biraz yazıştık mail üzerinden, verileri temizlemesine ve yeniden kurulum yapmasına rağmen çözüm bulamadık.
    Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş bir dostumuz varsa bilgilendirirse seviniriz.
    TV nin android versiyonu ile ilgili olabilir mi acaba?
    1
    homers
    1.52%
    muratates1973 » Pzt Kas 29, 2021 12:18 am

Selămun aleyküm ,üstad son güncelleme ile uygulama cihazda daha iyi,hızlı ve stabil çalışıyor güncelleme için teşekkürler . Cihaz Mi box3
    1
    muratates1973
    1.52%
    tengildet » Pzt Kas 29, 2021 12:37 am

Selămun aleyküm ,üstad son güncelleme ile uygulama cihazda daha iyi,hızlı ve stabil çalışıyor güncelleme için teşekkürler . Cihaz Mi box3 Geri bildiriminiz için çok teşekkürler. Olumlu geri bildirimleri ,bir kaç dostumuzdan aldıklarımız hariç, nadir alıyoruz. Uygulamadaki deneyiminizi rahatlatabild...
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Cum Ara 03, 2021 10:31 pm

Stctr yazdı:
    Cum Ara 03, 2021 10:10 pm
    ...
    Sorununuzu detaylıca bir açıklama ekleyerek bize yön verdiğiniz için teşekkürler.
    TeJR a konuyu ilettik, size mutlaka yanıt verecektir.
    Teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
    homers » Cum Ara 03, 2021 10:45 pm

tengildet yazdı:
    Cum Ara 03, 2021 10:31 pm
    Stctr yazdı:
    Cum Ara 03, 2021 10:10 pm
    ...
    Sorununuzu detaylıca bir açıklama ekleyerek bize yön verdiğiniz için teşekkürler.
    TeJR a konuyu ilettik, size mutlaka yanıt verecektir.
    Teşekkürler.
    Bu tür oynatıcı sorunu yaşayanlar acaba kodi üzerinden deneseler bir çözüm olur mu?
    1
    homers
    1.52%
    Stctr » Cum Ara 03, 2021 11:27 pm

... Sorununuzu detaylıca bir açıklama ekleyerek bize yön verdiğiniz için teşekkürler. TeJR a konuyu ilettik, size mutlaka yanıt verecektir. Teşekkürler. Bu tür oynatıcı sorunu yaşayanlar acaba kodi üzerinden deneseler bir çözüm olur mu? SeyirTurk uygulaması; kullanim olarak, arayuz olarak çok beğen...
    1
    Stctr
    1.52%
    dkc44 » Çrş Ara 15, 2021 10:50 pm

Haklısınız ama imkansız değil 😊 koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar😊 belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence 😊 bu arada ben de yüklü yani duyum değil 😊
    1
    dkc44
    1.52%
    tengildet » Pzr Ara 19, 2021 8:58 pm

Sorun düzeltildi. Bazı cihazlarda yarın düzelecektir 13:00 den sonra.
    1
    tengildet
    1.52%
    tengildet » Pzt Ara 20, 2021 6:06 pm

bizde kızma olmaz. Yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın. Sadece durumu anlatmaya çalıştım.
    :)
    1
    tengildet
    1.52%
    Aguney » Sal Ara 28, 2021 6:01 pm

Merhaba. Next Mybox/Mediabox 4k Android Tv Box kullanıyorum. Seyirturk uygulamasını bu cihazda sorunsuz kullanıyordum. Bugün cihaza android güncellemesi geldi. Guncellemeden sonra uygulamayı açamıyorum. Anasayfaya gelip birden atıyor uygulamadan. Sildim, yeniden yükledim ama düzelmedi. Şimdiden teşe...
    1
    Aguney
    1.52%
    tengildet » Sal Ara 28, 2021 8:42 pm

Bakalım neyi bozmuşlar :) Şaka bir yana kontrol edelim sıkıntı kodlarımızdaki değişikliklerle çözülürse bir sonraki uygulama güncellememizde düzeltmiş oluruz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
    1
    tengildet
    1.52%
    andro343536 » Prş Oca 06, 2022 10:41 am

Seyirtürk Android Uygulaması çok güzel emeğinize sağlık, Teşekkürler... Seyirtürk Android de player da ileri sardığımızda ekran ortasında iki ikon çıkıyor, bu ikonlar göze hiç hoş gelmiyor, Burada Önerim, Ayarlarda 3 seçenek şeklinde, 1. İleri geei ikonu Vavoo playeedeki gibi olabilir,. 2. Mevcutta ...
    1
    andro343536
    1.52%
  • Re: seyirTURK Android açılış ekranını özelleştirme
    cyberrx » Sal Oca 18, 2022 12:39 pm

Hocam bende üyelik ayarları yazan yer görünmüyor öyle bir seçenek yok yani:(
    1
    cyberrx
    1.52%
  • Re: Android TV Uygulaması İçin Öneriler
    muratates1973 » Çrş Oca 19, 2022 12:40 am

Güncellenen film bildiriminde ki "Tamam" seçeneği yerine Teşekkürler gibi bir kelime olsa daha iyi olur mu?
    1
    muratates1973
    1.52%
    tengildet » Çrş Oca 19, 2022 12:43 am

Güncellenen film bildiriminde ki "Tamam" seçeneği yerine Teşekkürler gibi bir kelime olsa daha iyi olur mu? Bencede gayet güzel olur. Nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim. Ancak Bir bildirim olarak düşünelim ve bildirimi kapatmak için genel geçer kural tamam veya okey tuşunun olmasıdır...
    1
    tengildet
    1.52%
    cyberrx » Prş Oca 20, 2022 11:59 am

cevap için teşekkürler, hocam favorilere alıp izlemeye devam ettiğim bazı diziler favorilerde görünmüyor ama izlemeye devam et kısmında görünüyor nedendir bu ?
    1
    cyberrx
    1.52%
    tengildet » Sal Şub 01, 2022 5:26 pm

Selâmun aleykum ,vip olan aynı hesaba bağlı 3 cihazın izledikleri favorileri vs. vip özelliğine bağlı ayrıcalıklar cihaza özel olma imkânı var mı yapilabilir mi ya da zor bir şey mi bilmiyorum ama kızımın izlediklerini ben ,benim izlediklerimi kızımın görmesini istemiyorum doğrusu 🤔😊.|Teşekkür eder...
    1
    tengildet
    1.52%
  • Re: tengildet usta yardim
    altinova71 » Cum Mar 18, 2022 12:30 am

Selamlar ve emekleriniz icin tsk ler. Ben vip üyesiyim ancak iptv listeleri cok az ve örnegin calisan tv8 bulamiyorum. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz. Simdiden tskler
    1
    altinova71
    1.52%
    altinova71 » Pzt Mar 21, 2022 8:07 pm

Ustam cok özür dilerim. Ben yurtdisindayim ve sadece yurtdusinda calisan tv8 kanalina ihtiyacim var. Bunu herhangi bir sekilde ekilyebilirseniz cok minnettar olucam.

Saygilarumla
    1
    altinova71
    1.52%
  • Re: Izlemeye Devam Et Hk
    dmtry » Pzt Nis 11, 2022 4:52 pm

Merhabalar benım tavsıyem rıcam da buna benzer oldugu ıcın baska konu acmak ıstemedım,filmlerde izledıgımız fılmın ustunde tık ısaretı var ızlendıgıne daır fakat dızılerde yanı bolumlerınde malesef yok bu tık ısaretını dızılerın ızlenen bolum lerıne de koymanız mumkun mu acaba sımdı den tesekkurler
    1
    dmtry
    1.52%
    ugurren » Pzt Eyl 12, 2022 1:41 pm

merhaba android seyirtürk programında açılışta filmler diziler favoriler içerikleri gelmemeye başladı sistem ayarlarından seyirtürk verileri temizledim seyirtürk programını tekrar açıp sıfırdan tekrar vip üye girişini yaptım öyle düzeldi sadece bilgi vermek istedim
    1
    ugurren
    1.52%
  • Re: IpTv
    uygar2580 » Cum Eyl 23, 2022 9:52 pm

Kolay gelsin. IPTV izlerken yayın donuyor, sanırım Buffer ile ilgili bir sorun var, s905x3 işlemcili güçlü sayılabilecek bir android box kullanıyorum. Yayını kapatıp açınca bir süre daha izlenebiliyor fakat sonra yine donup kalıyor. Nasıl çözebiliriz?
    1
    uygar2580
    1.52%
    tengildet » Pzt Mar 07, 2022 4:28 pm

Merhabalar. Forum sayfasına girdiğim bilgilerle android uygulamaya giremiyorum. Vip başlatmak istiyorum ama burada tıkandım kaldım. " Bu kullanıcı adı ile üyelik bylunmakta. Eğer kullanıcı adı size aitse şifreniz yanlış " diye uyarı alıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ede...
    1
    tengildet
    1.52%