Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: Seyirturk apk otomatik güncelleme
homers » Prş Ara 21, 2023 1:16 pm
Bildiğiniz üzere seyirturk çok sık güncelleniyor. Bazı arkadaşların kutusuna yüklüyorum ama güncelleme de zorlanıyorlar. Acaba otomatik bir güncelleme sistemi olamaz mı? Yani biz gerekli izinleri ayarlayalım, eğer otomatik güncelleme seçili ise varsa otomatik güncelleniyor desin yüklesin. Zaten öyl...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Erdincer » Sal Mar 26, 2024 1:13 pm
Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması probl...
- 1
- Erdincer
-
1.52%
-
-
- 1
- LYCAN
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
homers » Sal Ağu 13, 2024 7:40 pm
Diger konuda da sordum Superonline TV+Pro kutuya nasıl kurabilirim? Kodi va ama ona kurmayı beceremedim. Cihaz hakkında detaylı bilgim yok. Superonline ürün tanıtım sayfasından gördüğüm kadarıyla bi usb girişi var. Cihaz uygulamaları arasında bir "dosya yöneticisi" var ise , seyirTURK apk...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- efka66
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları
tengildet » Çrş Kas 13, 2024 12:27 am
@mebe
Yaşattığımız sıkıntı için kusura bakmayın,
Genel bir koruma yöntemine takılmışsınız elbette sizinle ilgili olmayabilir ancak bu işlem manuel yapılmıyor otomatik bir işlem,
Kısıtınızı kaldırdık.
İletişime geçtiğiniz için teşekkürler.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş May 30, 2024 1:11 pm
Seyirtürk benim telefonda var PC yede kurup kullanıcı girişi yapılıp oradanda izlenebiliyor mu yani kaç platforma kurulum yapıp kullanıcı adıyla girebilirim? https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f=14&t=559 konusundada görüldüğü gibi: VIP özellikleri en fazla 2 farklı ipden 3 cihazda kullan...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
homers » Çrş Ağu 28, 2024 10:00 pm
Cevaplar için teşekkürler. Cihazda KODI var ama bir türlü kuramadım. Tekrar deniyeyim. Ciahzla PC arasında bağlantı kuramadım. Öyle bir seçenek var mı Enigma cihazlar gibi onu da bilmiyorum. Android işletim sistemi ile pc arasında bağlantı pek mümkün olmuyor. PC nize indirdiğiniz kodi reposunu bir ...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- Delican
-
1.52%
-
-
- 1
- sahin38
-
1.52%
-
-
Seyirtürk
manos43 » Pzt Mar 02, 2020 2:02 pm
Eski bir uygulamayı yeniden görmek beni çok mutlu etti. inşallah uzun soluklu bir birliktelik olur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Elinize emeğinize sağlık.başarılar
- 1
- manos43
-
1.52%
-
-
Re: Seyirtürk
ismailglr » Pzt Mar 02, 2020 2:06 pm
tengidet ustam mesaj teşekkür e basınca ekrana uyarı geliyo gidiyo anlık.
gerek var mı? insanın mesaja teşekkür edesi gelmiyor
- 1
- ismailglr
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Mar 02, 2020 2:16 pm
ismailglr yazdı: ↑Pzt Mar 02, 2020 2:06 pm
tengidet ustam mesaj teşekkür e basınca ekrana uyarı geliyo gidiyo anlık.
gerek var mı? insanın mesaja teşekkür edesi gelmiyor
1 hafta önce kaldırayı dedim beceremedim. bir daha bakayım.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ismailglr » Pzt Mar 02, 2020 2:36 pm
evet becerememişsin
sinir bozucu bişey. biliyorsun böyle şeylere takıntım var
- 1
- ismailglr
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Mar 02, 2020 2:56 pm
Eski forum dada sen kaldırtmıştın
ama bir olunu bulamıyorum. araştırmaya devam
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
ismailglr » Pzt Mar 02, 2020 3:08 pm
araştırayım derken forumu hepten kapadın herhalde
forum kapalıydı az öne
bu arada cep telefonuna kurdum.her zaman ki.güzel iş çıkarmışşın
- 1
- ismailglr
-
1.52%
-
-
ismailglr » Pzt Mar 02, 2020 3:09 pm
ana sayfaya yine en aktif konu, en çok mesaj yazan 5 üye, en çok teşekkür alan üye istatistikleri koyarsan iyi olur ustam
- 1
- ismailglr
-
1.52%
-
-
ismailglr » Pzt Mar 02, 2020 3:12 pm
bir de bu sene ustam yeni yıla girerken ne aklıma gelmişti biliyor musun? hani yeni yıla girerken foruma kar yağma ve şu renkli ampulleri koyuyordun ya patlatıyorduk hani .istemsiz seyirTURK ve sen aklıma gelmiştin. 2020 ülkemiz için kötü geçiyor malesef umarım güzel şeyleri konuştuğumuz günler yine...
- 1
- ismailglr
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Mar 02, 2020 3:22 pm
Hayat bu hep tek düze geçmez geçmeyecek, ama dediğin gibi bütün belalar 2020 yi beklemiş görünüyor. Umarım çabucak yaralarımızı sarıp devam ederiz yolumuza.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Sami Ertaga
-
1.52%
-
-
tengildet » Sal Mar 03, 2020 5:23 pm
Maalesef enigma için olmayacak. Belki Kodi eklentimiz enigma içindeki Kodide çalışır.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Sami Ertaga » Sal Mar 03, 2020 8:16 pm
Daha önce vardı yanılmıyorsam.
Enigma'da Kodi pek sağlıklı çalışmıyor maalesef.
- 1
- Sami Ertaga
-
1.52%